BALHUS BÚTORIPARI KFT.

Vezető neve:Bálint Roland
Web:http://www.balhusbutor.hu
Székhely:8400 Ajka Katona József utca 6.
Telefon:+36/30-293-8247 , +36/88-202-586
Fax:+36/88-202-586

Cégünk vállalja szállodák, üzletek, éttermek, középületek és irodák bútorainak gyártását,  és helyszíni szerelését rövid határidővel, 1 osztályú minőségben, kiváló ár-érték arányban. Ezen felül vállalunk sorozatmunkát fából, rétegelt lemezből, laminált lapból és mdf-ből(reklámtermékek, bemutatóállványok) Vállaljuk lakások teljes bútorzatának gyártását prémium minőségben, elérhető áron egyedi tervezéssel és szakszerű helyszíni beépítéssel.

Cégbemutató

Cégünk filozófiája és célja a vevők magas szintű, megbízható kiszolgálása. Filozófiánk szerint a minőség és a design eszköz ahhoz, hogy a megrendelőket megnyerjük, piacokat megszerezzünk, azokat megtartsuk és bővítsük. A megfelelő minőség elérése érdekében a szigorú minőségellenőrzést a gyártás egész folyamatára kiterjesztettük,a gyártási munkafolyamatokat folyamatosan fejlesztjük.A felhasznált vasalatokat Európa vezető vasalat gyártóitól szerezzük be,melyeknél garantált a folyamatos minőségi ellenőrzés.
A hazai piacon való fejlődésünket köszönhetjük még termékeink kíváló ár-érték arányának,megbízhatóságunknak és a szállítási határidőre vonatkozó szerződésünk betartásának. A külföldi megrendeléseinknek köszönhetően, az ott lévő magas minőségi követelés pozitívan hat vissza munkafolyamatainkra, szakembereink körében a precíz, megbízható munkavégzés természetessé vált.

Cégünk fő tevékenységi köre a kezdetektől fogva az egyedi bútorgyártás, lakások,középületek,szállodák, irodák és éttermek berendezése. A vevői igényeket figyelembe véve vállalunk teljes belsőépítészeti tervezést és kivitelezést .A balhus bútorok széles választékából a legkülönfélébb ízlésvilágú vásárlók igényei is kielégíthetőek, legyen szó a modern designtól az időtlen klasszikusokon át a rusztikus bútorok kedvelőiig. A bútormegrendelést megelőzően ügyfelünk igényeit figyelembe véve fotorealisztikus terveket készítünk,tájékoztatást adunk a felhasznált anyagokról és vasalatokról,segítünk a legmegfelelőbb szín és alapanyagkombináció kiválasztásában.Ezután következik a tételes árajánlat kidolgozása , majd a megrendelést követően a szakszerű helyszíni beépítés.Bútoraink gyártási ideje a megrendeléstől számított 4-6 hét.

Tevékenységek

BÚTORGYÁRTÁS

EGYEDI BÚTOROK

ÜZLETBERENDEZÉSEK

IRODABÚTOROK

ÉTTERMI BÚTOROK

SZÁLLODAI BÚTOROK

Specialitások

EGYEDI, MAGAS MINŐSÉGŰ BÚTOROK GYÁRTÁSA

Főbb referenciáink

HILL INTERNATIONAL KFT.

CLUB OÁZIS

vissza a cégkatalógus oldalra