Főoldal  Rólunk  Hogyan működik?  Adónaptár  Linkbázis  Referenciák  Szoftverajánló  Hírek  Videók  Hírlevél Hírlevél Belépés Belépés

AUTÓ RÓMAI BT./AUTOMATA VÁLTÓ SZERVÍZ/

Vezető neve:Molnár Tibor
Web:http://www.autoromai.hu
Székhely:1031. Budapest Sóvári utca 31
Telefon:+36/20-444-4244

Cégbemutató

Audi Multitronic,Tiptronic BMW Steptronic,ZF Automata váltó javítás (minden típus), felújítás, szervizelés; fokozatmentes automata váltó javítás; automata váltó alkatrész értékesítés; váltódiagnosztika; motordiagnosztika; műszeres hibakód kiolvasás (minden váltó- és motor típus!); automata váltó olaj- és olajszűrő csere. 6 hónap garancia!

Tevékenységek

AUTOMATA VÁLTÓ JAVÍTÁS

AUTOMATA VÁLTÓ SZERVÍZ

AUTOMATA SEBESSÉG VÁLTÓ

AUTOMATA VÁLTÓ JAVÍTÁS

AUTOMATA VÁLTÓ SZERVÍZ

Termék jellemzők

Árakat honlapunkon nem tüntettünk fel, mivel a legjobb ajánlatot kizárólag személyesen áll módunkban megtenni a gépjármû állapotának felmérését követôen.

Az elsô kérdés, amit a kedves ügyfelek – leginkább váltójavítással kapcsolatban és legtöbbször telefonon – fel szoktak nekünk tenni: mennyibe kerül? Az elsô - minden ködösítési szándéktól mentes- válasz pedig, amit erre kapnak: az attól függ!

De mitôl is függ?
Amíg nem lehet biztosan megállapítani, hogy mitôl rossz egy váltó, addig árat sem "illik" mondani. Egy korrekt autójavító mester vagy szerelô látatlanban sosem mond árat, csak miután a váltó alaposan átvizsgálásra került, mert akkor derül fény rá, hogy mi hibásodott meg és mi sérült. Más az összeg, ha valamit csak tisztítani kell, de más, ha eltört, ha megrepedt, ha az alkatrészek tekintetében jelentôsebb mennyiségû pótlás vagy csere szükséges, stb. A szétszerelést követô hibamegállapítás után lehet (nettó) árajánlatot adni és ekkor az ügyfél eldöntheti, hogy kéri-e a váltó megjavítását. Amennyiben igen, a megbeszélt idôpontra a meghibásodást kijavítják, tisztelt ügyfelünk pedig kifizeti a már ismert javítási költséget.

A végzett munkára 6 HÓNAP garanciát biztosítunk.

Fontos tudni, hogy abban az esetben, ha az árajánlat után az ügyfél valamilyen okból úgy dönt, hogy nem kéri a javítást, a hibamegállapítási díjat (amihez ha nem kiszerelve, azaz "kézben" hozzák hozzá tartozik a kiszerelés díja is) minden autójavítónál felszámolják!

A váltó kiszerelésekor és szétbontásakor az eredeti hibák mellett tömítések is sérülnek, ennek plusz költségeivel számolni kell. Természetesen ha a javítás elmarad, akkor is készséggel adunk tanácsot az autóval való további teendôkre vonatkozóan.

Azt is érdemes tudni, hogy becsületes szakszerviz nem vállal olcsóbban "csak kicsit kell megjavítani, mert eladásra lesz" munkát. Minden javító tevékenységnél arra kell törekedni, hogy az autó hosszútávon üzembiztos és hibátlan legyen.

A munka végeztével készpénzes- számlát bocsátunk ki, mely magában foglalja:
- a hibamegállapítási díjat,
- az alkatrész árát,
- a javítás (munka) díját,
- az áfát.
 

Referenciák

BUDAPEST MOTORS KFT.

vissza a cégkatalógus oldalra