Üzleti ajánlatok - A legjobb helyről...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI96A37C - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 07. 12. - 2017. 07. 12. )

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSOK

A legjobb helyről rendeled nyomdai anyagaidat?

Mivel cégünk szerteágazó nyomdai kapcsolatokkal rendelkezik itthon és külföldön nagy valószínűséggel a jelenlegi nyomdai áraidat le tudjuk csökkenteni. Bármire nyomunk bármit: -)

A leggyakrabban használt anyagok: molinó, vinyl matrica, plakátpapír, szorólapok, prospektusok,polók
 

VIP Business tagoknak egyedi kedvezményt biztosítunk árainkból!

Kontakt: Szávai Zoltán

06.30.450.9758 

6ekonyreklam.hu

 

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Ágynemühuzat garnitúra tervekhez keresünk textilnyomtatással foglalkozó céget. Gyermekágynemű huzatról van szó, ezért flanel anyagra gondoltunk, vagy hasonlóan finom anyagra (nyáron vékonyabb) a nyomtatást.
Részletek
Tisztelt cégvezetők és beosztottak! Ez egy olyan ajánlat amit kortól és poziciótól is függetlenül mindenki számára előnyös.
Részletek
Céges autó fóliázására várunk árajánlatot, valamint szeretnénk referencia munkát is látni, mert az előző cég elrontotta a színt, valamint pár hónapon belül levált a fólia.
Részletek
Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére árnyékolástechnikai szolgáltatásainkkal.
Részletek
Induló vállalkozásunkhoz keresünk bútorgyártó céget hosszú távra, aki le tudna gyártani különböző méretű kisebb bútorokat szériában.
Részletek
Hőkamerás vizsgálatokat vállalunk, rendkívül kedvező áron!A Ma-Nap zRt napelemes rendszerek tervezésével, kivitelezésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik professzionális szinten. Hőkamerás vizsgálatokat is vállalunk, rendkívül kedvező áron.
Részletek
Keresse fel könyvelőirodánkat és könyvelését bízza ránk! Minőségi, megbízható könyvelés 30 éves szakmai tapasztalattal. Teljeskörű bérszámfejtés és munkaügyi szolgáltatás.
Részletek
Rovar, - rágcsálóirtás és növényvédelemA legmodernebb technológiákkal, a hatósági előirásoknak maximálisan megfelelve vállalunk rovar,- és rágcsálóirtást, Magyarország teljes területén!
Részletek
Könyvelés érthetően, folyamatos tájékoztatással, „üzleti mentorálással”Irodánkban a minőségi szakmai munka a cégvezetők folyamatos tájékoztatásával, egyfajta „üzleti mentorálással” is párosul. A bizonylatok könyvelésén, a bevallások beküldésén, bérszámfejtés elvégzésén túlmenően folyamatos pénzügyi- gazdasági- és adótanácsadást is megvalósul.
Részletek
Az üzleti életben az információ kincset ér, a vállalkozások sokféle nyilvántartást vezetnek, kalkulálnak, könyvelnek, iktatnak, számláznak, kimutatásokat, jelentéseket és statisztikákat készítenek. Mindezekhez támogatást és segítséget nyújtunk kulturált és korrekt ügyviteli...
Részletek
Gépészeti kivitelezéseket vállalunk!Víz,- fűtés és gázszerelés, duguláselhárítás, valamint optikai csővizsgálat, fagyasztásos fűtésszerelés.
Részletek
Közműépítési munkákat vállalunk több éves garanciával!Fő tevékenységünk a vízi közművek építése, valamint útépítés. Munkákat első osztályú minőségben, a határidőket pontosan betartva, több éves garancia vállalásával végezzük el. VIP-business tagoknak 5 év!
Részletek
Az Üzleti életben szerzett tapasztalataink alapján a minőséget, a pontosságot és legfőképpen a tulajdonosi érdekeket szem előtt tartva a jó minőségű ügyviteli szolgáltatás, a diszkréció és törvényi hatályok betartása mellett.
Részletek
Vállaljuk céges rendezvények, esküvők, szalagavatók, tablók, iskolai fényképezések, céges referencia fotózások lebonyolítását is. Keresse cégünket árajánlataink miatt!
Részletek
Textilbeszerzés a vendéglátó- és szállodaipar számáraPartnereink többségének eddig a vendéglátó- és szállodaipar textilbeszerzése során sokszor a rossz és a rossz között kellett választania: rossz, mert drága, vagy rossz, mert silány minőségű. Mi mindkettőre megoldást kínálunk.
Részletek
Számítógépek, laptopok kereskedelme - nálunk mindent megtalál!Kérjen egyedi árajánlatot! Továbbá segítünk kellékanyag beszerzéseiben, meghibásodott eszközinek javításában vagy karbantartásában is.
Részletek
Nem ismeri ki magát az előírt vizsgálatok között? Segítünk Önnek!A létesítmények érintésvédelmi-, tűzvédelmi-, villámvédelmi felülvizsgálatait jogszabályok írják elő. A jogszabályok számtalan betartandó szabványra hivatkoznak. Ezek tételes ismerete még gyakorlott villamossági szakemberek számára is komoly kihívást jelent. Ráadásul a...
Részletek
Csapatunk vállalja az üzleti rendezvények teljeskörű szervezését és lebonyolítását műsor és programszervezéssel.Hideg és meleg étel választék, leves-bár, Finger food és parti catering szolgáltatás.
Részletek
Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, könyvvezetését, bérszámfejtését, mind az egyszeres mind a kettős könyvvitel keretében. Partnereinknek elsősorban mikro- és kis vállalkozások, a gazdasági élet szinte minden területéről
Részletek
Megbízható, magas minőségű textiltermékek (póló, munkaruha, törölköző, zászló) forgalmazása és emblémázása vállalkozások részére!Cégünk a Triko-Land Bt., azzal a céllal alakult, hogy lehetőleg minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtson ügyfelei részére. Társaságunk tulajdonosai és munkatársai marketing szakemberek, akik az elméleti tudásukon kívül több éves gyakorlati tapasztalattal és kiterjedt ügyfél...
Részletek
Acélszerkezetek gyártása - műszaki előkészítésselMegrendelő által beküldött műszaki rajzok alapján megtervezzük a termék előállítás minden egyes fázisát. Segítséget nyújtunk a termék gyártási költségeinek csökkentésében új, produktívabb gyártási megoldások javaslatával, alkalmazásával!
Részletek
Ellenőrizze az érintésvédelmi-, tűzvédelmi., villámvédelmi-, és kéziszerszám jegyzőkönyveit!
Részletek
Célunk olyan szolgáltatást nyújtani, amellyel megbízóinkat mentesíthetjük a vállalkozás adminisztrációs terheinek nagy része alól, hogy Ön csak a szakmájára koncentrálhasson!
Részletek
COLUMBO 2007 vagyonvédelmi Bt.Célkitűzésünk, partnereink részére magas színvonalú vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtsunk.Különös tekintettel az élőerős őrzés-védelem területén, a piacon elérhető ár/érték arány mellett.
Részletek
Pénzügyi-számviteli, szakellenőri szolgáltatásMinősítési tanúsítvánnyal rendelkező könyvelőként állok rendelkezésére, 20 éves szakmai tapasztalattal. Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtés, pénzügyi-számviteli szakellenőri szolgáltatás.
Részletek
Tisztelt cégvezetők és beosztottaik! Ez egy olyan ajánlat amit kórtól és pozíciótól is függetlenül mindenki számára előnyös.
Részletek
Fémforgácsolási munkákat és autóvillamossági munkákat vállalunk!Hagyományos fémforgácsolás, marás, esztergályos. Mindenre kiterjedő korrektséggel, gyors alkalmazással!
Részletek
1986 óta biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat területén. Ügyfeleink szakszerű kiszolgálása a fő alapelvem!
Részletek
Megbízható minőségben dolgozunk, szigorúan tartva a technológiákat, rendezett környezettel. VIP-tagoknak kedvezményt adunk egyedi megbeszélés alapján!
Részletek
Vállalkozások teljeskörű könyvelését vállaljuk 25 éves szakmai tapasztalattal! Ezenkívül állunk rendelkezésére könyvvizsgálat, igazságügyi szakértés területén, szakértői vélemények készítésével!
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek