BAKELIT Multi Art Center

Vezető neve:Bauer Péter Márton
Web:http://www.bakelitstudio.hu
Székhely:1095 Budapest, Soroksári út 164.
Telefon:+36/1-347 0803, +36/30-516 8860
Fax:+36/1-347 0804

Cégbemutató

A Bakelit az egykori Hazai Fésusfonó gyárterületén, egy elhagyott csarnokban létesült néhány éve azzal a céllal, hogy az ide látogatóknak széles választékban kínáljon színházi, táncszínházi, zenei és egyéb kulturális, művészeti programokat. Fontosnak tarjuk hogy az összművészetiség ne csupán a különböző művészeti ágak alkotóinak egy térben történő szerepeltetését jelentse, hanem megvalósuljanak olyan célok, projektek melyek lényege a közös alkotói munka, az együttgondolkodás. Az épület infrastruktúrájának kialakítása is ezt a célt szolgálja. A rugalmas parkettával borított, teljesen hangszigetelt Studio teremben 2005. december óta láthatóak kortárstánc előadások, de a 2007. augusztusában kiírt befogadó-színházi pályázatunkkal - melyet a független, alternatív, ill. struktúrával nem rendelkező társulatok számára írtunk ki - különböző prózai és zenés darabok is színesítik a repertoárt. Az előadások előtt és után a Bár helyiség ad lehetőséget a kötetlen beszélgetésekre, de a tükrös táncgyakorló teremként is funkcionáló tér volt már helyszíne nagy sikerű kiállítás megnyitóknak, színházi előadásoknak, szülinapi és szilveszteri buliknak is.

2007. októberében a Bakelit újabb helyszínnel bővült. Megnyílt a többszáz fő befogadására alkalmas Hangár, mely jelenleg elsősorban nagyobb zenei események, koncertek, partik színtere, de folyamatos bővítésével, fejlesztésével igyekszik más multikulturális igényeket is kiszolgálni. A nemzetközi workshopok és egyéb olyan rendezvények kiszolgálására, melyek külföldi vagy vidéki résztvevőkkel zajlanak, szálláshelyek létesültek a Bakelitben. A hostel jellegű 2-8 ágyas szobák 30, 40 fő befogadására lesznek alkalmasak.

A nyitást 2007 év végére tervezzük. A helyszínünkhöz a gyártelepen belül, a bejárathoz közel egy 1000 négyzetméteres parkoló is tartozik. Mindezekkel együtt a Soroksári út 164-ben, a néhai fésusfonó acélszerkezetének elemei közé az underground és kortárs kultúra fonalai szövődnek, mellyel a Bakelit egy olyan friss befogadó térré válik, mely nyitott minden olyan kezdeményezésre, mely az összművészetiség koncepcióját valósítja meg. 

Tevékenységek

RENDEZVÉNYHELYSZÍN

KONFERENCIA

TERMÉKBEMUTATÓ

CATERING

HOSTEL 

Specialitások

TELJESKÖRŰ RENDEZVÉNYSZERVEZÉS!

Főbb referenciáink

LEVIS PEP MAGAZIN

vissza a cégkatalógus oldalra