Üzleti ajánlatok - Bármi, ami...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI612571 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 05. 09. - 2017. 05. 09. )

ALKATRÉSZ- ÉS GÉP GYÁRTÁS,FORGALMAZÁS

Bármi, ami szerszám, keressen minket!

A szerelőipar számára, valamint a fém felület-megmunkálás témakörében kínálunk minőségi szerszámokat, 30 éves szakmai tapasztalattal, országosan!

 

 

Magyarországon forgalmazzuk az alábbi külföldi cégek termékeit:

  • Szerelőipari szerszámok: HANS, BETA, UNIOR: csavarkulcsok, fogók, csavarhúzók, csőfogók, csapszegvágók.
  • Fém felület-megmunkálás: OSBORNE, LESSMANN, KARNASCH, PFERD, TYROLIT, KLINGSPOR, IMCO, SUHNER, 3M: reszelők, rotormarók, csapos csiszolótestek, műszaki kefék, sűrített levegős és elektromos meghajtógépek.
  • Fémköszörülés technika: GRÁNIT: alakos és profilírozott köszörűkövek, finomszemcsés csiszolótestek, honolókövek.
  • Fúrásüregelés: BOHRCRAFT csigafúrók, fém és fa megmunkálásához, készletek 0, 1-es emelkedéssel, zsalufúrók, kőzetfúrók.
  • Forgácsolástechnika: NAREX, TIVOLY, GÜHRING, WALTER menetfúrók, menetmetszők, dörzsárak, forrasztott lapkás esztergakés.
  • Elektromos kéziszerszámok: METABO, MAKITA, FEIN, MILWAKUEE, HITACHI fúrógépek, sarokcsiszolók, HUSQVARNAláncfűrészek
  • Pneumatikus gépek és szerviz: MANNESMANN DEMAG, AIR TURBINE, RODCRAFT, BIAX, /ATA/
  • Munkavédelmi eszközök: táblák, feliratok, munkaruházat, védőeszközök: CERVA
  • Mérőeszközök: MITUTOYO, SOLA

 

Képviselőnk a megbeszélt időpontban felkeresi Önt és további tájékoztatást ad termékeinkről.

Személyes időpont-egyeztetés:

