Üzleti ajánlatok - Ismeri a...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI9FD22D - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 06. 10. - 2017. 06. 10. )

SZIVATTYÚK, SZIVATTYÚ KERESKEDELEM

Ismeri a szivattyúzásban elérhető energiahatékonyságot ?

Kíváncsiságát kielégítjük energetikai mérésekkel számításokkal , megoldási javaslatokkal.

Szakmai segítséget és megoldást  nyújtunk egyéb szivattyúzási  és üzemeltetési  karbantartási kérdésekben is.  Grundfos megoldásaival energiát ,pénzt takaríthat meg.

 

PROSPERITAS KFT.

Vezető neve:Tóth Ervin
Web:http://www.prosperitaskft.hu
Székhely:9028 GYŐR, Virág utca 12-14.
Telefon:0620/2967-282

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Induló vállalkozásunkhoz keresünk bútorgyártó céget hosszú távra, aki le tudna gyártani különböző méretű kisebb bútorokat szériában.
Részletek
Higiéniai papírgyártás,- papírgyártás és csomagolóanyag értékesítésÁllunk rendelkezésére, 25 éves szakmai tapasztalattal, a papírgyártás, higiéniai papírgyártás,- és értékesítés, csomagolóanyag gyártás,- és értékesítés területén.
Részletek
Cégünk családi házak, nyaralók és középületek generál kivitelezésével foglalkozik, valamint épületbontásokkal. Állvány, - és zsaluanyagokra folyamatos beszállítót keresünk!
Részletek
A vagyonvédelem területén, objektumok, belső és külső telephelyek élőerős őrzése, szükség szerint szolgálati kutyás megerősítéssel.
Részletek
Egy 5*3 méteres, és 3*2 méteres napellenzőre szeretnénk árajánlatot kérni. Az 5*3 métereshez szerkezettel együtt, (kitekerhető, dönthető), a kisebb méretűnél csak ponyva cserére lenne szükség.
Részletek
Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb a tartós bérlet! Tegye hatékonyabbá vállalkozását! Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb maradványértékes szemléletű tartósbérlet, ami csökkenti a havi díjfizetések összegét.
Részletek
Jelenleg van egy 4,5x4,8 m-es kész beton alapom. Tudnának-e erre a méretre ajtóval, ablakkal ellátott fém kerti tárolót építeni?
Részletek
Rendeljen cukrászatunkból rendezvényeire!A Fondán Cukrász Kft. cukrászsütemények, sós- és édes aprósütemények készítésével foglalkozik. Esküvőkre, rendezvényekre nagyobb mennyiségben rendeléseket felveszünk, kiszállítást vállalunk.
Részletek
Kültéri, műanyag lábtörlő szőnyegekre várunk árajánlatot.
Részletek
Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére árnyékolástechnikai szolgáltatásainkkal.
Részletek
ERP – út az üzleti sikerhez!A vállalatok sikeres működésének fontos eleme egy jól testreszabott, integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) használata. Cégünk terméke, a SeptoWin 7, magyar fejlesztésű program, mely 23 éve jelen van a piacon.
Részletek
Cégünk főtevékenysége a mérésadatgyűjtésen alapuló energiainformációs- és telemechanikai, ún. SCADA rendszerek tervezése, kivitelezése. Emellett vezérlési, szabályozási feladatot megvalósító rendszereket fejlesztünk.
Részletek
Vezetőhiány? Rendezetlen költségvetés? Átláthatatlan logisztika? Közel háromezer fős, tapasztalt szakemberekből és vezetőkből álló adatbázisunkra támaszkodva kínálunk megoldást az ön speciális problémájára.
Részletek
Nyomtatók, fénymásoló gépek javításaÖn is szembesült már vele, hogy amikor nagyon fontos és nagyon sürgős lenne egy dokumentum kinyomtatása/fénymásolása akkor a készülék elromlik? Hogy a szerviz majd csak másnap vagy 1-2 nap múlva tudja megjavítani a készüléket? Cégünk ezekre a bosszantó problémákra nyújt...
Részletek
Bútor,- és autó kárpitozást vállalunk!Keressen minket! Bútorszövetek és kárpitos kellékek forgalmazásával is foglalkozunk!
