Főoldal  Rólunk  Hogyan működik?  Adónaptár  Linkbázis  Referenciák  Szoftverajánló  Hírek  Videók  Hírlevél Hírlevél Belépés Belépés

BALASSA MÖBEL KFT.

Vezető neve:Jancsó László
Web:http://www.balassamobel.hu
Székhely:2660 Balassagyarmat, Szügyi út 60/A.
Telefon:+36/35-301-229 , +36/30-963-5472
Fax:+36/35-301-229

Cégbemutató

Az emberek számára az egyik legfontosabb szempont, hogy otthonuk hű tükre legyen egyéniségüknek és életformájuknak, bútoraik praktikusak, kényelmesek és esztétikusan kialakítottak legyenek. Követjük a világ, az iparág szerteágazó változásait, fogékonyak vagyunk az új stílusirányzatokra, mégis arra törekszünk, hogy termékeink időtálló környezetet teremtsenek Önöknek.

Társaságunk, amely magyar családi tulajdonban van több mint két évtizedes tervezési és gyártási tapasztalatával, belsőépítészeti kollégával támogatottan elsősorban egyedi kialakítású előszoba-, konyha-, és irodabútorokat gyárt. Termékeink kifejlesztése számítógép által támogatott tervezési rendszeren történik, a gyártás többnyire CNC vezérelt gépeken folyik, ami egyidejűleg biztosítja a méretpontosságot és a hatékonyságot, ügyfeleinknek pedig a rövid határidőt.

Éppen az egyedi kialakításaink miatt kínálatunk nagy és változatos, hogy Önök a bonyolult tereket is fantáziadúsan és otthonosan berendezhessék. Sok tapasztalat és kreativitás szükséges ehhez. Ráadásul gyakran kevés természetes fényt beengedő teret kell úgy berendezni, hogy a bútor ne csupán odaillő legyen, de funkcionális hasznossága kényelmet is adjon. Mi megoldásokat kínálunk ebben a munkában. A legfontosabb azonban a minőség, aminek minden beszerelt bútorunk meg kell, hogy feleljen. Ezt szolgálja a tiszta vonalvezetés, a legkisebb részletek tökéletes kidolgozása, a sérülésmentes élkidolgozás, a tartósság, ami a felhasznált, gondosan kiválasztott alkatrészeken múlik.

Tapasztalatunk igazolja hosszú távú célkitűzésünket:
Megrendelőinknek szükségük van elérhető árú,
megbízható minőségű bútorokra és kiegészítőkre,
gyors és zökkenőmentes kiszolgálással.
Szakismeretünk és szorgalmunk a garancia minderre.

Tisztelettel:

Jancsó László
ügyvezető

Tevékenységek

KONYHABÚTOR

BEÉPÍTETT SZEKRÉNY

TOLÓAJTÓS RENDSZEREK

IRODABÚTOR

ÜZLETBERENDEZÉSEK

Referenciák

BALASSAGYARMATI KÓRHÁZ BERENDEZÉSEI

vissza a cégkatalógus oldalra