Üzleti ajánlatok - Önnek is elege van...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KID25934 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 03. 02. - 2017. 03. 02. )

INFORMATIKA

Önnek is elege van lassú vagy nem megfelelően működő számítógépéből?

Önnek is elege van lassú vagy nem megfelelően működő számítógépéből?

Korrekt árakon, hosszútávú partneri viszonyra törekedve, munkájára igényes rendszergazda vállal informatikai szolgáltatások nyújtását, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

A számítógépek a mindennapos használata épp úgy képes megkönnyíteni a hétköznapi munkafolyamatokat, mint megkeseríteni a felhasználók életét.


Ezért cégünk filozófiája, hogy úgy alakítsuk ki az informatikai hálózat és számítógépek működését, hogy az Ön és alkalmazottai munkáját segítse, a lehető leggördülékenyebb módon. Mi Hiszünk abban, hogy a megfelelően karbantartott és beállított hálózat, a felhasználókat szolgálja, ezért megteszünk mindent legjobb szaktudásunkhoz mérten, hogy partnereink számára az optimális munkakörnyezetet alakítsunk ki.

 

Amiben segítségükre lehetünk:

  • Számítógépek és Laptopok teljes körű szervizelése.
  • Számítógép hálózat üzemeltetése, karbantartása.
  • Rendszergazdai feladatok ellátása.
  • Infrastrukturális fejlesztések.

 

VIP business tagoknak egyedi cégre szabott kedvezmények, konstrukciók!


Hívjon minket bizalommal, reméljük ez a telefon lesz a sikeres együttműködés első lépése!

 

Pár partnerünk, ahol már bizonyítottunk:


MVFV Kft.
Canaria Dental Kft.
Qualy-Co Kft.
Ideál Sport Kft.
Linimel Kft
Dán Királyság Nagykövetsége

vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Belföld

Üzleti ajánlatok

Könyvelését vállaljuk adószakértői és könyvvizsgálói felügyelet mellett!A bizonylatok lekönyvelését követően ellenőrizzük a cég feldolgozott adatait, szükség esetén javaslatot teszünk a vezetés számára a szükséges lépések megtételére.
Részletek
KÉZI MEGMUNKÁLÁSÚ ÜVEGTERMÉKEKTermékeink között megtalálhatóak a különböző formájú boros és pálinkás díszpalackok, poharak, borlopók, gyertyatartók. Termékpalettánk szerves részét képezik a különböző foglalkozásokat szimbolizáló figurák, születésnapra ajándékozható számjegyes palackok. Egyedi kívánságok és...
Részletek
AjándéktárgyTudja-e, hogy több mint 2000 ajándéktárgy közül választhat? Tudja-e hogy, egyedi készítéssel is foglalkozunk, kérjen árajánlatunk!?
Részletek
Interaktív farm program puszta olimpiai játékokkalAz olimpiai játékok állomásai az alábbiak: Csacsifogat, illat a javából, üvegverés, dióágyú, sajtlabirintus, farakásépítés.
Részletek
Értékeljük és használjuk a megújuló energiákat!A napenergia a vízmelegítés mellett fűtésre, leghatékonyabban a padlófűtés, felületfűtés, szerkezetfűtés alkalmazásával használható, alacsony hőfokon.
Részletek
95%-os tisztaságú alumínium por eladó!Bevizsgált, megfelelő certifikációval rendelkező alumínium por áron alul eladó.
Részletek
Ellenőrzött beléptetés Egyedi cégre szabott megoldásokkal dolgozunk, akár külföldön is! VIP-tagoknak 15% kedvezmény!
Részletek
Könnyű,- és nehéz vasszerkezetek gyártását, szerelését vállaljuk...20 éves szakmai tapasztalattal technológiai szerelések, gépek és gépsorok szétszerelése, szállítása, összeszerelése, telepítése, javítása. Csarnokok vasszerkezetének gyártása, különböző nagyságú területek lefedése, elszívó rendszerek javítása telepítése szerelése.
Részletek
Indoor és outdoor csapatépítés - extrém kihívásokkal!Professzionális és testreszabott megoldásokat kínálunk, rugalmasan alakítható programokkal, tréningek, speciális indoor és outdoor csapatépítés formájában.
Részletek
2000 négyzetméteres telek eladó!2000 négyzetméteres telek Diósdon, a Spar közelében eladó, 40 millió Ft az irányára.
Részletek
Álomszép ékszerek kedvezményes árakon! Válogasson kedvére, szebbnél szebb ékszereink közül anélkül, hogy pénztárcája kiürülne. Ezenkívül minden elköltött forint után a későbbiekben levásárolható hűségpontot kapnak kedves vásárlóink.
Részletek
Válasszon a legújabb európai bútorlap trendek közül!Cégünk közvetlen gyári támogatással, kedvező áron ajánlja termékeit faipari alapanyag felhasználóknak, bútorgyártók, lapszabászatoknak, TMK műhelyek részére, akár kis tételben is OSB-lapokat, forgácslapokat, fűrészárut, rétegelt lemezt ,stb. termékeket. Vegye fel velünk a...
Részletek
A speciális értékesítési tréningektől a komplex vállalkozás fejlesztésig!Válasszon saját fejlesztésű tréningjeink közül! Ajánljuk figyelmébe tematikus programjainkat: üzleti készségfejlesztés, vezetőfejlesztés, cégfejlesztés, stressz menedzsment, csapatépítő tréningek és különleges kalandprogramok.
Részletek
Minőségi fémipari megmunkálás - versenyképes árakkal!Folyamatosan bővülő gépparkunkkal szinte minden fémmel és műanyaggal kapcsolatos munkát elvégzünk, legyen szó fröccsöntésről, esztergálásról, marásról, köszörülésről, huzal- és tömb-szikraforgácsolásról és egyéb fémforgácsolással kapcsolatos munkavégzésről.
Részletek
Személyszállítás kiváló minőségben!Legyen szó rendezvényről vagy kirándulásról, személyszállítási gondjait garantáltan megoldjuk, akár külföldön is!
Részletek
Minőségi ugrás a jövőbe! Piacvezető SAP megoldások!Új időszámítás kezdődik! Szeretné ha versenytársaival szemben előnybe kerülne? Társaságunk, a Mosaic Business System Kft., miközben épít a hagyományokra, valójában a legújabb technológián alapuló megoldásokat kínálja az ügyviteli és irodai feladatokra.
Részletek
20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást...Budapesti, XI.kerületi irodánkban állunk rendelkezésükre. Címünk: 1117 Budapest, Budafoki út 183. fszt.5. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást, mind a nagyvállalati, mind a kisvállalkozási és a nonprofit szervezetek körében.
Részletek
Önnek is elege van lassú vagy nem megfelelően működő számítógépéből?Korrekt árakon, hosszútávú partneri viszonyra törekedve, munkájára igényes rendszergazda vállal informatikai szolgáltatások nyújtását, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.
Részletek
A legújabb sportőrület, a Buborékfoci!  Ha eddig azt hitted, hogy a foci nem tud semmi újat mutatni, akkor bizony nagyot tévedtél. Egyre jobban terjed a buborékfoci! A szabályok ugyanazok, a változás csak annyi, hogy a játékosok egy műanyag, felfújható "buborékban" játszanak,
Részletek
Céges ajándékok készítését vállaljuk Szóróanyagokhoz, céges ajándékok készítéséhez a teljes felsőruházati palettát biztosítjuk: a nyers reklámpólóktól – az exkluzív, márkás cikkekig!
Részletek
Forduljon hozzánk bizalommal ha elakarja kerülni az adóügyi kockázatot, javítani szeretné vállalkozása hatékonyságát és jövedelmezőségét,ha pályázatokat és hiteleket szeretne elnyerni. Fontos szempont társasága auditálása, egy bank erre alapoz, a valós kép érdekében csak nagyon indokolt esetekben el lehet térni a törvény előírásaitól azonban csakis könyvvizsgálói hozzájárulással!
Részletek
Tudja-e, hogy a Fehér Holló Rendezvényházban 400 néző mellett akár színházi előadás is létrehozható?Tudja-e, hogy a Kispesti Halásztanya Étterem 1938-ban épült Koós Károly tervei alapján? Tudja-e hogy, a Sörbiciklit legtöbben legénybúcsún használják?
Részletek
SALES FEJLESZTÉS- ügyfélszerzéstől az ügyfélmegtartásigA megfelelő értékesítési attitűd, avagy: MIÉRT CSÖKKEN EGY IDŐ UTÁN AZ ÉRTÉKESÍTŐK TELJESÍTMÉNYE ÉS MOTIVÁCIÓJA?
Részletek
Teljeskörű könyvelés, bérszámfejtésBudapest XIII. kerület Lehel utcában található irodánkban állunk megbízóink rendelkezésére. 2001 óta végzünk számviteli szolgáltatást vállalkozások részére nagy tapasztalattal. A tulajdonosok és az alkalmazottak egyaránt folyamatos képzésben részesülnek, ezért tudásunk...
Részletek
Csapatépítő és élményprogram ajánlatok cégeknek-Középkori csapatépítés Visegrádon – lovagi olimpiaCsapatépítő jellegű vetélkedő,melynek során a vendégek megismerik a kor egyes fegyvereinek használatát a lovagok segítségével.
Részletek
Exim Bodor a termékdíj specialista!Cégünk teljes körű termékdíj adminisztrációt végez minden olyan vállalkozásnak, amelynek a hulladékgazdálkodási szabályozás alapján termékdíj nyilvántartási kötelezettsége áll fenn. Szakképzett munkatársaink segítségével az Ön rendelkezésére állunk termékdíj tanácsadással,...
Részletek
Bízza ránk a kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatást!Kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás, képernyős munkahelyek kockázatértékelése, amelyben egyedi megoldással nagy tapasztalattal állunk ügyfeleink részére.
Részletek
Fél a betörőktől? Retteg,hogy irodáját feltörve, kipakolva találja?Cégünk, a Triplex-faun Kft. professzionális szolgáltatásokkal áll rendelkezésére, hogy félelmei ne igazolódhassanak be!
Részletek
Akciós termékekNézze folyamatosan weboldalunkat: http://www.3skarakter.hu/akciok Itt mindig megtalálja! Névjegy – Bögre – Reklámpóló – Ragasztószalag – Selyemsál árainkat ill. új ajánlatainkat!
Részletek
Minőségi parketták széles választékaKereskedésünkben szinte bármilyen parketta fajta megtalálható és természetesen a parketta lerakásához szükséges mindenféle kiegészítők egyaránt. (pl.: szegőlécek, áthidalók, egyéb profilok, lakkok...)
Részletek

</bod