ARCHITECHNIK Kft.

Vezető neve:Temesvári Tamás
Web:http://www.epuletautomatizalas.hu
Székhely:1046,BUDAPEST, Kiss Erno u. 3
Telefon:+36/20-943-4140 , +36/1-369-0001

Cégbemutató

Az elmúlt 15 évben az elektromos hálózatok és a műszaki megoldások nagy mértékben megváltoztak. A Domintell-lel és a Nikobus-szal, a Belga fejlesztők, gyártók, és egyben forgalmzók, felkészültek a mai igények követelményeire és képesek a jövőbe látni.  Nekik köszönhetően cégünk elérhető áru és könnyen megvalósítható épületautomatizálási rendszereket forgalmaz.

Cégünk, az Architechnik Kft. 2003. szeptember 3.-án alakult. Vállalkozásunk tulajdonosai kizárólag magánszemélyek, akik törekednek arra, hogy a cég növekedése során megőrizzék annak rugalmasságát, hatékonyságát és stabilitását. Vevőink kifogástalan kiszolgálása érdekében munkáink során területi képviseletekkel, alvállalkozókkal dolgozunk együtt. Célunk, hogy vevőinket megbízható, magas műszaki színvonalú automatizálási rendszerekkel, kiegészítőkkel, szaktanácsadással lássuk el. Az üzemeltetést gazdaságosabbá és egyszerűbbé tévő szolgáltatást nyújtsunk. Megrendelőink nagy része szolgáltatásainkat teljes körűen veszik igénybe, azaz mind épületautomatizálási, mind felügyeleti rendszereiket Kft.-nk szállítja részükre, természetesen a rendszerek esetleges garanciális javítása, karbantartása, a kellékanyag ellátása is a mi feladatunk.

Engedje magát végigkísérni új otthonán!

Tevékenységek

Az Intelligens ház, mint fogalom, már sokak számára ismert. Mégis kevesen tudják, mire is alkalmasak ezek a rendszerek. A lehetőségek széles palettáján szinte nincsen olyan ötlet, amit ezekkel a rendszerekkel ne lehetne megoldani. Világítás, redőny, napellenző, sötétítők, öntözőberendezés, fűtés-hűtés, szauna, medence, háztartási gépek vezérlése... Szóval minden, ami árammal működik. Így akár internetről, telefonon keresztül, vagy sms-ben előre tudok beállítani mindent, hogy a megfelelő atmoszféra fogadjon, amire hazaérünk. Otthonról a falba süllyesztett, vagy a hordozható érintőpanelen látjuk a változásokat,  vagy változtatható bármilyen funkció is.
Új építésű és meglévő, vagy felújításra váró épületeket automatizálunk (Családi házak, irodaházak, bemutatótermek, kaszinók, éttermek, rendelők, hotelek, ...)
Ma ez már nem luxus!!! Startcsomag 249.900 Ft+ÁFA, mely kb 60 m2-es lakás vezérlésére alkalmas (jelenlétszimulációval, távirányítással, csoportosíthatósággal, pánikfunkcióval, késleltetésekkel, ...)

Akciók

START CSOMAG

Specialitások

  • AKÁR SZÁMÍTÓGÉPMENTES PROGRAMOZÁS
  • INTERNETEN KERESZTÜLI ELÉRÉS
  • TÁVIRÁNYÍTÁS
  • KLÍMAVEZÉRLÉS
  • FŰTÉSVEZÉRLÉS
  • VIZUALIZÁCIÓ
  • ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Főbb referenciáink

Cégünk jelen volt a legnagyobb magyarországi kiállításokon (2000, 2001 Industria, 2002-2006 Construma), illetve a területi képviseletei és partnerei megjelenésével közösen a kisebb vidéki kiállításokon egyaránt. (Győr, Esztergom, Kecskemét, Tatabánya, Békéscsaba, Szeged, Mosonmagyaróvár) Referenciáink megtalálhatóak az ország több pontján (www.nikobus.hu). Néhány példa: FORD SZELECZKY FÓT ERIX IRODAHÁZ T-MOBIL MAGÁNHÁZAK (90%)

vissza a cégkatalógus oldalra