Kintlévőségkezelés

Költségoptimalizáló üzletágunk által konkrét területeken tudunk jelentős költségcsökkentéseket realizálni partnereinknek, valamint a beszerzések területén is hatékony segítséget tudunk nyújtani.

Költségoptimalizálás
Adósságbehajtás – Csődfiegyelés – Céginformáció - Jogvédelem

Célunk, hogy kis- és középvállalkozó partnereink is olyan esélyekkel vegyenek részt az üzleti életben, mint a nagyvállalatok. Elsősorban olyan területekkel foglalkozunk kiemelten, melyeket gyakran elhanyagolnak a vállalkozók, de kötelezettségük (céginformáció, csődfigyelés), illetve hatékonyságukat növelné (kintlévőségek kezelése, ügyvédi szolgáltatások igénybevétele).

Partnercégünk szolgáltatásai az alábbi területeken igényelhetőek:

 • csődfigyelés
 • céginformáció, mérleg (heti 1 cégről ingyen, továbbiak 480+áfa)
 • kintlévőség kezelés
 • ügyvédi költségek csökkentése (cégalapítás, módosítás, jogi tanácsadás, szerződések elkészítése)

1. Csődfigyelés

Ha egy cég ellen felszámolás vagy végelszámolás indul, a felszámolónak nem kötelezettsége értesíteni a cég hitelezőit, csak a közlönyben jelenítenek meg egy hirdetményt. A kihirdetés után 40 nap áll a hitelező rendelkezésére, hogy a felszámoló biztosnak bejelentse követelését, különben lemondhat róla.

Ez figyelemre méltó tekintve, hogy manapság nem ritka a 30 napnál hosszabb fizetési határidő, így előfordulhat, hogy mire kiderül, hogy nem fizették ki határidőre a számlát, már késő követelni.

Tehát olvasni kell a cégközlönyt. Mi olvassuk Ön helyett a cégközlönyt, figyeljük, hogy partnere ellen indult-e felszámolási vagy végelszámolási eljárás, s amennyiben igen, haladéktalanul értesítjük.

2. Céginformáció

Ismeri partnereit? Megismerheti. Szerződött partnereink részére partnereiről részletes céginformációt küldünk, mely tartalmazza a cégmásolatot (cégkivonat + változások), mérleget, eredmény kimutatást illetve kiegészítő mellékletet.

3. Kintlévőség kezelés

Teljeskörű ügyintézést vállalunk az egyenlegközlő kiküldésétől kezdve a felszámolási eljárás megindításáig.

Az egyetlen hatékony módszer, ha az adósban olyan kép alakul ki a hitelezőről, hogy foglalkozik a kintlévőségeinek a kezelésével, mert senki sem csak egy helyre tartozik, s mindig oda fizetnek először, ahonnan nagyobb nyomás érkezik vagy várható.

Felszólító leveleink a felszámolási eljárás megindítása irányába mutat, mert a felszámolási eljárás egy olyan procedúra, amelynek kevés adós tenné ki magát, s ez ösztönzi a fizetésre.

4. Ügyvédi munka

A fenti problémák kezelésének egy részéhez már szükség van ügyvédre. A cégünkkel szerződésben álló ügyvédet az ügyfelünk bízza meg, de a munkadíját mi fizetjük. A fentieken kívül ügyvédünk a mi költségünkre még rendelkezésükre áll:

 • cégalapítás
 • cégmódosítás
 • szerződések átnézése, megírása (ingatlan kivételével)
 • jogi tanácsadás

témakörében.

Árak

Szolgáltatási rendszerünk alapja a csődfigyelés és a céginformációs szolgáltatás, mert nehéz olyan adós ellen gyorsan fellépni, akiről nem tudunk semmit. Így nehezen képzelhető el folyamatos kapcsolat nélkül, ezért szolgáltatási díjunk havi 24.500,- Ft + áfa, mely teljes mértékben tartalmazza a fenti 4 pontot a következő korlátozásokkal:

 • míg cégkivonatot, cégbizonyítványt korlátlan számban küldünk, addig mérleget, eredmény kimutatást illetve kiegészítő mellékletet hetente 1 darabot a szerződés alapján, továbbiak ára pedig 480 Ft + áfa / kiadvány
 • felszólító levél küldése esetén az előállítási és postaköltséget kérjük, mely 480 Ft + áfa /levél (külföldre 3x-os díjat számolunk)
 • bírósági eljárások során csak az illetékeket, és közzétételi díjakat kell fizetni
 • perek esetén az Ügyvéd személyes megjelenés díját fizetni kell.

Miért nem sikerdíj?

Új ügyfeleink első kérdése ez szokott lenni, az adósságbehajtás témakörében merül fel. Általában a hasonló tevékenységet végző cégek sikerdíjért dolgoznak, s úgy érzik, hogy a sikerdíj jobban motiválja az ügyben eljáró céget. Szerintünk a sikerdíjas megbízásnak számos problémája van.

Hitelező oldaláról: Egyrészt a hitelező csak akkor veszi igénybe, amikor már minden más utat megpróbált, mert a sikerdíj elviszi a hasznának akár a többszörösét. Így nagyon sok idő eltelhet. Előfordul, hogy közben felszámolás indult az adós ellen, de ez nem derül ki, mert a csődfigyelés nem lehetséges sikerdíjas konstrukcióban. Az eltelt idő alatt az adós pénzügyi helyzete tovább romlik, csökken az esély a sikeres behajtásra.

Megbízotti oldalról: A behajtás sikeressége mindig bizonytalan. A sikerdíjjal dolgozó cégeknek nem az az érdekük, hogy mindent megmozgatva segítsenek a hitelezőnek, sokkal inkább, hogy minél kisebb költségek árán megpróbálják behajtani a tartozást. Továbbá érdekellentét is van, a sikerdíjas cég akkor "boldog" ha partnerének minél több kintlévősége van, s annak behajtásával minél gyakrabban fordul hozzá. Havi átalánydíjjal dolgozva közös az érdek, a cél, hogy partnerünknek minél kevesebb problémája legyen. Nem az motivál a gondos munkára, hogy sikerdíjat kapjunk, hanem, hogy ügyfelünk elégedett legyen, s minél tovább fenntartsa a szerződést.

Partnerünk több mint 9 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, forgalmuk pedig meghaladja az évi 1 milliárd forintot, beszerzéseik 100%-a, eladásaik 90%-a átutalással történik, így nagyon komoly tapasztalattal rendelkezik adósként és hitelezőként egyaránt.

vissza a költségoptimalizálás oldalra

Költségoptimalizálás

Amennyiben további kérdése van az adott szolgáltatással kapcsolatban vagy szeretne felvenni a kapcsolatot partnercégünkkel, hívjon a 789-0667 telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

