ADECOM Kommunikációs és Szolgáltató Kft.

Vezető neve:Ács Jenő
Web:http://www.adecom.hu
Székhely:2330 Dunaharaszti, Pázmány P. u. 14.
Telefon:-36/24 490-983, +36/30-260-6666
Fax:+36/24-537-365

Cégbemutató

A cég több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a műszaki, jogi, közgazdasági, pénzügyi és üzleti jellegű dokumentumok fordításában, illetve az ilyen jellegű események tolmácsolásában.

Kizárólag felsőfokú szakmai és nyelvi végzettséggel rendelkező fordítókat, tolmácsokat alkalmazunk.

Vállaljuk a megbízások minőségi teljesítését a világ szinte minden nyelvén.

Társaságunk előnye a hagyományos fordító, kiadó és nyomdai cégekkel szemben az, hogy nemcsak egy-egy szolgáltatás elemet tudunk nyújtani ügyfeleinknek, hanem egy helyen komplex szolgáltatási csomag áll megrendelőink rendelkezésére. Komplex szolgáltatásaink jelentős idő és árelőnyt eredményeznek a hagyományosan dolgozó cégekhez képest.


Cégünk története: 1961: Jogelődünk megalakult a Nehézipari Minisztérium háttérintézményeként NIMDOK néven. 1982: A cég önálló vállalattá alakult, mint műszaki Fordító Vállalat. 1982-1990: Fő profil a nyomdai tevékenység és a fordítás-tolmácsolás, valamint gazdasági elemzések lebonyolítása volt. 1990: A szakszótárak kiadásának megkezdése. 1992: A vállalat állami részvénytársasággá alakult, majd a következő évben privatizálásra került. 1996: Adecom Rt. néven folytatta működését. 2000: Cégünk a Magyar Minőség Társaság tagjává válik. 2005: Kft-vé alakult át és ma is ebben a formában folytatja tevékenységét. 2005: Digitális nyomdatechnológia került bevezetésre. 2007: Az év második felében várható az ISO minősítés bevezetése a társaság teljes tevékenységi körére. 

Tevékenységek

Fordító-tolmács részleg Műszaki, jogi, közgazdasági, pénzügyi és üzleti jellegű dokumentumok fordítása, és tolmácsolása.


Kizárólag felsőfokú szakmai és nyelvi végzettséggel rendelkező fordítókat, tolmácsokat alkalmazunk.
Vállaljuk a megbízások minőségi teljesítését a világ szinte minden nyelvén. 


Nyomda Minőségi és gyors munkavégzés digitális, offszet és flexo technológia alkalmazásával. Teljes körű nyomdai szolgáltatás a tervezéstől a kivitelezésig.
Könyvek, prospektusok, ügyviteli nyomtatványok, szórólapok, plakátok,számlatömbök, használati útmutatók, termékismertetok, borítékok,névjegykártyák stb. tervezése, kivitelezése. 

Kiadói részleg
Kiadói részlegünk gazdasági, jogi és külkereskedelmi szakkönyvek és szakszótárak illetve nyelvkönyvek, oktatási kiadványok kiadásával és forgalmazásával foglalkozik. Viszonteladóknak kedvezményt tudunk biztosítani.

 

Minőség

Vállaljuk a megbízások minőségi teljesítését a világ szinte minden nyelvén! 

Főbb referenciáink

A Európai Unió joganyagainak fordítása,

M6 Autópálya KKt,

DHV Magyarország Kft,

Vág-Duna-Ipoly Kht,

PORR Budapest Kft,

Felina Hungária Kft,

Fisterer Kft,

Fotex-Ofotért Kft,

Révész Euro Trans Kft,

Black & Decker.

vissza a cégkatalógus oldalra