Üzleti ajánlatok - Kiszámítható...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI2769A6 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 05. 11. - 2017. 05. 11. )

MUNKAERŐPIAC

Kiszámítható pontosság: Bérszámfejtés – Munkaügy – HR

Folyamatosan olyan kérdésekkel szembesül, hogyan lehet költséghatékonyan és mégis szabályos keretek között alkalmazni a munkavállalóit? Nem látja át a bonyolult hazai foglalkoztatási szabályokat? Gondban van az időelszámolások adminisztrációjával? Nem tudja, mennyi bért és milyen módon kell fizetnie? Zavarja, hogy rendszeres eltérés van a bevallásai, a banki utalások és a könyvelési adatok között? Vagy csak szeretné csökkenteni a bérszámfejtéssel kapcsolatos dolgozói panaszok számát?

A Béradmin Kft. kiszervezett bérszámfejtési, munkaügyi és HR szolgáltatásokat nyújtó cégként szakértő partnerként támogatja ügyfeleit a fenti kérdések megválaszolásában. Mindezt maximális pontosság mellett, jókedvű csapattal, akik segítenek a jogszabályi dzsungelben való eligazodásban, és a különböző hatóságok elvárásainak való megfelelésben.

 

Dedikált bérszámfejtő ügyintézőinkkel, egyszerűen átlátható díjazás mellett, a belső vagy külső könyvelőjével együttműködve

 

-          Elvégezzük vállalkozásának teljeskörű bér- és TB ügyintézését

-          Megszervezzük a munkaügyi adminisztrációját

-          Megválaszoljuk a bérekkel, cafeteriával kapcsolatos kérdéseit

-          Segítjük munkaügyi helyzetekhez kapcsolódó kérdései megválaszolásában

-          És nem utolsó sorban támogatjuk az alkalmazottai foglalkoztatásához kapcsolódó költségeinek     optimalizálásában

 

Mindezt humorral fűszerezve, mivel az szerintünk elengedhetetlen a jó együttműködéshez. Úgyhogy ügyfeleinkben is ezt keressük, legyen szó 10 fős kisvállalkozásról vagy akár 500 fős társaságról.

http://mozitrailer.beradmin.hu/

http://www.beradmin.hu/

 