Részletek
Saját gépparkkal, faiskolai háttérrel, szakképzett, tapasztalt munkatársakkal, privát kertek, ipari létesítmények, közparkok, közterek komplett környezetrendezését, tervezését vállaljuk.
Részletek
Szakembereink immár 20 éve dolgoznak együtt. Tudásukat és szakmai felkészültségüket folyamatosan fejlesztjük, hogy azt az Önök szolgálatába állítva minden felmerülő problémájukat orvosolni tudjuk.
Részletek
Otti Manufactura Kft.- Megoldások felfagyott burkolathoz!Burkolás Otti kővel, Mapei anyagokkal! Egy gyakran előforduló probléma, ha a teraszon felfagy a burkolat. Ha a víz a burkolat alá jut, akkor számítani lehet a téli fagyok repesztő hatásaira. Ez tönkre teheti a teraszunkat. Ilyenkor mindenképpen elkerülhetetlen, hogy szakember...
Részletek
Felsőkategóriás beltéri masszázsmedencék és kádrendszerekFürdőszobai whirlpool, air- és turbopool kádrendszerektől a törökfürdőig, skótzuhanyig, és más egyéb kényelmi funkciókat tartalmazó kabinrendszerekig állunk szíves rendelkezésére, minőségi, felsőkategóriás termékeinkkel, a házhozszállítást díjmentesen vállaljuk és a beüzemelés...
Részletek
A kaputechnika, ipari ajtótechnika, és ipari automatizálás területén komplett, minőségi szolgáltatást nyújtunk!
Részletek
Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, könyvvezetését, bérszámfejtését, mind az egyszeres mind a kettős könyvvitel keretében. Partnereinknek elsősorban mikro- és kis vállalkozások, a gazdasági élet szinte minden területéről
Részletek
Textilbeszerzés a vendéglátó- és szállodaipar számáraPartnereink többségének eddig a vendéglátó- és szállodaipar textilbeszerzése során sokszor a rossz és a rossz között kellett választania: rossz, mert drága, vagy rossz, mert silány minőségű. Mi mindkettőre megoldást kínálunk.
Részletek
Minden programunkra jellemző a felhasználóbarát, könnyű elsajátíthatóság, a megbízhatóság. A fejlesztés saját elképzelés szerint történik, de a felhasználói észrevételek, hozzászólások figyelembevételével.
Részletek
Budakalászi bemutatótermünkben minden webáruházunkban található karnis megtekinthető, ezenkívül függönyök, árnyékolók széles kínálatából választhat, így ha vásárlás előtt szeretne megbizonyosodni azok minőségéről, várjuk Önt szeretettel üzletünkben!
Részletek
Az AGA-VAS Kft. a magas minőségi követelmények biztosításával és pontos határidők tartásával vállalja a különféle járműipari valamint gépalkatrészek, továbbá egyedi, speciális alkatrészek gyártását.
Részletek
PÁLYÁZATI KIÍRÁS: Mezőgazdasági termékek értéknövelése Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban (VP-3-4.2.1-15) A vissza nem térítendő támogatás összege egyéni beruházás esetén maximum 500 millió Ft, kollektív beruházás esetén maximum 1,5 milliárd Ft.
Részletek
Különböző méretű és komfortfokozatú autóbuszaink lehetővé teszik, hogy megrendelőink igényeiknek megfelelő körülmények között utazhassanak.
Részletek
Jöjjön el 2017. március 07-én nyilt képzésünkre, ahol egy nap alatt megismeri a gépek CE jelölésére vonatkozó követelményeket, a CE jelölési folyamat egyes lépéseit, és mindazokat a feladatokat, amelyeket saját gépe vonatkozásában el kell végeznie.
Részletek
Minőségi nyelvoktatás, kihelyezett munkahelyi képzések Üzleti,- és egyéb szakmai nyelvtanfolyamokkal állunk szíves rendelkezésére, akár a munkahelyén! Nyelvoktatás és nyelvvizsga egy helyen!
Részletek
Nálunk az épület kivitelezése-tervezése, a kőműves és szakipari munkák kivételével, egy kézben tud lenni, melyre garanciát vállalunk!
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek