Munka-, Tűz- és Környezetbiztonság

Költségoptimalizáló üzletágunk által konkrét területeken tudunk jelentős költségcsökkentéseket realizálni partnereinknek, valamint a beszerzések területén is hatékony segítséget tudunk nyújtani.

Költségoptimalizálás
Munka-, Tűz- és Környezetbiztonság

Partnerünk szolgáltatásait azoknak a gazdálkodó szervezeteknek ajánlja, melyek költségkímélő módon kívánnak eleget tenni a munkavédelmi, tűzvédelmi, - és környezetvédelmi törvények szabta kötelezettségeiknek. Munkatársaink megbízható szakmai partnerként működnek közre ebben a tevékenységben. Partnerünk 20 éve szolgáltat a munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területén. Három pillérű, letisztult profilja a rendszerezettségre, átláthatóságra és mérhetővé tételre épül.

A cég szakmai erőssége a komplexitás, a rendszerszemlélet, és az igényes, racionális munkavégzés. Ezáltal igyekszik elérni, hogy a három szakterületen Megbízói a lehető legnagyobb jogbiztonságot élvezzenek, és védettséget kapjanak a hatósági bírságok, és egyéb negatív anyagi és erkölcsi következményekkel járható események során. /baleset, tűzeset, környezeti káreset/

Köztudomású, hogy a munkavállalók testi épségének, egészségének védelméért a gazdálkodó szervezetek első számú vezetője felel. Ezáltal vezetői feladat és felelősség a kapcsolatos szakmai törvények és a nap, mint nap megjelenő jogszabályok betartása, ill. betartatása.

A jogszabályi kötelezettségek betartásának elmulasztása – hatósági ellenőrzés, vagy káresemények bekövetkezésekor – a következő konzekvenciákkal járhat:

Munkavédelem

 • Munkavédelmi bírság 50 000 Ft-tól – 10 Millió Ft-ig.
 • A Munkáltató felkerül az OMMF feketelistájára.
 • Szabálysértési bírság 10 000 Ft-tól – 100 000 Ft-ig.
 • Büntetőjogi felelősségre vonás.

Tűzvédelem

 • Helyszíni bírság.
 • Szabálysértési feljelentés.
 • Tűzvédelmi bírság a 116/1996. /VII. 24./) Kormányrendelet értelmében.
 • Büntetőjogi felelősségre vonás.

Környezetvédelem

 • Engedélyek nélküli működés 100 000 Ft/nap.
 • Hatósági bejelentések elmulasztása 100 000 Ft/nap.
 • Kémiai biztonsággal kapcsolatos bírság 10 000 Ft-tól – 2 000 000 Ft-ig.
 • Közbeszerzési pályázatokon való részvétel kizárása.
 • Büntetőjogi felelősségre vonás.

A jogkövetkezmények ismertetése egyrészt figyelemfelhívásul szolgál, annak tudatosításául, hogy a felsorolt kellemetlenségek szakmai segítség igénybevételével elkerülhetők.

Komplex és egyidejű szolgáltatás outsourcing szisztémával – mérhető teljesítmény

 • teljeskörű és folyamatos ellátás a három szakterületen egyidejűleg komplexen
 • a jogszabályi megfelelőség egzakt mérése és százalékos kiértékelése (egyedülálló Magyarországon)
 • összehasonlítási lehetőség időszakonként
 • a hatályos jogszabályokra épülő rendszerszemléletű, célirányos szakmai munka
 • mulasztásért való felelősségvállalás / 50 millió Ft felelősségbiztosítási limit
 • a diszponált szakembereken kívül a cég szakmai potenciáljának rendelkezésre állása

Kiváló minőség

 • EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert működtet
 • Felsőfokú műszaki és szakmai képesítéssel rendelkező munkatársak

Szakterületek

Az alábbi tevékenységek minősülnek a hatályos törvények és jogszabályok értelmében szaktevékenységnek, amelyeket kizárólag képesítéssel rendelkező szakember végezhet:

 • Üzembe helyezés előtti vizsgálat
 • Munkahelyi kockázatértékelés, és évenkénti felülvizsgálat
 • Súlyos baleset kivizsgálása
 • Időszakos biztonsági felülvizsgálatok
 • Egyéni védőfelszerelés juttatásának szabályozása
 • Mentési terv kidolgozása
 • Megelőzési stratégiára javaslat

Azok a vezetők, akik még nem találtak megoldást a munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi feladatok teljes körű, folyamatos ellátására, ill. egyes aktuális szakmai feladatok megoldására, vagy esetleg a jelenlegi szolgáltatás mellett nem éreznek elég jogi biztonságot az egyre szigorodó hatósági elvárásokkal szemben – töltsék ki a következő szakmai adatlapokat, és – a jogszabályi előírások alapján - ki fog derülni, hogy miben van szükségük szakmai segítségre.

Készséggel állunk rendelkezésre – úgy a folyamatos szolgáltatás, mint eseti megbízás formájában.

Amennyiben az adott költségcsökkentési lehetőség felkeltette érdeklődését, további részletes információért forduljon kollegáinkhoz az e-mail címen vagy a +36 1-787-4910 és a +36 1-789-0667 telefonszámokon.

vissza a költségoptimalizálás oldalra

Költségoptimalizálás

Amennyiben további kérdése van az adott szolgáltatással kapcsolatban vagy szeretne felvenni a kapcsolatot partnercégünkkel, hívjon a 789-0667 telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Kedves Partnerünk! Fenyő és fabútorok, franciaágyak(kárpitos), szobainas(fa) beszerzésében kérnek segítséget. írjon, az [email protected] email címre ha tud segíteni. Köszönettel, Vip Business Hungary Kft.
Részletek
Számítógépes rendszerfelügyelet, eseti és átalánydíjas karbantartás - szerződéses keretek között. Gyorsaság, rugalmasság, megbízhatóság jellemez bennünket. Sok éves tapasztalatunk van már a területen. Biztosítjuk, hogy számítógépes rendszere folyamatosan működjön. Szükség...
Részletek
KönyvelésKönyvelés drágán? Könyvelője csak lekönyveli cége bizonylatait, vállalkozása pillanatnyi helyzetéről nem tud tájékoztatást adni, valamint a jövőre vonatkozóan nem segít a döntései meghozatalában? Ezt okozhatja a könyvelő szakmai tudásának hiánya, illetve...
Részletek
Fénymásolás akár feketén, akár színesen, de természetesen digitális másolást, nyomtatást is vállalunk! Külön kérésre bármikor elvégezzük a munkát, mivel rugalmasság és az ügyfél az első! Határidők pontos betartása és a gyors, precíz munkavégzés jellemez minket.
Részletek
InformatikaTeljeskörű informatikai szolgáltatás. Számítástechnikai rendszerek üzemeltetése, rendszergazdai szolgáltatás, karbantartás. Magas rendelkezésre állás. Értékesítés(teljes körű, kellékanyagok is) Szaktanácsadás, hibaelhárítás. Honlap készítés, fejlesztés és...
Részletek
Tetőfedés, ácsmunkaTetőfedések, ácsmunkák, bádogosmunka. Lapostetők szigetelése, gipszkartonozás, padlástér beépítés. Kéményseprő járat szerelése és javítása.
Részletek
Egyedi bútorok, nyílászárókMéretre gyártott és beépített bútorok és nyílászárók forgalmazása. Egyedi, elsőosztályú termékek gyártása és beépítése. Kereskedelmi forgalomban nem beszerezhető bútorok és nyílászárók.
Részletek
Egyedi temékek gyártásaErősségünk a tartósság, minőség, pontosság. Bármilyen egyedi termékek legyártása rövid határidővel, garanciával.
Részletek
Biztonságtechnikai rendszerek: minőségi anyagokkalVállalkozásom, biztonságtechnikai rendszerek, kamerás megfigyelőrendszerek, tűzvédelmi rendszerek telepítésével foglalkozik. A vállalkozásban eltöltött húsz sikeres év, az erősségeimhez tartozik a megbízhatóság, pontosság és a minőségi munkavégzés is.Ráadásul minőségi...
Részletek
Acélszerkezetek gyártása, szereléseTechnológiai csőhálózat szerelés és épületgépészeti kivitelezés. Több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Megoldható a mobilitás és a kitelepülés: konténerrel. Speciális végzettségek és szerszámozottság meglétével is rendelkezünk.
Részletek
Automata ajtók, beléptető rendszerek, biztonságtechnika - egy helyen! Nincs két egyforma, csak egyedi munka! Hosszú garancia, magas minőség, 12 év tapasztalat. Megéri minket választani!
Részletek
Éjszakai fuvarozásCégünk éjszakai expressz szállítással, valamint webáruházak, bútoráuházak termékeinek házhoz szállításával foglalkozik, teljes országos lefedettséggel. Vállalunk teljes körű raktározást, logisztikai szolgáltatást. Ráadásul alkatrészek országos kiszállítását.
Részletek