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Élelmiszerek tárolására készülnének az alumínium dobozok, mint tészta, liszt, kenyér, és egyéb szárazáru. Feliratozást is szeretnénk rá.
Részletek
Budapest területén az ingyenes házhoz szállítást vállalom! Villanyszerelési anyagok, kapcsolódó szerelvények, kábelek, vezetékek, fényforrások, lámpatestek.
Részletek
Hidraulika tápegységeket gyártó céggel keressük a kapcsolatot.
Részletek
Válassza prémium,-és aroma terápiás termékeinket!Silky márkanevű termékeink nemcsak a hazai piacon vannak jelen, hanem jelentős és folyamatosan fejlődő export tevékenységünk eredményeképpen az Európai Únió országaiban, és az arab piacon is. Vállaljuk úgynevezett Private Label (saját márkás) termékek gyártását is.
Részletek
Céges autó fóliázására várunk árajánlatot, valamint szeretnénk referencia munkát is látni, mert az előző cég elrontotta a színt, valamint pár hónapon belül levált a fólia.
Részletek
Vevőink kívánsága szerinti minőségben és kivitelben elsősorban panziók, szállodák kollégiumok egészségügyi intézmények és szállásadók részére.
Részletek
Nagyméretű 22' colos vagy ha létezik nagyobb, és két kisebb monitorra kérnék árajánlatot, amelyet szimulátorhoz hozzáépítve szeretnék használni.
Részletek
Cégünk saját fejlesztésű Hydro-Pneumatikus munkahengereket gyárt, melyek üzemeltetési költsége a hagyományos munkahengerek üzemeltetési költségéhez képest mindössze 15-20 %. Fő profilunk présgépek és egyedi berendezések gyártása, tervezése az ipar számos területére.
Részletek
Autószervíz - gyári és utánbontott alkatrészek beszereléseA legjobb minőségű olasz gyártók termékeit ajánljuk rövid beszerelési határidővel. Általános szerviz tevékenységünk kiterjed minden más gépkocsi szervizelésére,műszeres motordiagnosztikájára, illetve javitására.
Részletek
Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, könyvvezetését, bérszámfejtését, mind az egyszeres mind a kettős könyvvitel keretében. Partnereinknek elsősorban mikro- és kis vállalkozások, a gazdasági élet szinte minden területéről
Részletek
MOL töltőállomás felújításon kiírt kútsziget bővítés tervéhez kérünk ajánlatot a kútszigetek peremén lévő acél lemez toldására (a lakatos szerkezet gyártására).
Részletek
Belföldi és nemzetközi fuvarozást, többéves szakmai tapasztalattal, fuvarszervezéssel!
Részletek
Árajánlatot szeretnénk kérni műanyag bábura Árajánlatot szeretnék kérni műanyag bábura (társasjátékhoz), 8 különböző színben, mindegyikből 520 darabra lenne szükség ( összesen 4160 db ).
Részletek
Professzionális fotózás és videózásCéges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása és videózása.
Részletek
Víz,- gáz és központi fűtés szerelés, napkollektor telepítésÁllunk rendelkezésére víz,- gáz és központi fűtés szereléssel, valamint napkollektor telepítéssel! Hívjon minket bizalommal!
Részletek
Kapjon világos képet...A céghez jelentkezők önállóságáról, teljesítményigényéről, arról, hogy mennyire terhelhetőek, vagy bírják az idő, feladatok nyomását, on-line vagy személyes munkapróbáinkkal, tesztjeinkkel!
Részletek
Különböző méretű és komfortfokozatú autóbuszaink lehetővé teszik, hogy megrendelőink igényeiknek megfelelő körülmények között utazhassanak.
Részletek
Cégünk, a CoreSec Biztonságtechnikai Kft. komoly tapasztalatokkal és jó referenciákkal rendelkező vagyonvédelmi vállalkozás.
Részletek
Célunk olyan szolgáltatást nyújtani, amellyel megbízóinkat mentesíthetjük a vállalkozás adminisztrációs terheinek nagy része alól, hogy Ön csak a szakmájára koncentrálhasson!
Részletek
 Tervezzen az OTTI-val! Kiváló minőségű burkolataink, kenhető betonfalaink, dekorációs termékeink kimeríthetetlen tárháza segíti az álmodozókat, tervezőket, és az építtetőket!
Részletek
NC ESZTERGÁLÁS, MARÁS, KÖSZÖRÜLÉSEsztergálás, marás, köszörülés, palást köszörülés, furatköszörülés, lánckerekek és bordástengelyek gyártása minőségben, pontos határidőkkel!
Részletek
Nyomtatók, fénymásoló gépek javításaÖn is szembesült már vele, hogy amikor nagyon fontos és nagyon sürgős lenne egy dokumentum kinyomtatása/fénymásolása akkor a készülék elromlik? Hogy a szerviz majd csak másnap vagy 1-2 nap múlva tudja megjavítani a készüléket? Cégünk ezekre a bosszantó problémákra nyújt...
Részletek
A földmunkavégzés széles spektrumát fogja át tevékenységünk.Pincevágástól (Szent Andrea borászat) patakmeder és partfalépítésen át, a házalap és pincetömb kiemeléseken keresztül, külterületi utak vagy nem utolsó sorban a „Kerékpárral a Bükkön át” programban Eger város teljes hosszában épülő kerékpárút teljes földmunkájáig.
Részletek
Cégünk több, mint 250 féle betonrecept felhasználásával dolgozik, melyet a Technológiai, Laboratóriumi és Innovációs Zrt akkreditált laboratóriuma folyamatosan vizsgál és ellenőriz.
Részletek
Portfóliók készítését, épületfelvételek, légi felvételek készítését bízza ránk! Kiváló minőségben, több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk rendezvények fotózást, gasztronómiai fotózást, tárgyfotózást, kiadványszerkesztést és nyomdai előkészítést cége számára!
Részletek
Forduljon hozzánk bizalommal!25 éves szakmai háttérrel vállalunk nem csak könyvelési szolgáltatást, hanem pénzügyi,- és ügyviteli tanácsadást is.
Részletek
Az üzleti életben az információ kincset ér, a vállalkozások sokféle nyilvántartást vezetnek, kalkulálnak, könyvelnek, iktatnak, számláznak, kimutatásokat, jelentéseket és statisztikákat készítenek. Mindezekhez támogatást és segítséget nyújtunk kulturált és korrekt ügyviteli...
Részletek
Cégünk, a Margeda-Team Kft. felépítménygyártással foglalkozik. Speciális, egyedi igényeknek megfelelően vállalunk megrendeléseket, például sportokhoz kapcsolódó felépítményeket gyártunk, lovas, - motor és autó sporthoz.
Részletek
Liftek beépítése, a legújjabb technológiákat követve!A felvonókhoz-többnyire a teher-és, személyi felvonókhoz- telefonos segélyhívó rendszert alakítottunk ki. A hidraulikus felvonókhoz a legkorszerűbb gyártási technológiával előállított anyagokat használjuk.
Részletek
Teljes odafigyeléssel és nagy lelkesedéssel szervezek minden egyes rendezvényt, legyen az akár kisebb, családi vagy több száz embert megmozgató, vállalati rendezvény. Minden esemény ugyanolyan fontos számomra!
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek