Hírek

Hírportálunk elsősorban üzleti, gazdasági szempontból veszi górcső alá a hazai- és nemzetközi világ legfontosabb híreit. Ezenkívül tájékozódhat a kultúra, sport területén kiemelt érdemi esményekről valamint az IT, technika világának érdekes újdonságairól.

Gazdaság | Külföld | Sport
2016. április 02.

Az erdélyi magyarokat ért jogtiprásokról beszélt az RMDSZ elnöke

Otthon és a nemzetközi porondon, a külpolitikában is a megbélyegzést használják ellenünk - mondta Kelemen Hunor. Részletek

2016. április 02.

Hoppon maradt több tucatnyi erdélyi magyar kutató

Csütörtökön hivatalosan is bejelentették: finanszírozási gondok miatt felfüggesztik a Collegium Talentum működését. Részletek

2016. április 02.

Erdélyi legfőbb ügyésze lehet Romániának

A Fehér megyei ítélőtáblai ügyészség főügyészét javasolja legfőbb ügyésznek Raluca Prună igazságügyi miniszter. Részletek

2016. április 02.

Szerb kormányfő: A hágai törvényszék nem valósította meg a célját

A szerb miniszterelnök kiemelte, hogy az NT ahelyett, hogy a megbékélést segítette volna elő, inkább "szegeket vert az alvó Balkán koporsójába". Részletek

2016. április 01.

Nagy a támogatottsága az RMDSZ jelöltjének

Sepsiszentgyörgyön gyorsan gyűlnek a támogató aláírások Antal Árpád polgármester jelöltsége érdekében. Részletek

2016. április 01.

Három hét múlva fogadhatják el a kormányprogramot

A  szlovák parlament április 19-én szavaz a kormányprogramról. Részletek

2016. április 01.

Átrendeződik a szlovák egészségügy?

Gyengül a kassai klán hatalma az egészségügyben, az új miniszter jó irányba tette meg első lépéseit, véli az elemző. Részletek

2016. március 31.

A román elnöki hivatal nem ellenzi a Bukarestbe tervezett óriásmecset megépítését

A mecset felépítését a török kormány finanszírozza, amit adományokból egészítenek ki. Részletek

2016. március 31.

Háromszéken közvagyon a székely zászló

A Kovászna megyei tanács határozatban foglalta be az önkormányzat hivatalos leltárába Kulcsár Terza József adományát, egy székely zászlót. Részletek

2016. március 31.

Mégis érvényes az MM-VMDK óbecsei jelöltlistája

A Közigazgatási Bíróság az MM-VMDK javára döntött, megsemmisítve a választási bizottság korábbi döntését. Részletek

Belföld

Üzleti ajánlatok

Könyvelését vállaljuk adószakértői és könyvvizsgálói felügyelet mellett!A bizonylatok lekönyvelését követően ellenőrizzük a cég feldolgozott adatait, szükség esetén javaslatot teszünk a vezetés számára a szükséges lépések megtételére.
Részletek
Személygépkocsik,-kisteherautók teljes körű szervizeléseVállaljuk személygépkocsik, - és kisteherautók teljes körű szervizelését, autóvillamossági javítását, műszaki vizsgára való felkészítését. Cégünknél van arra lehetőség, hogy önnek ne kelljen szabadidőt fordítani, arra hogy elhozza autóját hozzánk vagy a munka befejeztével el...
Részletek
60 köbméter tüzifára várunk árajánlatot!Tüzifa tulajdonságai: kérgezett, hőkezelve a nemzetközi szabványok szerint.
Részletek
Riasztó rendszerek, biztonságtechnikai berendezésekVideó,- megfigyelő rendszerek, riasztó rendszerek, biztonságtechnikai berendezések széles választékával állunk szíves rendelkezésére 25 éves szakmai tapasztalattal.
Részletek
Tudja-e, hogy a Fehér Holló Rendezvényházban 400 néző mellett akár színházi előadás is létrehozható?Tudja-e, hogy a Kispesti Halásztanya Étterem 1938-ban épült Koós Károly tervei alapján? Tudja-e hogy, a Sörbiciklit legtöbben legénybúcsún használják?
Részletek
Mi a dolgozó embert tartjuk a legnagyobb értéknek...Hisszük, hogy mindenkinek joga van az egészséges és biztonságos élet- és munkakörülményekhez. A munkabiztonság, egészség- és környezetvédelem területén évtizedek alatt megszerzett szaktudásunkat, tapasztalatunkat ennek az elvnek a szolgálatába kívánjuk állítani.
Részletek
Kiváló minőségű, kedvező árú svájci-francia  HIFI FILTER szűrők!A HIFI FILTER cég Európa egyik legnagyobb szűrőforgalmazója,amely a műszaki élet minden területén jelentkező szűrési igényekre széles választékban kínálja szűrőit.
Részletek
ReklámpólóTudja-e, hogy a lovaspóló játék Tibetben alakult ki „pulu” néven? (innen ered a póló szó) Tudja-e, hogy a pólóing megalkotója René Lacoste francia teniszbajnok volt?
Részletek
Tudja-e, hogy a Blikkben, Népszabadságban és a Nemzeti Sportban megjelenő hirdetést, elég  2 nappal a megjelenés előtt leadnia?Tudja-e hogy, legkésőbb 13-óráig (szerkesztőségi zárás) kell leadnia apróhirdetését?
Részletek
Kivesszük részünket a hulladék hasznosításban!Célkitűzésünk, hogy a hulladékot termelő gyártók, kereskedők, raktárbázisok, logisztikai központok, üzletek segítségére legyünk a hulladékaik elszállításában, átvételében, közreműködjünk az újrahasznosításban, és gondoskodjunk egy gazdaságos, környezetkímélő szakszerű...
Részletek
Minőségi kovácsoltvas elemek Minőségi kovácsoltvas elemek és alkatrészek széles választékával állunk rendelkezésére!
Részletek
Ellenőrzött beléptetés Egyedi cégre szabott megoldásokkal dolgozunk, akár külföldön is! VIP-tagoknak 15% kedvezmény!
Részletek
Cégünk 1995-től feliratoz sportmezeket...Ügyfeleink közt tudhatjuk 1998-tól az FTC női kézilabdacsapatát, 1999-től a labdarúgókat, 2008-tól a magyar labdarúgó válogatottakat (MLSZ) stb. Cégünk egy családi vállalkozás,mely 1994-ben alakult, először címfestéssel foglalkozott. Fejlődni kell a korral és mi mindíg arra...
Részletek
Exim Bodor a termékdíj specialista!Cégünk teljes körű termékdíj adminisztrációt végez minden olyan vállalkozásnak, amelynek a hulladékgazdálkodási szabályozás alapján termékdíj nyilvántartási kötelezettsége áll fenn. Szakképzett munkatársaink segítségével az Ön rendelkezésére állunk termékdíj tanácsadással,...
Részletek
Ha üzleti döntéseihez tisztánlátásra van szükségeHamarosan jön! Szeptemberben indul! SAP mikro és kisvállalkozásoknak! Hogy az egy-három felhasználós cégek használhassák az SAP-t!
Részletek
Bízza ránk autója teljes körű szervizelését!A legapróbb kis javításoktól kezdve, egészen a motorgenerálig vállaljuk autója teljes körű szervizelését.
Részletek
Az építőiparban a legfontosabb a gyors és költséghatékony megoldás!A Zsolnai Épületgépészet Kft az elvárásokhoz igazodva, hatékonyan tud részt venni egy komplex építkezés minden fázisában.
Részletek
CégtáblaTudja-e, hogy az ókorban házak falára piros színnel festett, vagy kőtáblákra vésett szövegek jelezték egy-egy iparosmester műhelyét?
Részletek
Akciós termékekNézze folyamatosan weboldalunkat: http://www.3skarakter.hu/akciok Itt mindig megtalálja! Névjegy – Bögre – Reklámpóló – Ragasztószalag – Selyemsál árainkat ill. új ajánlatainkat!
Részletek
Minőségi ugrás a jövőbe! Piacvezető SAP megoldások!Új időszámítás kezdődik! Szeretné ha versenytársaival szemben előnybe kerülne? Társaságunk, a Mosaic Business System Kft., miközben épít a hagyományokra, valójában a legújabb technológián alapuló megoldásokat kínálja az ügyviteli és irodai feladatokra.
Részletek
Gyors és szakszerű megoldások!Gondolt már arra, mekkora bajt és elszalasztott bevételt okoz, ha váratlanul leáll az informatikai rendszere?
Részletek
Teljeskörű könyvelést vállalunk, képviselettel!Teljeskörű könyvelést vállalunk hatóságok előtti képviselettel, 20 éves szakmai tapasztalattal. VIP-Business tagoknak ingyenes gazdasági tanácsadással szolgálunk, egyedi cégre szabott ajánlatokkal!
Részletek
Rendelje meg az Önnek megfelelő egyedi reklámtáskát!Tudja-e hogy, a papírtáskák készülhetnek szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben, de legkevesebb 1 dobozzal (200-250 db)?
Részletek
Cégünk több mint ötven éves tapasztalattal vállaljaúj és használt családi házak, lakások, irodák, raktárak, csarnokok teljes körű épületgépészeti tervezését, kivitelezését a legegyszerűbb, hagyományos megoldásoktól a legmodernebb rendszerekig Budapesten és Pest megyében.
Részletek
Komplex informatikai tanácsadás!Bármilyen informatikával, számítógéppel kapcsolatos problémát megoldunk! VIP Business tagoknak 3 hónapos kipróbálást biztosítunk!
Részletek
Indoor és outdoor csapatépítés - extrém kihívásokkal!Professzionális és testreszabott megoldásokat kínálunk, rugalmasan alakítható programokkal, tréningek, speciális indoor és outdoor csapatépítés formájában.
Részletek
Bízza ránk a kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatást!Kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás, képernyős munkahelyek kockázatértékelése, amelyben egyedi megoldással nagy tapasztalattal állunk ügyfeleink részére.
Részletek
Játszotéri játékok tervezését, kivitelezését javítását vállaljuk!Óvodákban tesztelt játékok, egyedi játékok készítése versenyképes árakon, kiemelkedő tartóssággal, 20 éves szakmai tapasztalattal!
Részletek
Teljeskörű arculattervezés, kiadványszerkesztés, nyomdai kivitelezésA WOW Stúdió kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, teljes arculat tervezéssel - ezek nyomdai kivitelezésével, valamint weboldalak készítésével áll szíves rendelkezésére!
Részletek
Várja Önt szervizünk rövid határidőkkel, korszerű gépekkel!A szükséges anyagokat (a megfelelő olajat, szűrőket) beszerezzük, a fáradt olaj kezeléséről gondoskodunk!
Részletek

</bod