AKUSZTIKA MÉRNÖKI IRODA Kft.

Vezető neve:Tan Attila
Web:http://www.akusztika.com
Székhely:6500 BAJA, Szent László u. 105.
Telefon:+36/79-426-080; +36/30-227-1329, +36/30-631-8433
Fax:+36/79-322 390

Cégbemutató

Cégünk 1996 óta a mérnök-szakértői szolgáltatások széles skáláját kínálja a környezetvédelem teljes területén ügyfelei és megrendelői számára. Kivitelezési tevékenységeink között szerepel a szennyezett talajok és felszín alatti vizek hatékony kármentesítése is. A legfontosabb tevékenységeink (akkreditált mérések, mintavételezések; környezetvédelem; kármentesítés) mellett katasztrófa-, munka-, és tűzvédelmi feladatok elvégzését is vállaljuk. Az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. a bajai székhelyű mérőközpontján kívül kirendeltséget működtet Budapesten, Egerben és Mátészalkán. 2006. novemberétől Acustica Ecologica S.R.L. néven romániai céget alapítottunk, mely dévai székhellyel, valamint bukaresti és marosvásárhelyi kirendeltségekkel működik. Társaságunk arra törekszik, hogy magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával hozzájáruljon a környezet és a munkahely védelméhez, valamint korrekt üzleti kapcsolat kialakításával partnerei és megrendelői szolgálatában álljon. 

Tevékenységek

KÖRNYEZETVÉDELEM

KÖRNYEZETVÉDELMI SZAKÉRTÉS,

TERVEZÉS,

ÜZEMELTETÉS

LEVEGŐ-TISZTASÁG VÉDELEMI MÉRÉSEK

ZAJMÉRÉSEK

MINTAVÉTELEZÉSEK

ANALITIKAI VIZSGÁLATOKHOZ EGYÉB MÉRÉSEK,

VIZSGÁLATOK MUNKA, TŰZ- ÉS KATASZTRÓFAVÉDELEM

KÁRMENTESÍTÉS

FELÜLETTISZTÍTÁS 

Minőség

A folyamatosan növekvő minőségügyi elvárásoknak megfelelően cégünk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert tart fenn.

Az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. a NAT által NAT-1-1417/2006. számon bejegyzett akkreditált szervezet. Az akkreditált státusz kiterjed a főbb környezeti elemek (zaj, levegő, talaj, víz) és a hulladékok, szennyvizek mintavételezésére és vizsgálatára. A cég akkreditálása óta közel 600 megrendelővel bővül évente ügyfeleink köre. 

vissza a cégkatalógus oldalra