13.6-os nyerges(ADR-es) kamionjainkra keresünk export megbízókat.
Részletek
Karosszéria javításA cég fő tevékenységi köre: karosszéria javítás, fényezés, egyedi fényezések, kárszakértés, kárszámítás készítés, műanyag javítás(löghárító, hűtők, lámpák) Vizsgáztatás 3,5t-ig, vizsgára való felkészítés. E-85 bioetanol átalakító beszerelése,értékesítése, forgalmazása....
Részletek
KompresszorKompresszort keresünk. WAG803LZEXEL cseh gyártmány.
Részletek
Üvegolvasztó kemenceÜvegolvasztó kemencék tervezése, kivitelezése, modernizálása kiváló minőségben több évtizedes gyakorlattal Magyarországon és külföldön egyaránt. Acélszerkezetek gyártása, szerelése, lakatos munkák, magas minőségben több évtizedes gyakorlattal Magyarországon és külföldön...
Részletek
BútorgyártáshozBútorlapot, szerelvényeket, segédanyagokat(purhab, csavarok) gipszkarton, profilok, álmennyezeti lapokra keresünk beszállítót, eladót.
Részletek
BútorgyártásCégünk 7éves foglalkozik bútorok gyártásával. Előnyeink a precíz, minőségi munka és a kedvező, reális ár. Emellett lapszabászattal is foglalkozik a cégünk, ahol sokféle bútorlap közül válogathat a megrendelő kedvező árak mellett.
Részletek
Szigetelés víz ellen.Beázik a lapostető? Biztosra akar menni a talajvíz ellen? Keressen bennünket. Szigetelünk csapadékvíz, talajvíz ésüzemi víz ellen. Gyorsan és szakszerűen! Ingyenes felmérés, tanácsadás, konzultáció.
Részletek
Épületgépészeti anyagok kis és nagykereskedelmeCégünk Épület Gépészeti Anyagok Kis És Nagy Kereskedelmével Foglalkozik. Fő Tevékenységi Körünk Ariston; Beretta; Vaillant; Saunier Duval; Western Gázkészülékek; Drazice Indirekt tároló; Star Acéllemez Lapradiátorok; Forgalmazása.
Részletek
Cégünk az épületgépészet tervezésétől a kivitelezésen át a karbantartás-üzemeltetésig a már meglévőkben is komplett szolgáltatást nyújt, szakképzett szakember gárda, jól képzett műszeres háttérrel.
Részletek
Nyomtatvány1. Szigorú számadású nyomtatványok: számlák, nyugták gyártása. 2. Szállítólevelek, fuvarlevelek, menetlevelek. 3. Pénztárjelentések, ügyviteli nyomtatványok. 4. Orvosi nyomtatványok. 5. Fejléces nyomtatványok gyártása.
Részletek
Szúnyogháló, ragasztóÖntapadó szúnyoghálók, öntapadó ajtó-ablak tömítések. Kétoldalas ragasztószallagok, csilikaros tömítések.
Részletek
ÉpületvillamosságCégünk 2005-ban alakult. Fő célunk, hogy az épületvillamossági, energetikai tervezés, szaktanácsadás valamint a villanyszerelési szakipari munkák területén komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.
Részletek
Villanyszerelés, gyorsszolgálatVillanyszerelő gyorsszolgálat: elektromos hibaelbírálás, villanyboyler javítás. Biztosítótáblák, elosztószerények felújítása, cseréje. Kapcsolók, csatlakozóaljzatok cseréje. Érintésvédelem: érintésvédelmi vizsgálatok, mérési jegyzőkönyv, minősítő irat készítése. EPH...
Részletek
Épületgépészeti tervezés, kivitelezés, műszaki ellenőrzés Hőszivattyúk telepítése, falfűtési-hűtési rendszerek tervezése, kivitelezése. Napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése. Fűtési – hűtési rendszerek tervezése, karbantartás.
Részletek
Eladó részben vagy egészben több kanadai bánya (nyereségesen üzemelő). Arany, ezüst, vas, réz, ólom, foszfor kitermelés folyik. Az arany bánya napi 47 ounce (1,3kg) az ezüst pedig 140 ounce (4kg) termő kapacitással rendelkezik.
Részletek
ÉpületgépészetÉpületgépészet magas fokon. Víg, gáz, központi fűtés, klímaberendezések, úszó -és fürdőmedencék, napkollektorok, hőközponti szerelésével, karbantartásával foglalkozó, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló referenciával rendelkező cég vagyunk.
Részletek
Nyílászárók kis és nagykereskedelmeIdén 10éves cégünk alu-fa és műanyag nyílászárók kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik, valamint árnyékolástechnikai cikkek széles választékát kínáljuk a lakosság és közületek számára egyaránt. Jobbat,olcsóbbat, gyorsabban.
Részletek
Nyomdaipari kivitelezésTervezéstől a nyomdai kivitelezésig:könyvek, prospektusok, szórólapok és egyéb nyomtatványok előállítása.Digitális nyomdaépületünk a mobilis kiszolgálást teszi lehetővé. Digitalizálás: hang- és videófelvételek teljes körü digitalizálása CD-re vagy DVD-re rögzítéssel....
Részletek
Ingatlan eladó2 db saját tulajdonú üzlet, melyet értékesíteni szeretne. 1/ Siófok Mega City üzletházban földszinten 40 m2-es, nagy üvegportállal, 2 db raktárral, 1 db wc-mosdóval. Az üzlet felújított, eredeti rendeltetés sportáru üzlet volt....
Részletek
Teljeskörű vagyonvédelmi szolgáltatás, biztonságtechnikai rendszer telepítése, karbantartása, tervezése. Teljeskörű takarítási szolgáltatás.Zöldterület kezelés, épületüzemeltetés. Elektromos kerítés telepítése, karbentartása, tervezése.
Részletek
Rozsdamentes detektív rács Motoros működtetéssel minimum 5 m2 53.280,- Ft+Áfa/m2 Kézi működtetéssel minimum 5 m2 48.280,- Ft+Áfa/m2
Részletek
KazángyártásVegyestüzelésű kazánk gyártása. Típus: TOTYA. Kiváló hatásfok. Kis és nagykereskedelem kiszolgálása, viszonteladóknak kedvezmény. Szerkezeti lakatos és hegesztő munkák végzése. Fémmegmunkálás, sajtolás 250t-ig.
Részletek
Teljeskörű könyvelésTársaságok, egyéni vállalkozók részére: teljekörű könyvelés, bevallások, jelentések, méglegek készítése. Analitikus nyilvántartás, bérszámfejtés, munkaügyi nyílvántartások készítése, az adóhatóságokkal folyamatos egyeztetések, levelezések. Képviselet ellátása az adóhatóságok...
Részletek
Grafikai tervezés, arculat és logo, külső és belső kommunikációs anyagok tervezése, gyártása(levélpapír, nyomtatványok, brossúrák, plakátok, hirdetések, szórólapok.) Üzleti és belsővállalati terek tervezése, gyártása(külső homlokzatok plasztikus vagy világító táblák, zászlók,...
Részletek
Épületgépészeti kivitelezésTöbb mint 10 éve az épületgépészeti kivitelezésben közel 20 fős állandó szakképzett unkatársal, a legkorszerűbb eszközökkel, a lemodernebb technológiával állunk rendelkezésére az ország területén. Üzletpolitikánk: szakszerűség, pontosság, megbízhatóság. Főleg közületi és...
Részletek
Füstágyú, intelligens házFüstágyú: rablás és betörésvédelmi eszköz, ami garantáltan megvédi értékeit. www.fustagyu.hu Intelligen ház, hotel: akár 40%-os energiamegtakarítás egyedülálló design és garanciaidő mellett. www.intelligenshaz.eu
Részletek
Könnyűszerkezetű házKönnyűszerkezetű ház építése, pallóvázas és löglen technológiával. Rönkvázak építése. Szárazépítészet(gipszkartonozás).
Részletek
Az étterem 50-60 fő befogadására alkalmas. hidegtálak készítése. Halászcsárdában nem csak halételeket szolgálunk fel, hanem minden húsfélét is. Kiváló halászlé és haltepertő. Magyaros ízek.
Részletek
Közúti áruszállítás, biztonságtechnika, tanácsadásCégünk szolgáltatási ágazatai a következk: közúti áruszállítás, biztonságtechnikai berendezések beszerzése, telepítése és javítása, valamint számítástechnikai eszközök javítása, új berendezések beszerzése, telepítése. Tanácsadás. Szállítást 0-1,6 t raksúlyú emelhátfalas...
Részletek
Ipari festékek, lakkok, pácok, falfesték, színkeverés, standox autófesték, spay, autóipari kiegészítők, füllerek, alvázvédők, lemosók. Szőnyegtisztítás-szennyfogószőnyek bérbeadás, szivacs mosás. Szeged területén ingyenes háztól-házig szállítással.
Részletek
Műnyomó papírtekercset kinálunk eladásra: 56 gr/m2 76 cs széles 2300 kg ár: 150 Ft + ÁFA
Részletek
Translation offerAs a community of translators, interpreters, and project managers, we are able to offer flexible, dynamic, and high quality services at low and fixed rates and with significant discounts.
Részletek
Ásványvizek francia és angol beszállítói forrásokbólA következő árlistával rendelkezünk italokkal kapcsolatban:
Részletek