Üzleti ajánlatok -...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KID288FA - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 06. 02. - 2017. 06. 02. )

EGÉSZSÉG

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásra

Cégünk a MUNKAORVOS Kft. közel 20 éve foglakozik munkaegészségüggyel. Jelenleg négy orvos és négy asszisztens dolgozik a cégnél, és körülbelül 400 cégből (2 – 800 alkalmazottat foglalkoztatók) áll a jelenlegi ügyfélkörünk.

Az ügyfeleink dolgozóit vagy jól felszerelt rendelőnkben látjuk el, vagy nagyobb cégek esetén, kívánságra a helyszínen is szolgáltatunk. Szolgáltatásaink a következőket foglalják magukba:
 
- Munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzését.
- Meghatározott rendelési időben a foglalkozás-egészségügy keretein belül lehetséges orvosi ellátást (pl. sürgős esetek ellátását, gondozási tevékenység végzését).
-        egyéb alkalmassági vizsgálatok elvégzése:
mint gépjárművezetői, targoncavezetői, fegyverviselési, tengeri hajózási 
 

MUNKAORVOS KFT.

Vezető neve:dr. Morlin Eszter
Web:http://www.munkaorvos.hu
Székhely:1148 BUDAPEST, Fogarasi út 5.
Telefon:061/383-6115

 

