Üzleti ajánlatok - Teljeskörű...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI8DB605 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2015. 12. 02. - 2016. 12. 02. )

PÉNZÜGYI- ÉS SZÁMVITELI SZOLGÁLTATÁS

Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtés

Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtés

Budapest XIII. kerület Lehel utcában található irodánkban állunk megbízóink rendelkezésére. 2001 óta végzünk számviteli szolgáltatást vállalkozások részére nagy tapasztalattal. A tulajdonosok és az alkalmazottak egyaránt folyamatos képzésben részesülnek, ezért tudásunk folyamatosan naprakész.

Cégünk rendelkezik szakmai felelősség biztosítással, így szerződésünkben számszaki és jogszabályi felelősséget vállalunk az általunk végzett számviteli szolgáltatásért. Ügyfeleink rendszeres tájékoztatást kapnak esetleges bejelentési, adatszolgáltatási kötelezettségeikről és nem utolsó sorban járulék és adófizetési kötelezettségeikről.

Szolgáltatásunkat a jogszabályokban előírt határidők betartásával végezzük, mely tartalmazza a bérszámfejtést, a kapcsolódó nyilvántartások vezetését, az évközi, valamint az év végi záró bevallások elkészítését, a szükséges nyomtatványok költségét, a posta költségeket, valamint a hatóság előtti képviseletet is.

 

Tel:        Pásztor Attiláné: 06-30-350-8527

                Tóth Zoltánné: 06-30-9647-836

                Nittmann Dénes: 06-20-327-3964

                Iroda/Fax: 06-1-708-8276

 

E-mail:  [email protected]

