Üzleti ajánlatok - Vállaljuk...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI8F221E - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 04. 29. - 2017. 04. 29. )

INFORMATIKA, WEBLAPFEJLESZTÉS

Vállaljuk informatikai rendszerek üzemeltetését...

Valamint webhosting, domain név regisztrációs, virtual private server, email szolgáltatásokat nyújtunk a lehető legmagasabb szintű támogatással Magyarország határain kívül is.

Cégünk 2004 decembere óta nyújt informatikai szolgáltatásokat elsősorban a Linux operációs rendszer támogatását helyezve előtérbe.

Szervereink a Budapesti peering központban találhatók ami ideális kapcsolódást nyújt mind a belföldi mind a külföldi internetes irányok felé.
 
A fentieken kívül számítástechnikai és hálózati eszközök beszerzését és beüzemelését valamint üzemeltetését vállaljuk.
 

LINUX HUNGARY KFT.

Vezető neve:Haluska György
Web:http://www.linuxhungary.hu
Székhely:8000 Székesfehérvár, Mátyás király körút 10.
Telefon:+3622-504-586  +3620-946-5935
Fax:+3622-504-586

 

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Fénymásoló gépek nyomtatók forgalmazása, bérbeadásaCélunk az, hogy szolgáltatásaink gyorsasága, szakszerűsége, minősége, partnereink számára biztosított, természetes legyen. Eredményeinket csak korrekt vevőkapcsolattal, kiépített szerviz tevékenységgel, partnereink igényeinek maximális figyelemebe vételével vívhatjuk ki, mely...
Részletek
Gépészeti kivitelezéseket vállalunk!Víz,- fűtés és gázszerelés, duguláselhárítás, valamint optikai csővizsgálat, fagyasztásos fűtésszerelés.
Részletek
Induló vállalkozásunkhoz keresünk bútorgyártó céget hosszú távra, aki le tudna gyártani különböző méretű kisebb bútorokat szériában.
Részletek
Bútorgyártás professzionális kivitelezésben, 10 év garanciával!Cégünk, az INDECO termékek kizárólagos Borsod és Heves megyei képviselője. Egyedi beépített tolóajtós szekrények, térelválasztók, gardróbok és konyhaszekrények gyártása és forgalmazása a fő profilunk. VIP tagoknak 5% kedvezmény
Részletek
Minden programunkra jellemző a felhasználóbarát, könnyű elsajátíthatóság, a megbízhatóság. A fejlesztés saját elképzelés szerint történik, de a felhasználói észrevételek, hozzászólások figyelembevételével.
Részletek
Vállaljuk céges rendezvények, esküvők, szalagavatók, tablók, iskolai fényképezések, céges referencia fotózások lebonyolítását is. Keresse cégünket árajánlataink miatt!
Részletek
Otti burkolatok- Minden, ami a házát öltözteti!Az Otti Manufactura Kft., egy olyan magyar burkolatgyártó cég, amely egyedülálló betontechnológiával gyártja a minőségi és értékálló burkolatot.
Részletek
Minősített Pályázatíró-TanácsadóTársaságunk a régió egyik piacvezető cége, másfél évtizedes pénzügyi, gazdasági tanácsadói, szolgáltatói tapasztalattal rendelkezik, főtevékenységként készít pályázatokat önkormányzatok, egyházak, vállalkozások, magánszemélyek megbízásából, vállalva a projekt teljes körű...
Részletek
Tekercses kivitelű, öntapadó címkék gyártása minőségbenMagyarország egyik legkorszerűbb címkegyártó üzemeként széleskörűen vállalunk megbízásokat.
Részletek
Higiéniai papírgyártás,- papírgyártás és csomagolóanyag értékesítésÁllunk rendelkezésére, 25 éves szakmai tapasztalattal, a papírgyártás, higiéniai papírgyártás,- és értékesítés, csomagolóanyag gyártás,- és értékesítés területén.
Részletek
Legyen az jégverés,parkolási sérülés,ajtórányitás,idegen test ráhullása, vagy egy feldúlt jóakaró által okozott horpi akár alumínium karosszéria elemen is mi segítünk, forduljon hozzánk bizalommal.
Részletek
Könyvelést, bérszámfejtést, könyvvizsgálatot vállalunk!Teljeskörű könyvelést, könyvvizsgálati munkákat vállalunk 20 éves szakmai tapasztalattal. A könyvelés mellett, a hatóságok előtti képviseletet is vállaljuk cége számára.
Részletek
A fejvadászattal ellentétben teljes körű megoldást  kínálunk!Felsővezetőket, főként pénzügyi, logisztikai, termelésvezetői vagy minőségbiztosítási terület irányítóit közvetítjük ki meghatározott időtartamra.
Részletek
Felsőkategóriás beltéri masszázsmedencék és kádrendszerekFürdőszobai whirlpool, air- és turbopool kádrendszerektől a törökfürdőig, skótzuhanyig, és más egyéb kényelmi funkciókat tartalmazó kabinrendszerekig állunk szíves rendelkezésére, minőségi, felsőkategóriás termékeinkkel, a házhozszállítást díjmentesen vállaljuk és a beüzemelés...
Részletek
Riasztó, kamera, tűzjelző és beléptető rendszerekGyengeáramú (riasztó, kamera, tűzjelző, beléptető) rendszerek tervezésével és kivitelezésével várjuk szíves megkeresésüket!
Részletek
Vállalkozásunk számviteli és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtÁtfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adózási, könyvelési, bérszámfejtési, tb-ügyintézési, tanácsadási területeken, ezenfelül szakembereink segítik Önt a pályázatokra való felkészülésben is.
Részletek
A termékpalettán minden megtalálható, ami lakástextil, ami a beltéri árnyékoláshoz szükséges. Ide értve az ágyneműket, ágynemű huzatokat, törölközőket, terítőket, valamint a függönyök, sötétítők, szalagfüggönyök, roletták, romai rolók, reluxák, lapfüggönyök széles választékát,...
Részletek
Célunk, hogy minél szélesebb körben szolgáljuk ki megrendelőinket, 1998 óta új tevékenységi körök beépítésével, munkatársaink, alkalmazottaink folyamatos képzésével. Vállaljuk házak, középületek teljeskörű generál kivitelezését, közműhálózatok építését, karbantartását...
Részletek
Tapasztalt szakembereink szinte minden elképzelést meg tudnak valósítani, és egyedi darabok elkészítését ugyanúgy vállaljuk, mint kis- vagy közepes szériákat.
Részletek
A Forma Autójavító Kft. Bosch Car Service több évtizedes járműjavítói múltra tekint vissza, személy és kis teher gépjárművek javításával foglalkozunk. VIP tagoknak 10 % kedvezményt biztosítunk!
Részletek
Dorogi nagykereskedelmi raktárunk és a Budapesten működő INOX MARINE üzletünk összességében széles választékot és biztos forrást nyújt a felhasználóknak és a kereskedőknek egyaránt.
Részletek
A földmunkavégzés széles spektrumát fogja át tevékenységünk.Pincevágástól (Szent Andrea borászat) patakmeder és partfalépítésen át, a házalap és pincetömb kiemeléseken keresztül, külterületi utak vagy nem utolsó sorban a „Kerékpárral a Bükkön át” programban Eger város teljes hosszában épülő kerékpárút teljes földmunkájáig.
Részletek
Cégünk saját fejlesztésű Hydro-Pneumatikus munkahengereket gyárt, melyek üzemeltetési költsége a hagyományos munkahengerek üzemeltetési költségéhez képest mindössze 15-20 %. Fő profilunk présgépek és egyedi berendezések gyártása, tervezése az ipar számos területére.
Részletek
Felfrissítenéd céged arculatát?Lecserélnéd régi reklámeszközeidet? Vállalkozásod sikere áll, vagy bukik azon, hogy céged megjelenése milyen benyomást kelt potenciális vásárlóidban, ill. ügyfeleidben.
Részletek
Ha minőségi kivitelezőt keres, nézze meg honlapunkat és forduljon bizalommal hozzánk! Közel 45 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk : kül- és beltéri falak, padló, járda, terasz, garázsbeálló, pince, oszlop és pillér, kerítés, ablakpárkány, lépcső, támfal, kandalló, stb.-...
Részletek
Textilbeszerzés a vendéglátó- és szállodaipar számáraPartnereink többségének eddig a vendéglátó- és szállodaipar textilbeszerzése során sokszor a rossz és a rossz között kellett választania: rossz, mert drága, vagy rossz, mert silány minőségű. Mi mindkettőre megoldást kínálunk.
Részletek
Épületgépészeti rendszerek megtervezését, szerelését, kivitelezését vállaljuk Miskolc és környékén. Fűtéstechnikai szaküzletünk Miskolc Szentpéteri kapu városrészében található, ahol a tervezésből ismert legkorszerűbb technológiának megfelelő anyagellátást tudtunk biztosítani.
Részletek
NC ESZTERGÁLÁS, MARÁS, KÖSZÖRÜLÉSEsztergálás, marás, köszörülés, palást köszörülés, furatköszörülés, lánckerekek és bordástengelyek gyártása minőségben, pontos határidőkkel!
Részletek
Próbáljon ki minket! Próbálja ki kiváló minőségű ballonos ásványvizeinket, hideg-meleg vizes gépeinket! A vízadagoló gépek mellett ballontartó állványt, ballonpumpát, ballonfogó kampót is ajánlunk vásárlóinknak.
Részletek
Érintésvédelmi felülvizsgálatVillámvédelmi felülvizsgálat, Erősáramú berendezés (tűzvédelmi-szabványossági) felülvizsgálata, Robbanásbiztos berendezések felülvizsgálata, Kéziszerszám felülvizsgálat, Gázkészülék EPH felülvizsgálat...
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek