Üzleti ajánlatok - Komplex...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KI2A19FF - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 02. 04. - 2016. 12. 31. )

INFORMATIKA

Komplex informatikai tanácsadás!

Komplex informatikai tanácsadás!

Bármilyen informatikával, számítógéppel kapcsolatos problémát megoldunk! VIP Business tagoknak 3 hónapos kipróbálást biztosítunk!


Nem csak termékeket értékesítünk, hanem komplex megoldást kívánunk biztosítani ügyfeleinknek. 20 év nagyvállalati tapasztalattal, rendkívül hatékony informatikai megoldásokkal tudunk nyújtani.
 
Ha önnek is elege van már a hosszú informatikai folyamatokból, keressen minket!
Ha nem ért az informatikához, nem szeretne vele foglalkozni, ezt a terhet levesszük a válláról! 
 

Fő profilunk a teljeskörű informatikai infrastruktúra üzemeltetés és informatikai szaktanácsadás, de cégcsoportunkban az információbiztonsági tanácsadás, a kereskedelemfejlesztés és a webes szolgáltatások is megtalálhatóak.

Cégünk küldetése, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, széleskörű és az igényeiket teljes mértékben kielégítő szolgáltatásokat nyújtsunk, melyet azokra a szakértő kollégáinkra és partnereinkre alapozzuk, akik a sokéves, mindennapi gyakorlatban szerzett szaktudásukra építve, nap mint nap gondoskodnak arról, hogy a „Rendszer az informatikában” ne csupán egy mottó legyen.

 

IT-SYSTEM PARTNER SERVICE KFT.

Vezető neve:Esztocsák Zsolt
Web:http://www.it-system.hu
Székhely:1173 BUDAPEST, Barátka u. 61.
Telefon:0630/350-9628

