ANGYALMOSODA

Vezető neve:Angyal Ákos
Web:http://www.angyalmosoda.hu
Székhely:Dunakeszi ,Bródy Sándor u. 18.
Telefon:+36 30/253-30-99 , +36 27/349-070
Fax:+36 27/349-070

Cégbemutató

Mosodánk 1995-ben jött létre Dunakeszin családi vállalkozásként. 1999 óta új telephelyünkön már kibővülve, korszerű gépekkel, széleskörű szolgáltatásokkal  állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fő profilunk a mosás, de emellett vállalunk mindennemű vegytisztítást, szőrme- és bőrtisztítást, szőnyegtisztítást, -javítást,  házhozszállítást a lakosság és közületek részére egyaránt. 

Tevékenységek

Mosás - Vegytisztítás lakosság és közületek számára egyaránt

Szőnyegjavítás

Szőnyegtisztítás

Bőr- és szőrmetisztítás 

A legkisebb tételtől a többszáz kilóig vállalunk mosást, a lakosság és közületek részére is. Elsősorban piperemosással foglalkozunk, ami a textíliák gondos szétválogatását és egyenkénti foltkezelését jelenti. Ezenkívül vállalunk kilós mosást is. 

Korszerű technológiával, többtízéves tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. A mosás ára tartalmazza a foltkezelést, mosást, fertőtlenítést, illatosítást ill. keményítést, vasalást, csomagolást és házhozszállítást. Árak megegyezés szerint. A vegytisztítás szintén korszerű gépeken, sokéves szakértelem mellett történik. A foltok gondos kezelése (pl.: rozsdafolt eltávolítás) speciális eljárásokat igényel, melyekkel felkészülten állunk ügyfeleink rendelkezésére. 
A szőrme-, és bőráruk a kétlépcsos tisztítási technológiának köszönhetően visszanyerik eredeti fényüket, színüket. Árgaranciával (szerződésben foglalt ár min. 1 évig érvényes) 

Kérje egyénre szabott árajánlatunkat!

 

Főbb referenciáink

A teljesség igénye nélkül néhány megrendelőink közül:

Károlyi István Gyermekközpont 
Dunakeszi Hutoház
Fáy Présház
Hadik étterem
Retro étterem
Henkel Vác

ezenkívül iskolák, panziók, művelődési házak, stb. 

vissza a cégkatalógus oldalra