ANGELS TRADE KFT.

Vezető neve:Pákozdi Csaba
Web:http://www.angelstrade.hu
Székhely:1182 Budapest, Kézmuves utca 12/c
Telefon:+36/1-285-31-94 , +36/30-97-77-885
Fax:+36/1-285-31-94


Cégünk a csomagolástól kezdve segít Önnek abban, hogy a lehető leggyorsabban és legkisebb fennakadás nélkül költözködjön. Legyen szó iroda, lakás, vagy raktár költöztetéséről, irodai dokumentumok, vagy éppen nehéz tárgyak speciális szállításáról, az Angels Trade kft. leveszi az Ön válláról a terhet.

Ha ön cégünkre bízza irodája költözését, szakembereink a becsomagolástól a kicsomagolásig segítenek Önnek, így akár egyetlen munkanap sem esik ki!

Lakás költöztetésben segítünk Önnek, hogy az értékek biztonságos és gyors szállítása megoldódjon, ráadásul mindez KEDVEZŐ ÁRON!

Cégbemutató

1994-óta vagyunk a piacon. Nagyon régen volt már ! Egy gurtnival és egy magán vállalkozásal indult az egész. Akkoriban Zil-ek és Ifá-k nyomultak a piacon. Rengeteg megelégedett ügyfél hívott vissza. Ekkor azt gondoltam bővíteni kéne az iparomat. Úgy döntöttem, hogy helyette csinálok egy Bt-t és pár embert felveszek magam mellé. Betanitottam őket és máris több, jobb és gyorsabb munkát tudtunk végezni. Olyannyira sok partnerünk lett, hogy ismét bővítenem kellett a céget. Ekkor alapítottam az ANGELS TRADE Kft-t.

Közepesen nagy autóparkkal és még számtalan rakodóval növekedtünk. Ezt a nevet azért kapta a cég, mert olyanok vagyunk mint az ANGYALOK, és Istennek köszönhetem ezt a hibátlan teljesítményt. Ma még komolyabban tudjuk venni a munkát, hiszen a rutin és az elmúlt 15 év tapasztalata magáért beszél!

Tevékenységek

BÚTORSZÁLLÍTÁS, KÖLTÖZTETÉS

ANYAGMOZGATÁS

RAKODÁS

KOMISSZÍÓZÁS

DARUZÁS

ÁRUSZÁLLÍTÁS

FUVAROZÁS

NEHÉZGÉP SZÁLLÍTÁS

PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁS

ÁLLVÁNYRENDSZEREK SZERELÉSE

PIANINO 1-24 TONNÁIG 

Minőség


16 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Specialitások


HÉTVÉGÉN IS DOLGOZUNK FELÁR NÉLKÜL!

Főbb referenciáink


AMERIKAI NAGYKÖVETSÉG

 HOTEL KEMPINSZKI BUDAPEST

SCHINDLER HUNGARY KFT.

vissza a cégkatalógus oldalra

Képek