Üzleti ajánlatok - AD minőségű...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KEDC8D58 - Keres - Belföld ( Érvényes: 2016. 02. 23. - 2016. 08. 23. )

ÉPÍTŐIPAR

AD minőségű faanyagot keresünk

AD minőségű faanyagot keresünk

Jó minőségű faanyagot keresünk 1-2 milliméteres csomókkal, külső csomók nélkül, gyalulva a megadott méretre.

Mennyiség:  5 köbméter.

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Belföld

Üzleti ajánlatok

Samsung clx 6260 nyomtatóhoz keresek patront Színes és fekete patronok, kéthavonta rendelnénk.
Részletek
 Biztos, hogy piacképes a nyelvtudásod?Üzleti szaknyelvi (business sales-marketing, pénzügyi) képzések
Részletek
Könyvelését vállaljuk adószakértői és könyvvizsgálói felügyelet mellett!A bizonylatok lekönyvelését követően ellenőrizzük a cég feldolgozott adatait, szükség esetén javaslatot teszünk a vezetés számára a szükséges lépések megtételére.
Részletek
Korrektség és szakmai felsőfok! Ha pályázatokat és hiteleket szeretne elnyerni fontos szempont társasága auditálása, egy bank erre alapoz. A könyvvizsgálatot ránk bízhatja, levesszük a terhet válláról!
Részletek
Jegyzettömbre várunk árajánlatot!Szeretnék árajánlatot kérni 1.000 db illetve 1.800 db, fejben ragasztott, öntapadós jegyzettömbre 50 illetve 100 lapos, 4 színnel emblémázott, stancolt, méret 8*8 cm.
Részletek
TELJESKÖRŰ ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁS - TERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIGÁllunk szíves rendelkezésére szolgáltatásainkkal az alábbi területeken: Felelős műszaki vezetés, ellenőrzés több szakterületen (magas- és mélyépítés, közlekedés és vízi közmű valamint gépész és elektromos szakirányokban)...
Részletek
Biztonságtechnikai és Napelemes rendszerek Az ország teljes területén vállaljuk riasztó, videó, beléptető, munkaidő nyilvántartó, tűzjelző és napelemes rendszerek teljes körű kivitelezését.
Részletek
Ingyenes kameratesztelési lehetőségek a GelFor Data Kft.-nél!Zártláncú kamerarendszerek telepítése egyedi igényfelmérés alapján. A leggyakrabban alkalmazott kameráink: HIKVISION vagy Samsung termékek. Technikai jellemzők: Sony CCD (HAD, SUPERHAD), Sony/Samsung DSP, Felbontás: min. 700 TVL
Részletek
Vállaljuk tárgy, reklám, enteriőr-interiőr és ételfotók készítését!A Fotó Art Fotóstúdió vállalja tárgy, reklám, enteriőr-interiőr és ételfotók elkészítését. Digitális fotóstúdiónk 2002-óta készíti magas színvonalú fotós munkáit.
Részletek
Tárgyalástechnikai és prezentációs tréning idegen nyelven!Hány másodpercig nem kínos, ha nem jut eszedbe egy idegen szó egy prezentáció közben? Veled ez nem fordulhat elő!
Részletek
TELJESKÖRŰ ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁS - TERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIGAkár Cégként, akár magánszemélyként építkezni, felújítani, bővíteni szeretne állunk szíves rendelkezésére szolgáltatásainkkal.
Részletek
Több évtizedes múltra visszatekintő könyvelő iroda...vállal teljes körű számviteli feladatok (könyvvezetés, bérszámfejtés, beszámoló készítés,adószakértés, könyvvizsgálat) naprakész ellátását.
Részletek
Számítógépek szervizelése rendkívül kedvező áron!Számítógépek és laptop-ok szervizelése, szoftveres és hardveres hibajavítás, számítógépek fejlesztése rendkívül kedvező áron!
Részletek
2000 négyzetméteres telek eladó!2000 négyzetméteres telek Diósdon, a Spar közelében eladó, 40 millió Ft az irányára.
Részletek
Épületfelújítási munkákat vállalunk!VIP-tagoknak a felelős műszaki vezetést térítésmentesen végezzük!
Részletek
Honlapkészítés mobiltelefonra és táblagépekre optimalizálva!A responsive webdesign csaknem minden mobilkészüléken és hagyományos számítógépen is jól használható honlapot eredményez.
Részletek
 AZON GONDOLKODSZ, HOGY INVESZTÁLNÁL MUNKAVÁLLALÓID NYELVKÉPZÉSÉBE?Vállalati nyelvoktatás a céges tanfolyamok specialistájától! Egyetértesz azzal, hogy a magasan kvalifikált munkaerő elengedhetetlen a sikerhez?
Részletek
KÉZI MEGMUNKÁLÁSÚ ÜVEGTERMÉKEKTermékeink között megtalálhatóak a különböző formájú boros és pálinkás díszpalackok, poharak, borlopók, gyertyatartók. Termékpalettánk szerves részét képezik a különböző foglalkozásokat szimbolizáló figurák, születésnapra ajándékozható számjegyes palackok. Egyedi kívánságok és...
Részletek
Bízza ránk a kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatást!Kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás, képernyős munkahelyek kockázatértékelése, amelyben egyedi megoldással nagy tapasztalattal állunk ügyfeleink részére.
Részletek
Könnyű,- és nehéz vasszerkezetek gyártását, szerelését vállaljuk...20 éves szakmai tapasztalattal technológiai szerelések, gépek és gépsorok szétszerelése, szállítása, összeszerelése, telepítése, javítása. Csarnokok vasszerkezetének gyártása, különböző nagyságú területek lefedése, elszívó rendszerek javítása telepítése szerelése.
Részletek
„Számviteli ismeretek nélkül élni lehet. Vállalkozni azonban csak ideig-óráig.” A pénzügyekben való hatékony együttműködés két pillére a bizalom és a szaktudás. Bátran mondhatom, hogy jelenlegi ügyfeleink mindegyikével a közös működésünk e két pilléren nyugszik.
Részletek
Teljeskörű könyvelést vállalunk, képviselettel!Teljeskörű könyvelést vállalunk hatóságok előtti képviselettel, 20 éves szakmai tapasztalattal. VIP-Business tagoknak ingyenes gazdasági tanácsadással szolgálunk, egyedi cégre szabott ajánlatokkal!
Részletek
Raktározási feladatok szervezését vállaljuk!Gondot okoz Önnek a raktározás? Fuvarozó, szállítmányozó cégek raktározási problémáit teljes egészében át tudjuk vállalni.
Részletek
Nyomtatók szervizelése 20% kedvezménnyel!Önnek is elege van már a nem megfelelően működő nyomtatókból? 1 napon belül megjavítjuk gépét, alkatrész beszerzéssel együtt, versenyképes áron! VIP-tagoknak 20% kedvezmény!
Részletek
Céges ajándékok készítését vállaljuk Szóróanyagokhoz, céges ajándékok készítéséhez a teljes felsőruházati palettát biztosítjuk: a nyers reklámpólóktól – az exkluzív, márkás cikkekig!
Részletek
Display állványok - többféle méretben!Tudja-e, hogy a Roll-up három féle méretben rendelhető: 85x200 és 100x20 és 120x200 cm?
Részletek
ReklámpólóTudja-e, hogy a lovaspóló játék Tibetben alakult ki „pulu” néven? (innen ered a póló szó) Tudja-e, hogy a pólóing megalkotója René Lacoste francia teniszbajnok volt?
Részletek
 Vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelésétBudapest, X. kerület, Gyakorló utcai irodánkban 20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást. Vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét.
Részletek
Kitalálta már cége arculatát, színeit, logóját?Nézzen körül! Most, miután megnyitotta cége irodáját, nyugodtan hátradőlhet a székében? Mindenre gondolt, minden üzemel? Nem hiányzik az ajtóknál, az üzlet fölött, a kirakatról tábla, felirat?
Részletek
Rendelje meg az Önnek megfelelő egyedi reklámtáskát!Tudja-e hogy, a papírtáskák készülhetnek szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben, de legkevesebb 1 dobozzal (200-250 db)?
Részletek

</bod