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Élelmiszerek tárolására készülnének az alumínium dobozok, mint tészta, liszt, kenyér, és egyéb szárazáru. Feliratozást is szeretnénk rá.
Részletek
Úgy érzi, hogy cége megrekedt a növekedésben?Tipikus jelenség a kisvállalkozások életében, hogy eljutnak egy szintig és onnan nem tudnak tovább növekedni, vagy „szétesik” a szervezet és csökken munkatársak lojalitása. Elegendő a jelenlegi szint Önnek, vagy szeretne tovább fejlődni?
Részletek
Cégünk családi házak, nyaralók és középületek generál kivitelezésével foglalkozik, valamint épületbontásokkal. Állvány, - és zsaluanyagokra folyamatos beszállítót keresünk!
Részletek
Vállaljuk új építőipari létesítmények, beruházások kivitelezésének szervezését, a felelős műszaki vezetői feladatkőr ellátását, műszaki ellenőrzését.
Részletek
Hidraulika tápegységeket gyártó céggel keressük a kapcsolatot.
Részletek
Konferenciát, rendezvényt szervez? Kérje egyedi ajánlatunkat!A hotel konferenciák, családi, baráti, üzleti összejövetelek kiváló helyszíne, mely 62 db elegánsan berendezett szobával rendelkezik. 10 % kedvezmény!
Részletek
Nagyméretű 22' colos vagy ha létezik nagyobb, és két kisebb monitorra kérnék árajánlatot, amelyet szimulátorhoz hozzáépítve szeretnék használni.
Részletek
Innováció és minőség - Kärcher!A Kärcher márkához világszerte a csúcsteljesítmény, innováció és minőség társul, az ipari tisztítás, a háztartási, és ipari takarítógépek területén! Gépeinket gyorsan és költségkímélő módon javítjuk szervizközpontunkban.
Részletek
Fénymásoló gépek nyomtatók forgalmazása, bérbeadásaCélunk az, hogy szolgáltatásaink gyorsasága, szakszerűsége, minősége, partnereink számára biztosított, természetes legyen. Eredményeinket csak korrekt vevőkapcsolattal, kiépített szerviz tevékenységgel, partnereink igényeinek maximális figyelemebe vételével vívhatjuk ki, mely...
Részletek
Kiépítjük biztonsági rendszerét, távfelügyeletbe kapcsoljuk, és bármilyen riasztás esetén akár 5 percen belül a helyszínen a segítség.
Részletek
Céges autó fóliázására várunk árajánlatot, valamint szeretnénk referencia munkát is látni, mert az előző cég elrontotta a színt, valamint pár hónapon belül levált a fólia.
Részletek
Állunk rendelkezésére márkafüggetlen autószervizként, 3,5 tonnáig! Ha eredetiség vizsgálatra van szüksége, vagy műszaki vizsgára, keressen minket!
Részletek
20 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk cége könyvelését, dolgozói utáni bérszámfejtést, valamint állunk rendelkezésére természetesen a bevallások elkészítésében.
Részletek
Asztali számítógépek, laptopok, tabletek, monitorok teljes körű szervizelését vállaljuk!Rövid határidővel vállaljuk számítógépe javítását, bővítését, felújítását, karbantartását, Tisztítását, és vírusírtását.
Részletek
Villamoshálózatok és vagyonvédelmi rendszerek kiépítéseCélunk, hogy az általunk végzett munka minősége mellett a biztonság is állandóan előtérben maradjon!
Részletek
Portfóliók készítését, épületfelvételek, légi felvételek készítését bízza ránk! Kiváló minőségben, több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk rendezvények fotózást, gasztronómiai fotózást, tárgyfotózást, kiadványszerkesztést és nyomdai előkészítést cége számára!
Részletek
Ha egyedit szeretne kedvező áron...Komplex szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére, a felméréstől, az építészeti tervezés, - és műszaki ellenőrzésen át, a teljeskörű kivitelezésig.
Részletek
Nálunk az épület kivitelezése-tervezése, a kőműves és szakipari munkák kivételével, egy kézben tud lenni, melyre garanciát vállalunk!
Részletek
Budapest területén az ingyenes házhoz szállítást vállalom! Villanyszerelési anyagok, kapcsolódó szerelvények, kábelek, vezetékek, fényforrások, lámpatestek.
Részletek
A kaputechnika, ipari ajtótechnika, és ipari automatizálás területén komplett, minőségi szolgáltatást nyújtunk!
Részletek
Nem elég jó az együttműködés a dolgozói között?Az információk félre csúsznak vagy megkésnek? Visszatérő problémák és konfliktusok nehezítik a munkát? Az értékesítői magatartás nem meggyőző? Válsághelyzet alakult ki? Áraink nagyon kedvezőek. Emellett VIP Business tagoknak 10 % kedvezményt biztosítunk.
Részletek
CE  MEGFELELTETÉST SZERETNE A TERMÉKÉRE?Teljeskörű szolgálatások a CE jelölés megszerzéséhez független szakértőktől. Termékek jogszerű piacra jutásának, forgalmazásának elősegítése. Termékmegfelelőség támogatása, gyártói felelősség átvállalása.
Részletek
Cégünk, a Margeda-Team Kft. felépítménygyártással foglalkozik. Speciális, egyedi igényeknek megfelelően vállalunk megrendeléseket, például sportokhoz kapcsolódó felépítményeket gyártunk, lovas, - motor és autó sporthoz.
Részletek
Miért legyen nehéz vállalkozónak lenni, ha mehet könnyen is?!A vállalkozások sikere sokban múlik azon, hogy a tulajdonosok, ügyvezetők napra készen lássák a tényleges eredményességüket és a pénzügyi helyzetüket.
Részletek
Saját gépparkkal, faiskolai háttérrel, szakképzett, tapasztalt munkatársakkal, privát kertek, ipari létesítmények, közparkok, közterek komplett környezetrendezését, tervezését vállaljuk.
Részletek
Megbízható könyvelőt keres? Szüksége van egy könyvvizsgálói csapatra?8 könyvelő és 7 könyvvizsgáló áll rendelkezésre! 25 éve Jász-Nagykun-Szolnok Megye egyik legnagyobb számviteli szolgáltatást és könyvvizsgálói tevékenységet végző cége!
Részletek
Kiváló minőségű olasz konyhabútorok és irodabútorokA Filia-Bona Kft. 20 éve foglalkozik olasz konyhabútorok és irodabútorok forgalmazásával, belsőépítészeti tervezéssel, valamint a magyarországi piacon jelen lévő háztartási készülékeket gyártó cégek termékeinek árusításával.
Részletek
Felfrissítenéd céged arculatát?Lecserélnéd régi reklámeszközeidet? Vállalkozásod sikere áll, vagy bukik azon, hogy céged megjelenése milyen benyomást kelt potenciális vásárlóidban, ill. ügyfeleidben.
Részletek
Szakembereink immár 20 éve dolgoznak együtt. Tudásukat és szakmai felkészültségüket folyamatosan fejlesztjük, hogy azt az Önök szolgálatába állítva minden felmerülő problémájukat orvosolni tudjuk.
Részletek
Kommunikációs és csapatépítő tréningBeszédtechnika/logopédia képzés, Retorika képzés, Tárgyalástechnika képzés, Assessment Center, Coaching, Vezető képzés, Pszichodráma, Személyiség fejlesztés, Konfliktus kezelés.
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek