Üzleti ajánlatok - 200 FÉLE KAZÁN,...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI67E9C6 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 05. 04. - 2017. 05. 04. )

ÉPÍTŐIPAR

200 FÉLE KAZÁN, 200 FÉLE NAPKOLLEKTOR ÉS HŐSZIVATTYÚK FORGALMAZÁSA

Világszínvonalú, prémium-, és csúcskategóriás termékeinket kínáljuk mindazon érdeklődők számára, akik fűtéskorszerűsítés előtt állnak, szeretnék fűtési költségeiket jelentősen csökkenteni vagy akár az újonnan épülő ingatlanjaikhoz keresnek minél jobb fűtési megoldásokat.

Szintén kiváló hatékonyságúak és magas minőségűek az Unical vegyestüzelésű és faelgázosító kazánjai is, amelyekkel jelentős költségeket takaríthat meg a hagyományos fatüzeléses készülékekhez képest.

200 FÉLE KAZÁN, 200 FÉLE NAPKOLLEKTOR ÉS HŐSZIVATTYÚK FORGALMAZÁSA ORSZÁGSZERTE, SZÁMOS PARTNERREL!!!
Széles választékkal állunk rendelkezésre leendő ügyfeleink részére mind családi házas, mind pedig ipari kategóriában, azaz:

-          kondenzációs kazánok 1,9 kW-tól 16 MW-ig
-          hagyományos kazánok 50 kW-tól 32 MW-ig
-          fatüzelésű kazánok 10 kW-tól 1,6 MW-ig
-          full-inverteres levegő-víz hőszivattyúk 4 kW-tól 1 MW-ig
-          napkollektorok.
Mivel különbözünk sok versenytársunktól? A lényeg a részletekben van! Olvassa el laikusok számára is érthető írásainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!Rövid részlet az Unical referencialistából (bővebben lásd a honlapunkon):

-          Magyar Tudományos Akadémia Központi Fizikai Kutató Intézet
-         Amerikai Nagykövetség
-         HÉVÍZ, gyógyfürdő és kórház
-         Miskolc-Diósgyőr Eü Központ és Egyetemi Oktató Kórház
-         Jászberény, Electrolux
-         számos iskola és társasház, stb.
-         külföldiek közül néhány: Vatikán, Pentagon, Porsche, Apple (USA), Red Bull (Ausztria), IKEA, stb.
 

 

Újdonság FULL-INVERTERES Levegő-víz hőszivattyú, HP_OWER hűtő-fűtő és HMV termelő típusok.

Forduljon hozzánk teljes bizalommal!

UNICAL KAZÁN ÉS HŐSZIVATTYÚ KÉPVISELET

Vezető neve:Homor Miklós
Web:http://www.unical.hu
Székhely:8000 Székesfehérvár, Ligetsor 10. 2/25
Telefon:+3622-379-436

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Fénymásoló gépek nyomtatók forgalmazása, bérbeadásaCélunk az, hogy szolgáltatásaink gyorsasága, szakszerűsége, minősége, partnereink számára biztosított, természetes legyen. Eredményeinket csak korrekt vevőkapcsolattal, kiépített szerviz tevékenységgel, partnereink igényeinek maximális figyelemebe vételével vívhatjuk ki, mely...
Részletek
Célunk, hogy minél szélesebb körben szolgáljuk ki megrendelőinket, 1998 óta új tevékenységi körök beépítésével, munkatársaink, alkalmazottaink folyamatos képzésével. Vállaljuk házak, középületek teljeskörű generál kivitelezését, közműhálózatok építését, karbantartását...
Részletek
Budapesten, a XVII. kerületben levő családi ház festésében, tapétázásában és stukkózásában keresek tapasztalt, jó referenciákkal rendelkező szakembert.
Részletek
Méteráru, függöny, terítő, egyedi tervezésű babzsák...Széles textil,- és méteráru kínálatunkat ajánljuk szíves figyelmébe, a textil méterárutól a függönyökig, az ágyneműktől a különleges és egyedi tervezésű babzsákokig nálunk mindent megtalál!
Részletek
Élelmiszerek tárolására készülnének az alumínium dobozok, mint tészta, liszt, kenyér, és egyéb szárazáru. Feliratozást is szeretnénk rá.
Részletek
A Forma Autójavító Kft. Bosch Car Service több évtizedes járműjavítói múltra tekint vissza, személy és kis teher gépjárművek javításával foglalkozunk. VIP tagoknak 10 % kedvezményt biztosítunk!
Részletek
Rövid időn belül azonnali segítséget nyújtunk!Állunk szíves rendelkezésére cége tűzvédelmi és munkahelyi biztonságának megteremtésében és az esetleges hiányosságok felszámolásában! Esetleges hirtelen baleset, káresemény során azonnal elérhetőek vagyunk, és rövid időn belül azonnali segítséget nyújtunk a helyszínen, a...
Részletek
100% támogatás vállalkozás indítására! A támogatás fő célja, a támogatható tevékenységek: a vidéki térségben már működő mikro-vállalkozások nem mezőgazdasági tevékenység indításával történő több gazdasági lábon állásának biztosítása, valamint a vidéki térségekben helyi szükségleteket kiszolgáló szolgáltató...
Részletek
Innováció és minőség - Kärcher!A Kärcher márkához világszerte a csúcsteljesítmény, innováció és minőség társul, az ipari tisztítás, a háztartási, és ipari takarítógépek területén! Gépeinket gyorsan és költségkímélő módon javítjuk szervizközpontunkban.
Részletek
Cégünk nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik alkatrészek és részegységek gyártásában. A REMATECH erőssége az a szakmai tudás és tapasztalat. Büszkék vagyunk munkatársaink professzionalizmusára.
Részletek
Temékpalettánk lefedi a teljes vagyon és életvédelmi biztonságtechnikát: személyre szabott, komplex, kedvező árú megoldást nyújtunk a lakások tűz és betörésvédelmi biztosításától a sok száz négyzetméteres üzemi telephelyek speciális igényeit kiszolgáló rendszereihez.
Részletek
Jelentős összegeket takaríthat meg!Alpintechnikával vállaljuk külső homlokzatok felújítását, hőszigetelését, festését állványozás nélkül!
Részletek
Könyvelést, bérszámfejtést, könyvvizsgálatot vállalunk!Teljeskörű könyvelést, könyvvizsgálati munkákat vállalunk 20 éves szakmai tapasztalattal. A könyvelés mellett, a hatóságok előtti képviseletet is vállaljuk cége számára.
Részletek
Ellenőrizze az érintésvédelmi-, tűzvédelmi., villámvédelmi-, és kéziszerszám jegyzőkönyveit!
Részletek
Minőségi nyelvoktatás, kihelyezett munkahelyi képzések Üzleti,- és egyéb szakmai nyelvtanfolyamokkal állunk szíves rendelkezésére, akár a munkahelyén! Nyelvoktatás és nyelvvizsga egy helyen!
Részletek
Professzionális fotózás és videózásCéges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása és videózása.
Részletek
Villamoshálózatok és vagyonvédelmi rendszerek kiépítéseCélunk, hogy az általunk végzett munka minősége mellett a biztonság is állandóan előtérben maradjon!
Részletek
Épületgépészeti rendszerek megtervezését, szerelését, kivitelezését vállaljuk Miskolc és környékén. Fűtéstechnikai szaküzletünk Miskolc Szentpéteri kapu városrészében található, ahol a tervezésből ismert legkorszerűbb technológiának megfelelő anyagellátást tudtunk biztosítani.
Részletek
Műgyanta padlóburkolatok készítése ipari csarnokokba!Két komponensű műgyantából, a padlóburkolatokat a vevő igényeinek megfelelően, a meglévő adottságokhoz igazítva sima és csúszásmentes kivitelben készítjük régi (akár 40-60 éves kopott, porzó, szennyezett felületekre) és új beton felületekre egyaránt.
Részletek
Hőkamerás vizsgálatokat vállalunk, speciális drónokkal!Társaságunk alvállalkozóinkkal együtt a legkorszerűbb drónokat kamerákkal (336 x 256) felszerelve vállal hőkamerás vizsgálatokat naperőművek, háztetőre és más nehezen megközelíthető helyre szerelt solar-rendszerek, hálózati elemek, mobil-cella átjátszó tornyok és épületek...
Részletek
Megnyerte a pályázatot, de nem tudja hogyan tovább?Egy pályázat megvalósítása és adminisztrációja nem egyenlő a napi működéssel. Speciális tudást igényel mind szakmai, mind pénzügyi területen. Rendelkezik cége ezzel a tudással?
Részletek
Nincs több lutri a személyzetfelvételben!Profi toborzási eljárások nélkül jó munkatársat találni ma ugyanolyan esélytelen, mint döntetlenre játszani orosz rulettben.
Részletek
Tapasztalt szakembereink szinte minden elképzelést meg tudnak valósítani, és egyedi darabok elkészítését ugyanúgy vállaljuk, mint kis- vagy közepes szériákat.
Részletek
Próbáljon ki minket! Próbálja ki kiváló minőségű ballonos ásványvizeinket, hideg-meleg vizes gépeinket! A vízadagoló gépek mellett ballontartó állványt, ballonpumpát, ballonfogó kampót is ajánlunk vásárlóinknak.
Részletek
Cégünket azzal próbálom egyedivé formálni, hogy a tervezés és lakberendezés mellett a bútorok gyártását is Mi végezzük, saját lapanyag és vasalat apparátussal.
Részletek
Budapest területén az ingyenes házhoz szállítást vállalom! Villanyszerelési anyagok, kapcsolódó szerelvények, kábelek, vezetékek, fényforrások, lámpatestek.
Részletek
Esetleg csak a jelenlegi szolgáltatójával elégedetlen? Óriási Excel tábláit szeretné megszüntetni? Növekedés előtt áll a cég, de nem talált megfelelő ügyviteli programot?
Részletek
Állunk rendelkezésére márkafüggetlen autószervizként, 3,5 tonnáig! Ha eredetiség vizsgálatra van szüksége, vagy műszaki vizsgára, keressen minket!
Részletek
Digitális nyomdánkban a könyvgyártást a kis példányszámban is vállaljuk, akár 10-50 példánytól, rendkívül gyors határidővel! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden szerzőnek a kézirat szerkesztésétől a könyvnyomtatásig, könyvértékesítési lehetőségekkel.
Részletek
Számítógépek, laptopok kereskedelme - nálunk mindent megtalál!Kérjen egyedi árajánlatot! Továbbá segítünk kellékanyag beszerzéseiben, meghibásodott eszközinek javításában vagy karbantartásában is.
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek