Üzleti ajánlatok - Ahol a...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI89C7C5 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2015. 10. 13. - 2016. 10. 13. )

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Ahol a sportlövészet kezdődik....

Ahol a sportlövészet kezdődik....

Rendezvények, versenyek szervezését vállaljuk magánszemélyek, illetve cégek részére.

- fedett, épített lőtér
- 8db lőállás
 
A lőtéren többek között foglalkozunk oktatással (erre a célra vannak oktató lőfegyverek), új sportfegyverek beszerzésével,
lőszer eladással 0,22-től 45-ös kaliberig, fegyverek bizományosi adás-vételével. 
 

Ingyen lőhet bármelyik éles fegyverrel, nincsen lőállás díj, ingyenes a lőlap használat! Lőfegyverét, riasztó pisztolyát is kipróbálhatja.

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Belföld

Üzleti ajánlatok

Büfékocsit bérelnénk személyzettel!2016 május 27-28-29 napokra szeretnénk büfékocsit bérelni PÁPÁN, egy kiállításon történő részvételre húsok, kolbászok árusítására.
Részletek
Személygépkocsik,-kisteherautók teljes körű szervizeléseVállaljuk személygépkocsik, - és kisteherautók teljes körű szervizelését, autóvillamossági javítását, műszaki vizsgára való felkészítését. Cégünknél van arra lehetőség, hogy önnek ne kelljen szabadidőt fordítani, arra hogy elhozza autóját hozzánk vagy a munka befejeztével el...
Részletek
Egyedi igényt megvalósító rendszerekMunkatársak egyedi igényeit megvalósító rendszerek készítése az egyedi szoftverfejlesztés. Ellentétben a polcról levehető, dobozos programokkal, az egyedi szoftverek pontosan azokat az igényeket elégítik ki, amelyeket Ön támaszt. Ön vázolja elképzeléseit, mi elkészítjük...
Részletek
 Egyedi bútorra vágyik megfizethető áron? Ne keresgéljen tovább, nálunk jó helyen jár! Unja már a tucat számra gyártott egysíkú, futószalagos termékeket? Mi megvalósítjuk elképzeléseit rövid határidőn belül, hogy Önt is jó minőségű, egyedi bútor vehesse körül a mindennapokban.
Részletek
Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtésBudapest XIII. kerület Lehel utcában található irodánkban állunk megbízóink rendelkezésére. 2001 óta végzünk számviteli szolgáltatást vállalkozások részére nagy tapasztalattal. A tulajdonosok és az alkalmazottak egyaránt folyamatos képzésben részesülnek, ezért tudásunk...
Részletek
Gyors és szakszerű megoldások!Gondolt már arra, mekkora bajt és elszalasztott bevételt okoz, ha váratlanul leáll az informatikai rendszere?
Részletek
Számítógépek szervizelése rendkívül kedvező áron!Számítógépek és laptop-ok szervizelése, szoftveres és hardveres hibajavítás, számítógépek fejlesztése rendkívül kedvező áron!
Részletek
SALES FEJLESZTÉS- ügyfélszerzéstől az ügyfélmegtartásigA megfelelő értékesítési attitűd, avagy: MIÉRT CSÖKKEN EGY IDŐ UTÁN AZ ÉRTÉKESÍTŐK TELJESÍTMÉNYE ÉS MOTIVÁCIÓJA?
Részletek
Tűzvédelmi tervezés és szakértésTűzvédelmi tervezéssel és szakértéssel állunk rendelkezésére! Igény esetén a munkavédelmi és környezetvédelmi szaktevékenységet is ellátjuk alvállalkozónk, partner cégek együttműködésével.
Részletek
Üvegezési munkákat vállalunk 30 éves tapasztalattal!Garantált megoldásokat nyújtunk egyedi elképzeléseire. VIP-tagoknak külön kedvezményt biztosítunk!
Részletek
Kitalálta már cége arculatát, színeit, logóját?Nézzen körül! Most, miután megnyitotta cége irodáját, nyugodtan hátradőlhet a székében? Mindenre gondolt, minden üzemel? Nem hiányzik az ajtóknál, az üzlet fölött, a kirakatról tábla, felirat?
Részletek
 Zöldség és gyümölcs tárolók párásításaA zöldségek és gyümölcsök egy része az alacsony páratartalom miatt gyorsan elveszíti a nedvességtartalmának jelentős részét...
Részletek
Akciós termékekNézze folyamatosan weboldalunkat: http://www.3skarakter.hu/akciok Itt mindig megtalálja! Névjegy – Bögre – Reklámpóló – Ragasztószalag – Selyemsál árainkat ill. új ajánlatainkat!
Részletek
Display állványok - többféle méretben!Tudja-e, hogy a Roll-up három féle méretben rendelhető: 85x200 és 100x20 és 120x200 cm?
Részletek
VEZETŐI KOMPETENCIAFEJLESZTÉSÚjonnan felbukkanó konkurens? Gazdasági és pénzügyi válságok? Gyors stratégiaváltás? MIT TEHETSZ EBBEN AZ ESETBEN, HA FELELŐS VEZETŐKÉNT GONDOLKODSZ? FELKÉSZÜLSZ MINDENRE!
Részletek
Építőipari beruházások lebonyolítását, kivitelezését vállaljuk!Ügyfeleinket teljes körűen kiszolgáljuk tervezéstől a kulcsátadásig, karbantartási munkákig! Minőségi termékeket használunk, a kivitelezés minőségét tapasztalt diplomás csapatunk biztosítja.
Részletek
Széchenyi kommunikációs csomagTudja-e, hogy a mostani arculati kézikönyv 2015. januárjától van érvényben? Tudja-e hogy, az értékhatárok 50 és 500 millió Ft-nál vannak?
Részletek
Szigetszentmiklós belvárosában központi helyen, 100 férőhelyes színvonalas terem rendezvényekre bérelhető!A terem alkalmas hivatalos- és magánjellegű rendezvények, állófogadások, konferenciák, csapatépítés, partnertalálkozók, termékbemutatók, eljegyzések, családi összejövetelek, gyermek zsúrok, esküvők, házassági évfordulók, arany- ezüstlakodalmak, osztálytalálkozók, baráti...
Részletek
A speciális értékesítési tréningektől a komplex vállalkozás fejlesztésig!Válasszon saját fejlesztésű tréningjeink közül! Ajánljuk figyelmébe tematikus programjainkat: üzleti készségfejlesztés, vezetőfejlesztés, cégfejlesztés, stressz menedzsment, csapatépítő tréningek és különleges kalandprogramok.
Részletek
Rendelje meg az Önnek megfelelő egyedi reklámtáskát!Tudja-e hogy, a papírtáskák készülhetnek szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben, de legkevesebb 1 dobozzal (200-250 db)?
Részletek
Ingyenes kameratesztelési lehetőségek a GelFor Data Kft.-nél!Zártláncú kamerarendszerek telepítése egyedi igényfelmérés alapján. A leggyakrabban alkalmazott kameráink: HIKVISION vagy Samsung termékek. Technikai jellemzők: Sony CCD (HAD, SUPERHAD), Sony/Samsung DSP, Felbontás: min. 700 TVL
Részletek
Kiváló minőségű, kedvező árú svájci-francia  HIFI FILTER szűrők!A HIFI FILTER cég Európa egyik legnagyobb szűrőforgalmazója,amely a műszaki élet minden területén jelentkező szűrési igényekre széles választékban kínálja szűrőit.
Részletek
20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást...Budapesti, XI.kerületi irodánkban állunk rendelkezésükre. Címünk: 1117 Budapest, Budafoki út 183. fszt.5. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást, mind a nagyvállalati, mind a kisvállalkozási és a nonprofit szervezetek körében.
Részletek
Várja Önt szervizünk rövid határidőkkel, korszerű gépekkel!A szükséges anyagokat (a megfelelő olajat, szűrőket) beszerezzük, a fáradt olaj kezeléséről gondoskodunk!
Részletek
Iratmegsemmisítést, papírhulladék begyűjtést vállalunk!Vállaljuk cégénél papírhulladékok begyűjtését, fóliák, - és műanyag hulladékok begyűjtését, iratmegsemmisítést!
Részletek
JegyzetfüzetTudja-e, hogy a legegyszerűbb jegyzetfüzet fejben ragasztott lapokból áll, vastag karton alapon! Tudja-e, hogy A/6 mérettől, 25 vagy 50 lappal, 100 tömbtől kínálunk kiváló árú jegyzetfüzetet?
Részletek
Céges ajándékok készítését vállaljuk Szóróanyagokhoz, céges ajándékok készítéséhez a teljes felsőruházati palettát biztosítjuk: a nyers reklámpólóktól – az exkluzív, márkás cikkekig!
Részletek
Ruha és textiltermékekTudja-e, hogy közel 2000 termék közül választhat? Tudja-e hogy, mindezek 19 kategóriába rendezve kereshetőek, 55 márkától? (külön a kiárusításra várók)
Részletek
Cégem áll rendelkezésére egyedi üzletdekorációk kialakításában...Kirakat díszítésben, egyedi matricázásban, akár céges autók dekorálásában, a gyártás folyamán a legjobb minőségű Avery fóliákat használjuk.
Részletek
„Számviteli ismeretek nélkül élni lehet. Vállalkozni azonban csak ideig-óráig.” A pénzügyekben való hatékony együttműködés két pillére a bizalom és a szaktudás. Bátran mondhatom, hogy jelenlegi ügyfeleink mindegyikével a közös működésünk e két pilléren nyugszik.
Részletek

</bod