Főoldal  Rólunk  Hogyan működik?  Adónaptár  Linkbázis  Referenciák  Szoftverajánló  Hírek  Videók  Hírlevél Hírlevél Belépés Belépés

A MESTER KFT.

Vezető neve:Mester József
Web:http://www.amester.hu
Székhely:2119 Pécel, Isaszegi út 40.
Telefon:+36/28-549-030
Fax:+36/28-549-033

Cégbemutató

Tisztelt leendő partnerünk! Remélhetőleg, rövidesen Ön is azok között lesz, akik szívesen támaszkodnak egy nem nagy, de annál rátermettebb csapat szolgáltatásaira. Több éves világítástechnikai termékek értékesítésében szerzett tapasztalattal a hátunk mögött, 2005-ben kezdtük meg működésünket nagykereskedőként a Magyarországi piacon. Általunk forgalmazott termékek között olyan gyártók termékei szerepelnek amelyek:

1.) nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre,

2.) kiemelkedő ár érték aránnyal rendelkeznek,

3.) vagy az igen kedvező árukkal szolgálják a vásárló érdekeit.

Elsődleges célunk, a Vevőorientáltság, a gyors, pontos kiszolgálás.
Több mint 500 aktív partnerünk (ez a szám folyamatosan növekszik) azért vásárol tlünk szívesen, mert rugalmasak vagyunk, a termékek széles skáláját tudjuk idre szállítani.
A termékeket szállítási szerződés megkötése alapján, a legtöbb esetben kiszállítjuk,az egész ország területén, raktári tétel esetén 24-48 órán belül.Fontos szempont az ár-érték arány optimalizálása, de messzemenően a partnerünk elképzelése alapján. Kollégáink több éves tapasztalata, és hozzáértése szintén a vevői igények kielégítésének egy fontos pillére. Maximális készséget tanúsítunk az esetlegesen felmerülő problémák, vagy hibák gyors és megnyugtató kezelésére.De nem tömjénezem tovább magunkat. Tegyen velünk próbát!
Ha felkeltettük érdeklődését az együtt működésre, keressen meg bennünket, a részletek egyeztetése végett.

Tisztelettel: Mester József Tulajdonos / Ügyvezető Igazgató 

A-Mester Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövid név: A-Mester Kft.

Adatok: Alapítás: 2005 (osz) Tulajdoni viszony: 100% magyar tulajdon Kereskedelmi forma:Nagykereskedés Székhely: 2119, Pécel Isaszegi út 22/a Cégjegyzékszám: 13-09-104715 Adószám: 13563088-2-13 Fő profil.: Villamossági, világítástechnikai anyagok nagykereskedelme

Tevékenységek

VILLAMOSSÁGI

VILÁGÍTÁSTECHNIKAI ANYAGOK NAGYKERESKEDELME 

Termék jellemzők

-gyorsaság

-emberközeliség

-átláthatóság

-egyszerű ügymenet

-pontos kiszolgálás

-mobilitás, rugalmasság(a teljesség igénye nélkül)

-Fényforrások: OSRAM, TUNGSRAM (GE), PHILIPS

vissza a cégkatalógus oldalra