ANGYALSZEM Vagyonvédelmi és...

Vezető neve:Zsilik István
Web:http://www.angyalszem.hu
Székhely:1136 Budapest, Hollán E. u. 51
Telefon: +36 1 340-2894
Fax: +36 1 340-2894

Tevékenységek

Objektumvédelem, telephelyoőrzés: Bankok, szállodák, áruházak, raktárak, telephelyek, építkezések teljes vagy részleges biztonsági szolgáltatások felállítása.
Politikai, tudományos, kulturális rendezvények, kiállítások komplex biztosítása.
 A szolgálat ellátása fegyveres vagy kutyás szakképzett biztonsági őrökkel.  
Rendészeti feladatok ellátása: Vállalatok, társaságok rendészeti tevékenységének tervezése, szervezése,működtetése, speciálisan képzett rendészeti vezető telepítésével.  
Személyvédelem: Testőrszolgálat azonnal. Közelharcban, küzdősportokban jártas, önvédelmi eszközök alkalmazásában,lövészetben magasan kvalifikált munkatársaink biztosítják megbízóink személyi, csoportos védelmét, lakásának, munkahelyének biztonságos őrzését.
Objektumvédelem, telephelyőrzés: Külföldi vendégek részére titkár-testőr biztosítása (gépkocsival, nyelvtudással).  
Információszerzés:
Szigorú titoktartással vállaljuk információ beszerzését cégekről, magánszemélyekről a hitelképesség vagy fizetőképesség elbírálásához, vállalkozások létesítéséhez.
 A Megbízó kívánsága szerint, rendszeres időközökben is ellenőrizzük a biztosítékul szolgáló vagyontárgyak állapotát, értékét, az üzleti partner által állított tények valódiságát, gazdasági hátterét.
 Felderítjük a megállapodások nem teljesülésének okait és javaslatot teszünk, vagy a megbízás szerint azonnal közbelépünk az akadályok elhárítása érdekében: egyezséget munkálunk ki, megelőzzük és kimutatjuk a csalárd csődöt, a vagyonkivonást.
 Felkutatjuk az eltűnt adóst és a végrehajtó vagyonát, jogszerű úton behajtjuk a késedelmes tartozást, előkészítjük a polgári peres vagy a büntetőeljárást, kívánságra jogi képviseletet is biztosítunk.
 A Megbízó kizárólagos képviseletében részt veszünk a csodeljárásban, felszámolási eljárásban, felleltározzuk és megőrizzük az adós irattárát, a maradék vagyonát.
Bizalmas levelezéseket és küldeményeket futárszolgálatunk igénybevételével teljes diszkrécióval kezelünk és néhány órán belül továbbítunk, valamint idézéseket is kézbesítünk.  
Riasztórendszerek tervezése, telepítése: Az általunk forgalmazott behatolásvédelmi biztonsági berendezések sokoldalú elektronikájukkal a legkorszerűbb követelményeknek is eleget tesznek. Magas integráltságuk és a bennük alkalmazott technikai módszerek lehetővé teszik, hogy egyaránt alkalmazhatók legyenek úgy lakóhelyi, mind közületi igénybevétel kielégítésére.
 Jól képzett szerelőink előzetes felméréssel és szaktanácsadással segítenek Önöknek a felszerelésre kerülő rendszer összeállításában.
 A legegyszerűbb mozgásérzékelős riasztóktól a legprofibb rendszerekig kedvező áron tudjuk az elektronikus védelmet biztosítani. 

vissza a cégkatalógus oldalra