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Belföld

Üzleti ajánlatok

Komplex informatikai tanácsadás!Bármilyen informatikával, számítógéppel kapcsolatos problémát megoldunk! VIP Business tagoknak 3 hónapos kipróbálást biztosítunk!
Részletek
Prémium kültéri párahűtés!A nyári időszakban a szabadban töltött időt megrövidítheti, vagy megkeserítheti a meleg, a magas pollen koncentráció és a szúnyogok, vagy egyéb csípős rovarok.
Részletek
Rendelje meg az Önnek megfelelő egyedi reklámtáskát!Tudja-e hogy, a papírtáskák készülhetnek szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben, de legkevesebb 1 dobozzal (200-250 db)?
Részletek
Önnek is elege van lassú vagy nem megfelelően működő számítógépéből?Korrekt árakon, hosszútávú partneri viszonyra törekedve, munkájára igényes rendszergazda vállal informatikai szolgáltatások nyújtását, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.
Részletek
 Vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelésétBudapest, X. kerület, Gyakorló utcai irodánkban 20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást. Vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviseletét.
Részletek
Könnyű,- és nehéz vasszerkezetek gyártását, szerelését vállaljuk...20 éves szakmai tapasztalattal technológiai szerelések, gépek és gépsorok szétszerelése, szállítása, összeszerelése, telepítése, javítása. Csarnokok vasszerkezetének gyártása, különböző nagyságú területek lefedése, elszívó rendszerek javítása telepítése szerelése.
Részletek
Gyári gépjármű alkatrészek, nagy szakértelem, kiemelkedően jó árakon árakon!1990 óta foglalkozom gyári gépjárműalkatrész nagykereskedelemmel. Termékeinket Németországból és Ausztriából importáljuk heti, illetve napi rendszerességgel.
Részletek
Iratmegsemmisítést, papírhulladék begyűjtést vállalunk!Vállaljuk cégénél papírhulladékok begyűjtését, fóliák, - és műanyag hulladékok begyűjtését, iratmegsemmisítést!
Részletek
Igazságügyi-adó és  könyvszakértés! Hogy a vitás helyzetekben megoldást találjon!Cégünk az ANNUMERUS Consulting Kft. 2009-ben, egy több mint tíz éve meglévő könyvvizsgálói praxis új alapokra helyezésének igényével jött létre.
Részletek
Szigetszentmiklós belvárosában központi helyen, 100 férőhelyes színvonalas terem rendezvényekre bérelhető!A terem alkalmas hivatalos- és magánjellegű rendezvények, állófogadások, konferenciák, csapatépítés, partnertalálkozók, termékbemutatók, eljegyzések, családi összejövetelek, gyermek zsúrok, esküvők, házassági évfordulók, arany- ezüstlakodalmak, osztálytalálkozók, baráti...
Részletek
Biztonságtechnikai és Napelemes rendszerek Az ország teljes területén vállaljuk riasztó, videó, beléptető, munkaidő nyilvántartó, tűzjelző és napelemes rendszerek teljes körű kivitelezését.
Részletek
Uniós fuvarozás versenyképes árakon!Uniós fuvarozást vállalunk, 25 éves szakmai tapasztalattal, versenyképes árakon. VIP-tagoknak 5% kedvezmény!
Részletek
Nehézkes az indigó használata munkalapjainak kitöltésekor?Ne bajlódjon elavult módszerekkel, rendelje meg most több példányos önátírós nyomtatványait, melyeket gyorsan, precízen, és korrekt áron készítünk el Önnek!
Részletek
SALES FEJLESZTÉS- ügyfélszerzéstől az ügyfélmegtartásigA megfelelő értékesítési attitűd, avagy: MIÉRT CSÖKKEN EGY IDŐ UTÁN AZ ÉRTÉKESÍTŐK TELJESÍTMÉNYE ÉS MOTIVÁCIÓJA?
Részletek
Tűzvédelmi tervezés és szakértésTűzvédelmi tervezéssel és szakértéssel állunk rendelkezésére! Igény esetén a munkavédelmi és környezetvédelmi szaktevékenységet is ellátjuk alvállalkozónk, partner cégek együttműködésével.
Részletek
Mi a dolgozó embert tartjuk a legnagyobb értéknek...Hisszük, hogy mindenkinek joga van az egészséges és biztonságos élet- és munkakörülményekhez. A munkabiztonság, egészség- és környezetvédelem területén évtizedek alatt megszerzett szaktudásunkat, tapasztalatunkat ennek az elvnek a szolgálatába kívánjuk állítani.
Részletek
Személygépkocsik,-kisteherautók teljes körű szervizeléseVállaljuk személygépkocsik, - és kisteherautók teljes körű szervizelését, autóvillamossági javítását, műszaki vizsgára való felkészítését. Cégünknél van arra lehetőség, hogy önnek ne kelljen szabadidőt fordítani, arra hogy elhozza autóját hozzánk vagy a munka befejeztével el...
Részletek
TELJESKÖRŰ ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁS - TERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIGAkár Cégként, akár magánszemélyként építkezni, felújítani, bővíteni szeretne állunk szíves rendelkezésére szolgáltatásainkkal.
Részletek
Álomszép ékszerek kedvezményes árakon! Válogasson kedvére, szebbnél szebb ékszereink közül anélkül, hogy pénztárcája kiürülne. Ezenkívül minden elköltött forint után a későbbiekben levásárolható hűségpontot kapnak kedves vásárlóink.
Részletek
Épületfelújítási munkákat vállalunk!VIP-tagoknak a felelős műszaki vezetést térítésmentesen végezzük!
Részletek
Csapatépítő és élményprogram ajánlatok cégeknek-Középkori csapatépítés Visegrádon – lovagi olimpiaCsapatépítő jellegű vetélkedő,melynek során a vendégek megismerik a kor egyes fegyvereinek használatát a lovagok segítségével.
Részletek
Exim Bodor a termékdíj specialista!Cégünk teljes körű termékdíj adminisztrációt végez minden olyan vállalkozásnak, amelynek a hulladékgazdálkodási szabályozás alapján termékdíj nyilvántartási kötelezettsége áll fenn. Szakképzett munkatársaink segítségével az Ön rendelkezésére állunk termékdíj tanácsadással,...
Részletek
Tudja-e, hogy a Fehér Holló Rendezvényházban 400 néző mellett akár színházi előadás is létrehozható?Tudja-e, hogy a Kispesti Halásztanya Étterem 1938-ban épült Koós Károly tervei alapján? Tudja-e hogy, a Sörbiciklit legtöbben legénybúcsún használják?
Részletek
Ruha és textiltermékekTudja-e, hogy közel 2000 termék közül választhat? Tudja-e hogy, mindezek 19 kategóriába rendezve kereshetőek, 55 márkától? (külön a kiárusításra várók)
Részletek
Forduljon hozzánk bizalommal ha elakarja kerülni az adóügyi kockázatot, javítani szeretné vállalkozása hatékonyságát és jövedelmezőségét,ha pályázatokat és hiteleket szeretne elnyerni. Fontos szempont társasága auditálása, egy bank erre alapoz, a valós kép érdekében csak nagyon indokolt esetekben el lehet térni a törvény előírásaitól azonban csakis könyvvizsgálói hozzájárulással!
Részletek
JegyzetfüzetTudja-e, hogy a legegyszerűbb jegyzetfüzet fejben ragasztott lapokból áll, vastag karton alapon! Tudja-e, hogy A/6 mérettől, 25 vagy 50 lappal, 100 tömbtől kínálunk kiváló árú jegyzetfüzetet?
Részletek
Komplex vagyonvédelmi szolgáltatások és üzemeltetésKiemelkedő szakmai tapasztalattal vállalunk élőerős őrzést, és egyéb biztonsági feladatokat: a személyvédelem, - objektumvédelem- és üzemeltetés területén.
Részletek
 Biztos, hogy piacképes a nyelvtudásod?Üzleti szaknyelvi (business sales-marketing, pénzügyi) képzések
Részletek
CégtáblaTudja-e, hogy az ókorban házak falára piros színnel festett, vagy kőtáblákra vésett szövegek jelezték egy-egy iparosmester műhelyét?
Részletek
Vállaljuk cégek és közületek részére hulladékaik elszállítását és kezelésétVállaljuk cégek és közületek részére, az ország egész területén veszélyes, valamint nem veszélyes hulladékaik elszállítását, akár kereskedelmi engedélyünk alapján a tulajdonjog átvételével is!
Részletek

</bod