ANALITIKA BHM KFT.

Vezető neve:Dr. Halmos Pál
Székhely:8200 Veszprém, Cholnoky utca 3/B.
Telefon:+36/88-624-483 , +36/30-520-1199
Fax:+36/88-624-483

Cégbemutató

1992-től foglalkozunk dísznövények, palánták, kertészeti kellékek, és egyéb kerti kiegészítők forgalmazásával. Eleinte egyéni vállalkozás keretén belül, majd később, a jó minőségű, ám megfizethető árú termékeinknek hála, s piaci lehetőségeink bővülésével, a jóval bővebb mozgásteret nyújtó társas cégformára váltottunk.

Cégünket, a Hajnal Plaszt Kft-t 1998-ban alapítottuk, a termelést, és az értékesítést immáron több szolgáltató profillal is bővítve.

Termékeinkkel a kezdetek óta jelen vagyunk, saját eladótérrel az ország két legnagyobb forgalmat lebonyolító nemzetközi nagykereskedelmi piacán, a budaörsi Flórán, illetve a szigetszentmiklósi FloraCoop-on is.

A közvetlen értékesítést, és ügyfeleink gördülékenyebb kiszolgálását is szem előtt tartva, 2003-ban Gyálon,1700 m2-es telephelyen, kertészeti árudát nyitottunk.
A kertépítés és kertgondozás, az öntözőrendszer telepítés, a közületek számára történő parkosítási, és fásítási munkák azóta cégünk legproduktívabb tevékenységévé nőtték ki magokat
Munkáink során kizárólag az általunk is használt, és árudánkban értékesített termékeket használunk fel.

Növényeinket, kiegészítőinket, díszelemeinket első kézből, közvetlen forrásból, kizárólag termelőktől, és gyártóktól szerezzük be. Évtizedes,jó üzleti kapcsolatainknak köszönhetően garantáltan kiváló minőségben.
Beszállítóink közt kiemelt helyet foglal el a Silvanus Díszfaiskola, az Oázis, a Metra Kft, a T-Markt, a Hungaroplant Kertészet, a Blumenland Kft, és Lonkai műköves mester műhelye.

Üzleti stratégiánk minden esetben a hosszú távú partnerséget helyezi előtérbe, ezért kivitelezéseinket mindenkor a megrendelőink igényeihez igazítva végezzük el.
Elégedett partnereink közé tartozik többek közt a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, Gyál és több dél pesti kerület önkormányzata, az Oázis kertészeti áruházlánc, valamint több, új építésű házak kivitelezésével foglalkozó építőipari vállalkozás is.

Cégünk kifejezetten lokálpatrióta, fontosnak tartjuk a helyi rendezvények támogatását, így évek óta támogató partnerei vagyunk a Gyáli Napoknak, és a Gyáli Fogathajtó Fesztiválnak.A cég megalakulása óta családi vállalkozásként működik, ezáltal is gyorsabb, rugalmasabb ügyintézést és munkavégzést lehetővé téve.
A cég vezetője Hajnal Sándor, a T-Markt Hungária által minősített, okleveles öntözőrendszer tervező.Cégünk vállalja:

kerti tó, és patak építését

sziklakertek tervezését, kivitelezést

beültetett támfalak építését

füvesítést, gyeptéglázást

tápanyag kondicionálást (műtrágyával és természetes trágyával is)

egy és két nyári növények palántázását

örökzöld és lombhullató sövénytelepítést (akár formára nyírást)

teljes parkosítást

gyepszellőztetést, gyep felülkezelést

Kertkarbantartást

térkövezést

rusztikus és mediterrán jellegű fa, illetve tégla kerítések építését

kerttervezést szaktanácsadással

öntöző rendszer tervezését és telepítését

grillezők, tűzrakhelyek, kerti pihenők kialakítását

pergolák, árnyékolók, lugasok építését

murvázást, gépi és kézi földmunkák elvégzését

gallyazást, fakivágást, idős fák eltávolítását (gyökérzet kiemelést is)

talajcserét, termőföldszállítást (választható kémhatásút), kerti hulladék elszállítástSaját gépparkkal, és szállító járművekkel is rendelkezünk, de partnereink segítségével minden megállapodás szerinti feladatot képesek vagyunk megoldani.Természetesen a felsoroltakon kívül is bármilyen egyéb elképzelését igyekszünk magas színvonalon, és rövid határidővel teljesíteni!

Tevékenységek

ANALITIKA

KÖRNYEZETVÉDELMI ANALITIKA

ÖSSZETÉTELVIZSGÁLAT

Specialitások

ÖSSZETÉTEL VIZSGÁLAT

Főbb referenciáink

MOL ZRT

PAKSI ATOMERŐMŰ

vissza a cégkatalógus oldalra