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Belföld

Üzleti ajánlatok

60 köbméter tüzifára várunk árajánlatot!Tüzifa tulajdonságai: kérgezett, hőkezelve a nemzetközi szabványok szerint.
Részletek
2000 négyzetméteres telek eladó!2000 négyzetméteres telek Diósdon, a Spar közelében eladó, 40 millió Ft az irányára.
Részletek
Büfékocsit bérelnénk személyzettel!2016 május 27-28-29 napokra szeretnénk büfékocsit bérelni PÁPÁN, egy kiállításon történő részvételre húsok, kolbászok árusítására.
Részletek
Személygépkocsik,-kisteherautók teljes körű szervizeléseVállaljuk személygépkocsik, - és kisteherautók teljes körű szervizelését, autóvillamossági javítását, műszaki vizsgára való felkészítését. Cégünknél van arra lehetőség, hogy önnek ne kelljen szabadidőt fordítani, arra hogy elhozza autóját hozzánk vagy a munka befejeztével el...
Részletek
Vállaljuk tárgy, reklám, enteriőr-interiőr és ételfotók készítését!A Fotó Art Fotóstúdió vállalja tárgy, reklám, enteriőr-interiőr és ételfotók elkészítését. Digitális fotóstúdiónk 2002-óta készíti magas színvonalú fotós munkáit.
Részletek
Egyedi igényt megvalósító rendszerekMunkatársak egyedi igényeit megvalósító rendszerek készítése az egyedi szoftverfejlesztés. Ellentétben a polcról levehető, dobozos programokkal, az egyedi szoftverek pontosan azokat az igényeket elégítik ki, amelyeket Ön támaszt. Ön vázolja elképzeléseit, mi elkészítjük...
Részletek
Céges ajándékok készítését vállaljuk Szóróanyagokhoz, céges ajándékok készítéséhez a teljes felsőruházati palettát biztosítjuk: a nyers reklámpólóktól – az exkluzív, márkás cikkekig!
Részletek
Prémium kültéri párahűtés!A nyári időszakban a szabadban töltött időt megrövidítheti, vagy megkeserítheti a meleg, a magas pollen koncentráció és a szúnyogok, vagy egyéb csípős rovarok.
Részletek
DossziéTudja-e, hogy már 100 db-tól készítünk dossziékat? Tudja-e, hogy fóliázva, UV lakkal és hatféle gumiszalaggal is elkészítheti céges mappáját?
Részletek
 Biztos, hogy piacképes a nyelvtudásod?Üzleti szaknyelvi (business sales-marketing, pénzügyi) képzések
Részletek
FORDÍTÁS - TOLMÁCSOLÁS 31 nyelven!Cégével külföldön szeretne terjeszkedni? Magyarországon külföldi ügyfelekkel szeretné bővíteni ügyfélkörét? Szolgáltatásait több nyelven szeretné elérhetővé tenni?
Részletek
Várja Önt szervizünk rövid határidőkkel, korszerű gépekkel!A szükséges anyagokat (a megfelelő olajat, szűrőket) beszerezzük, a fáradt olaj kezeléséről gondoskodunk!
Részletek
Ha üzleti döntéseihez tisztánlátásra van szükségeHamarosan jön! Szeptemberben indul! SAP mikro és kisvállalkozásoknak! Hogy az egy-három felhasználós cégek használhassák az SAP-t!
Részletek
ReklámpólóTudja-e, hogy a lovaspóló játék Tibetben alakult ki „pulu” néven? (innen ered a póló szó) Tudja-e, hogy a pólóing megalkotója René Lacoste francia teniszbajnok volt?
Részletek
Cégem áll rendelkezésére egyedi üzletdekorációk kialakításában...Kirakat díszítésben, egyedi matricázásban, akár céges autók dekorálásában, a gyártás folyamán a legjobb minőségű Avery fóliákat használjuk.
Részletek
Könnyű,- és nehéz vasszerkezetek gyártását, szerelését vállaljuk...20 éves szakmai tapasztalattal technológiai szerelések, gépek és gépsorok szétszerelése, szállítása, összeszerelése, telepítése, javítása. Csarnokok vasszerkezetének gyártása, különböző nagyságú területek lefedése, elszívó rendszerek javítása telepítése szerelése.
Részletek
Könyvelést vállalunk komplex gazdasági tanácsadással!Cégünk gazdasági-, adó-, jogi tanácsadási és könyvviteli szolgáltatásokat nyújt, VIP-tagoknak 10% kedvezménnyel!
Részletek
Vállalati nyelvoktatás a céges tanfolyamok specialistájától!HR-ESKÉNT AZT A FELATADATOD KAPTAD, HOGY SZERVEZD MEG A CÉGES NYELVTANFOLYAMOKAT?
Részletek
Tárgyalástechnikai és prezentációs tréning idegen nyelven!Hány másodpercig nem kínos, ha nem jut eszedbe egy idegen szó egy prezentáció közben? Veled ez nem fordulhat elő!
Részletek
Cégünk teljeskörű vendéglátó szolgáltatást vállal!Nehézségei vannak rendezvényei megszervezésével? Teljeskörű rendezvényszervezést vállalunk, hogy ne otthon vagy az irodában kelljen tartania.
Részletek
Raktározási feladatok szervezését vállaljuk!Gondot okoz Önnek a raktározás? Fuvarozó, szállítmányozó cégek raktározási problémáit teljes egészében át tudjuk vállalni.
Részletek
Komplex vagyonvédelmi szolgáltatások és üzemeltetésKiemelkedő szakmai tapasztalattal vállalunk élőerős őrzést, és egyéb biztonsági feladatokat: a személyvédelem, - objektumvédelem- és üzemeltetés területén.
Részletek
Tűzvédelmi tervezés és szakértésTűzvédelmi tervezéssel és szakértéssel állunk rendelkezésére! Igény esetén a munkavédelmi és környezetvédelmi szaktevékenységet is ellátjuk alvállalkozónk, partner cégek együttműködésével.
Részletek
Bízza ránk autója teljes körű szervizelését!A legapróbb kis javításoktól kezdve, egészen a motorgenerálig vállaljuk autója teljes körű szervizelését.
Részletek
Bízza ránk a kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatást!Kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás, képernyős munkahelyek kockázatértékelése, amelyben egyedi megoldással nagy tapasztalattal állunk ügyfeleink részére.
Részletek
Display állványok - többféle méretben!Tudja-e, hogy a Roll-up három féle méretben rendelhető: 85x200 és 100x20 és 120x200 cm?
Részletek
Cégünk vállal belföldi és nemzetközi fuvarfeladatokat!Cégünk vállal belföldi és nemzetközi fuvarfeladatokat vagy segítséget nyújt ezen feladatok megszervezésében.
Részletek
Csapatépítő és élményprogram ajánlatok cégeknek-Középkori csapatépítés Visegrádon – lovagi olimpiaCsapatépítő jellegű vetélkedő,melynek során a vendégek megismerik a kor egyes fegyvereinek használatát a lovagok segítségével.
Részletek
Széchenyi kommunikációs csomagTudja-e, hogy a mostani arculati kézikönyv 2015. januárjától van érvényben? Tudja-e hogy, az értékhatárok 50 és 500 millió Ft-nál vannak?
Részletek
Rendelje meg az Önnek megfelelő egyedi reklámtáskát!Tudja-e hogy, a papírtáskák készülhetnek szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben, de legkevesebb 1 dobozzal (200-250 db)?
Részletek

</bod