BARCSÁK-TRANS KERESKEDELMI BT.

Vezető neve:Barcsák Róbert
Web:http://www.barcsaktrans.hu
Székhely:6500 BAJA,Tornyai út 16.
Telefon:+36 (77) 423-131, +36 (30) 385-5825
Fax:+36 (77) 423-131

Cégbemutató

Társaságunk 1991-ben kisvállalkozásként indult, főként kereskedelmi tevékenységgel. Jelentős változást a 2000 év hozott, amikor a Danubiusbeton Bácska Kft. részleges beszállítóivá válva, az építőipar erősödésének, illetve az infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően gyors fejlődés kezdődött a cég életében.


 2002-től a Danubiusbeton Bácska Kft. kizárólagos szállítóivá váltunk mind az alapanyag-,mind a betonszállítás területén, 2003-tól pedig további több nagyobb céggel is szerződéses viszonyba kerültünk, aminek eredményeként mára a saját több mint 40 darabos folyamatosan megújuló gépjárműparkunk mellett kb. 15 megbízható alvállalkozót is foglalkoztatunk belföldi és nemzetközi áruszállítási tevékenységünk keretében. 

2004-ben tevékenységi körünk gabonaszállítással is bővítettük, melynek keretében napjainkra 5 gabonás autó járja az Európai Unió útjait.

 2005 évtől kezdődően az építőipari alapanyag-szállítást saját finanszírozással együtt is vállaljuk, ami vevőink számára olcsóbbá és egyszerűbbé teszi a szükséges építőanyagok rendelését.

2004-ben teljesen új tevékenységbe, ipari felhasználású betonelem-gyártásba is kezdtünk, melynek eredményeként ma 20 fős lakatos és betonelem gyártó csapat is erősíti társaságunkat, megalapozva a Barcsák-Trans Bt. mind bővülo piaci jelenlétét. Napjainkban a több ezer darabos gyártókapacitásunk termelését megrendelőnk egész évre lekötötte, ezért ezen üzletágunk további fejlesztése is folyamatban van melynek    eredményeképpen       a közeljövőben  növelhetjük termelésünket.

Mára 22 kavics- és kőbányával állunk szerződésben Magyarország területén, ami lehetővé teszi, hogy a vevőink igényeinek legmegfeleloőbb minőségű és árú alapanyagokat szállíthassuk a legkülönfélébb építkezések helyszíneire.
 A Barcsák-Trans Bt. 2007 elejétől vállalja nagy infrastrukturális beruházások teljes körű szervezését és kivitelezését, így elsőként a Felgyői, illetve a Kiskunhalasi Regionális Hulladéklerakó kialakítását, felépítését, illetve környezetének tereprendezését.


2007-ben nyitottuk meg a Kiskunhalasi, új telephelyünkön létesült kamionszervizt, valamint mosó-, és gumiszerelő műhelyünket, ahol nemcsak saját gépparkunk, hanem más fuvarozó cégek és magánszemélyek gépjárműveinek szervizelését is az uniós szabályoknak megfelelő környezetben, kiváló szakemberekkel vállaljuk.


 Szintén az új telephelyünkön alakítottuk ki a különböző építőanyagok lakosság és közületek részére történő értékesítésének valamint földmunka gépeink igénybevételének lehetőségét.  
 

Tevékenységek

FUVAROZÁS
TEHERSZÁLLÍTÁS

BETONELEMGYÁRTÁS


KAMION SZERVIZ

KAMION MOSÓ ______________

Kőtermékeink:

     
A zúzott kő -és kavicsdepóban folyamatosan kaphatóak folyami kavicsok, zúzott kövek és termőföld. Kis -és nagytételben útfeltöltésre , építési célokra, kerti díszítésekre.Megrendelés személyesen a kiskunhalasi telephelyünkön ( Kiskunhalas, Olajbányász u. 5/B.) vagy telefonon: 06 30 664 3934 számon. Gyors és pontos kiszállítás billenős tehergépkocsival helyben és Kiskunhalas körzetében.


 

vissza a cégkatalógus oldalra