Mándi Károly

36-70/627-6906

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Budapesten, a XVII. kerületben levő családi ház festésében, tapétázásában és stukkózásában keresek tapasztalt, jó referenciákkal rendelkező szakembert.
Részletek
Belföldi és nemzetközi fuvarozást, többéves szakmai tapasztalattal, fuvarszervezéssel!
Részletek
Cégeknek vállaljuk 40 éves szakmai tapasztalattal a tűzvédelmi szabványossági vizsgálatukat, valamint az érintés-, és villámvédelmi vizsgálatukat!
Részletek
Az országban egyedülálló-, mások által ,,Pálinka ház,,-nak nevezett, prémium termékeket felsorakoztató, ital különlegességekben bővelkedő, az Esztergom- és környéke kulturális mindennapjaiba új hullámot és felfrissülést hozó Pálinka Patika, amely kiváló rendezvényhelyszín.
Részletek
Tekercses kivitelű, öntapadó címkék gyártása minőségbenMagyarország egyik legkorszerűbb címkegyártó üzemeként széleskörűen vállalunk megbízásokat.
Részletek
PÁLYÁZATI KIÍRÁS: Mezőgazdasági termékek értéknövelése Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban (VP-3-4.2.1-15) A vissza nem térítendő támogatás összege egyéni beruházás esetén maximum 500 millió Ft, kollektív beruházás esetén maximum 1,5 milliárd Ft.
Részletek
Vezetőhiány? Rendezetlen költségvetés? Átláthatatlan logisztika? Közel háromezer fős, tapasztalt szakemberekből és vezetőkből álló adatbázisunkra támaszkodva kínálunk megoldást az ön speciális problémájára.
Részletek
Gépi forgácsolás, hegesztő készülék tervezés és gyártásMegrendelőinktől kapott tervrajzok, mintadarabok alapján vállalunk egyedi, vagy kis sorozatú forgácsoló megmunkálást.
Részletek
Kreatív tervezői és egyedi megoldások a Genius Geometry-től!A Genius Geometry Kft. tervezői kreatív és egyedi megoldásaikról ismert, számos referenciával rendelkező építészek. Munkáink között épp úgy találhatók családi házak, üzletek mint csarnokok vagy közintézmények.
Részletek
Szakképzett munkatársaink, lelkesedésük, tudásuk és tapasztalatuk legjavát biztosítva céges rendezvények, konferenciák, üzleti rendezvények, fogadások, kiállítások, csapatépítések teljeskörű megszervezésében és lebonyolitásában segítenek Önöknek.
Részletek
VÍZ ALATTI ÉPÍTKEZÉS VAGY ÉPPEN BONTÁS?TUDTA ÖN, HOGY BÁRMI ELVÉGEZHETŐ A VÍZ ALATT IS, AMI A FELSZÍNEN? PROFI IPARI BÚVÁRÁRAINK SEGÍTSÉGÉVEL!
Részletek
Úgy érzi, hogy cége megrekedt a növekedésben?Tipikus jelenség a kisvállalkozások életében, hogy eljutnak egy szintig és onnan nem tudnak tovább növekedni, vagy „szétesik” a szervezet és csökken munkatársak lojalitása. Elegendő a jelenlegi szint Önnek, vagy szeretne tovább fejlődni?
Részletek
Érintésvédelmi felülvizsgálatVillámvédelmi felülvizsgálat, Erősáramú berendezés (tűzvédelmi-szabványossági) felülvizsgálata, Robbanásbiztos berendezések felülvizsgálata, Kéziszerszám felülvizsgálat, Gázkészülék EPH felülvizsgálat...
Részletek
Hosszútávú megoldást nyújtunk a hőszigetelési, hangszigetelési, és biztonsági problémákra. A műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó gyártása és beépítése terén minden felmerülő igényt teljesítünk!
Részletek
Válasszon kiváló minőségű munkavédelmi termékeink közül!A munkavédelem teljes spektrumát kínáljuk a hozzánk fordulók számára. Tekintse meg webáruházunkat!
Részletek
Márka független szolgáltatóként a Magyarországon elterjedt biztonságtechnikai eszközök széles skálájára vonatkozó tapasztalatokkal rendelkezünk.
Részletek
Lakossági és vállalati ügyfelek számára egyaránt vállalunk szivattyújavítást, felújítást és karbantartást, de az új szivattyúk beépítése is az általunk vállalt munkák közé tartozik.
Részletek
Textilbeszerzés a vendéglátó- és szállodaipar számáraPartnereink többségének eddig a vendéglátó- és szállodaipar textilbeszerzése során sokszor a rossz és a rossz között kellett választania: rossz, mert drága, vagy rossz, mert silány minőségű. Mi mindkettőre megoldást kínálunk.
Részletek
Dorogi nagykereskedelmi raktárunk és a Budapesten működő INOX MARINE üzletünk összességében széles választékot és biztos forrást nyújt a felhasználóknak és a kereskedőknek egyaránt.
Részletek
Hirdessen hatékonyan!Cégem több városban rendelkezik egyedi köztéri reklámfelületekkel a kisebb felületektől a több 100m2-es óriásreklámokig.
Részletek
Megrendelőink minél tökéletesebb kiszolgálása, igényeiknek való minél magasabb szintű megfelelősége érdekében 24 órás vagyonvédelmi távfelügyeleti diszpécser szolgálatot működtetünk.
Részletek
Otti burkolatok- Minden, ami a házát öltözteti!Az Otti Manufactura Kft., egy olyan magyar burkolatgyártó cég, amely egyedülálló betontechnológiával gyártja a minőségi és értékálló burkolatot.
Részletek
Autóbuszos személyszállítást vállalunk!Dolgozói járatokat indítunk Pécs,- és környékén, valamint vállaljuk sportcsapatok szállítását, iskola,- és egyéb kiránduló csoportok, - mint például bortúrák lebonyolítását járműveinkkel.
Részletek
Rendeljen cukrászatunkból rendezvényeire!A Fondán Cukrász Kft. cukrászsütemények, sós- és édes aprósütemények készítésével foglalkozik. Esküvőkre, rendezvényekre nagyobb mennyiségben rendeléseket felveszünk, kiszállítást vállalunk.
Részletek
Fényképezni annyi, mint megörökíteni, megragadni a jelen pillanatát, a múlt és a jövő számára! Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk, megbízható, tapasztalt szakemberekkel! VIP-tagoknak 10% kedvezmény!
Részletek
Megbízható könyvelőt keres? Szüksége van egy könyvvizsgálói csapatra?8 könyvelő és 7 könyvvizsgáló áll rendelkezésre! 25 éve Jász-Nagykun-Szolnok Megye egyik legnagyobb számviteli szolgáltatást és könyvvizsgálói tevékenységet végző cége!
Részletek
Saját gépparkkal, faiskolai háttérrel, szakképzett, tapasztalt munkatársakkal, privát kertek, ipari létesítmények, közparkok, közterek komplett környezetrendezését, tervezését vállaljuk.
Részletek
Válassza prémium,-és aroma terápiás termékeinket!Silky márkanevű termékeink nemcsak a hazai piacon vannak jelen, hanem jelentős és folyamatosan fejlődő export tevékenységünk eredményeképpen az Európai Únió országaiban, és az arab piacon is. Vállaljuk úgynevezett Private Label (saját márkás) termékek gyártását is.
Részletek
Élőerős védelem és technikai berendezésekVállaljuk szállodák, üzletek, üzemek, építkezések, telephelyek, raktárak élőerős őrzését! Ezenfelül biztosítjuk a szükséges technikai berendezéseket, riasztók, beléptető rendszerek, kamerák telepítését!
Részletek
Építészeti tervezés - a telek kiválasztásától a kulcsrakész átadásig!Családi házak, társasházak, ipari üzemi területek tervezését, átalakítását vállaljuk 22 éves szakmai tapasztalattal.
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek