Főoldal  Rólunk  Hogyan működik?  Adónaptár  Linkbázis  Referenciák  Szoftverajánló  Hírek  Videók  Hírlevél Hírlevél Belépés Belépés

21 STÚDIÓ Kft.

Vezető neve:SZŐKE GYÖRGY
Web:http://www.21studio.hu
Székhely:2120, DUNAKESZI, Garas u. 18.
Telefon:+36 1 273 3820, +36 30 565-1107
Fax:+36 1 273 3822

Cégbemutató

Múlt...
Jött egy gondolat, majd sok év gyakorlat és tapsztalat, majd még több gondolat és egyszer csak összeált a csapat. Túl voltunk az első, a második, a sokadik honlapon. Közben rengeteget változott az Internetes társadalom. Beindult a fejlődés, megjelentek az újabbnál újabb szoftverek, technikák. A korán kapcsoló cégek felismerték a Neten rejlő lehetőségek tárházát, a 21Studio pedig megpróbálta kielégíteni az egyre komolyabb és bonyolultabb igényeket. Elkezdtünk szakosodni, és közben jöttek új kollégák.

Jelen...
Tapasztalatunknak köszönhetően nem ismerünk megoldhatatlan feladatot. Szinte megállás nélkül 4-5 projekten dolgozunk egyszerre. Regisztrációs rendszerek, webshopok, portálok, blog, hírlevélrendszer, tartalomkezelő, vagy csak pár egyszerűbb honlap, termékkatalógus, esetleg egy komplett rádió, stb... sorolhatnánk a végtelenségig. Megállás nélkül azon dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen.

Jövő...
A múltunk és jelenünk határozza meg jövőnket. Természetesen Mi sem tudhatjuk, mi lesz 5, vagy 10 év múlva, de abban biztosak vagyunk, hogy elindultunk egy úton, amin sikeresek vagyunk. Az akaratunkkal és tenni vágyásunkkal pedig megpróbáljuk megvalósítani kitűzött céljaink.
 

Tevékenységek

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

WEBDESIGN

ONLINE MARKETING

INTERNETES FEJLESZTÉSEK

HONLAP KÉSZÍTÉS / WEBOLDAL FEJLESZTÉS

HONLAP FELÚJÍTÁS [re-design]

ONLINE TERMÉKKATALÓGUS / ADATBÁZIS

WEBSHOP / INTERNETES ÁRUHÁZ

PORTAL ENGINE / PORTÁL FEJLESZTÉS

ADATBÁZIS ALAPÚ KÉRDŐÍV / ŰRLAP

PROGRAMOZÁS

ONLINE MARKETING

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS


 

Referenciák


Hungarorent Car
www.hungarorent.hu

Necron
www.necron.hu

SN-Werk
www.sn-werk.hu


BioSector
www.biosector.hu

Dr. Hauschka
www.drhauschka.hu

Óceán Csempebolt
www.oceancsempebolt.hu

Larix
www.larixkertigepek.hu

vissza a cégkatalógus oldalra