Cégünk egyedi, nem sablon weboldal tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. Kis cégként személyes kapcsolatunk van minden partnerünkkel,így gyors, kedvező árfekvésű, minőségi, egyedi partnerre szabott szolgáltatást nyújtunk. Tavaszi akció- Május 31-ig minden weboldal,...
Részletek
Földmunka, bontás, hulladékkezelés, mélyépítés, közúti teherszállítás, gépszállítás, konténeres sittszállítás, építőanyag kereskedelem, útépítés.
Részletek
Könyvelés olcsónSzámítógépes könyvelés felelősség vállalással egyéni és társas vállalkozások részére. Adóbevallások készítése magánszemélyeknek is. Adótanácsadás, bérszámfejtés. Olcsó árak!
Részletek
Megújuló energiaMegújuló energia, napelem, napkollektror, szélturbina forgalmazása, felhasználásának tervezése, kivitelezése. Széchenyi tervhez kapcsolódó pályázat menedzselése.
Részletek
Irodai ügyviteli rendszerek DOS és Windows felületre. Főkönyvi folyószámla, raktári számlázó, pénztári, tárgyi eszközrendszerek. Helyszíni betanítást vállalunk valamint, táv-ügyfélszolgáltatást.
Részletek
Lakatosmunka, hegesztésCégek, közületek számára lakatos munkát, hegesztést vállalok, tervezéstől a kivitelezésig teljeskörű kiszolgálás. Lakosság számára egyedi igények szerint lakatos munkákat vállalok, tervezéstől a kivitelezésig teljeskörű kiszolgálás.
Részletek
Rendeljen nálunk, a nagy napon, és mi garantáltan csodás esküvői tortákkal lepjük meg!
Részletek
Papír-írószer, nyomtatvány, háztartási papír, ipari háztartási papír, különféle nyomdai termékek találhatóak nálunk. Minden egy helyen amire egy vállalkozásnak szüksége lehet! Minőség, nagykereskedelmi árakkal, ingyenes kiszállítással!
Részletek
MunkavédelemVállalom cégek, intézmények teljes körű munkavédelmi és munkabiztonsági szaktevékenységének ellátását, szaktanácsadását. Szolgáltatásom szakmai színvonala biztosítja a munkáltató szakhatósági ellenőrzéseken való maradéktalan megfelelését! Kiterjedt kapcsolatrendszerem...
Részletek
Komplett multimédiás rendszerek (Kábel tv, internet), LCD, Plazma tv-k, riasztók telepítése és karbantartása. Kedvező árakon, rugalmasan dolgozunk!
Részletek
Fotók készítése, valamint informatikai szolgáltatásokTárgyfotó készítés magánházak, prospektusok részére. Rugalmas, gyors munkavégzés. Kreativitás, komplex szolgáltatások - mobil jellegű stúdióval. 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Emellett informatikai szolgáltatásokat is tudunk nyújtani. Köztük a s számítógép...
Részletek
Profi céges rendezvényekCéges rendezvények lebonyolítását vállaljuk 10 és 300 fő között.Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a céges rendezvények piacán. Profi alkalmazotti gárda és eszközállomány áll a vendégek rendelkezésére. Közel a belvároshoz, elegáns környezetben ingyenes parkolási...
Részletek
Klíma és légtechnikaKlíma és légtechnikai munkák, kivitelezései. Nagy szakmai gyakorlattal, hozzáértő stábbal, a tervezéstől az átadásig, komplett kivitelezések. Korrekt áron minőségi gyors munka. Az egyedi igények megvalósításától az ipari méretű beruházásokig.
Részletek
Könyvviteli szolgáltatásFelkészült szakemberek, akik felsőszintű ismeretekkel rendelkeznek a számvitel és adó törvényekben, vállalnak könyvviteli szolgáltatást, könyvvizsgálatot. Rugalmas hozzáállás és teljes körű kiszolgálással preferálunk. Mi személyre szabott korrekt árakat szabunk ügyfeleinknek.
Részletek
Cégünk szennyvíz szivattyúk javításával és alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozik.Egyedi technológiát dolgoztunk ki, melynek célja a lehető legjobb minőségben, a legjobb áron dolgozni. Értékesítünk tengelytömítéseket saját importból rendkívül kedvező áron.
Részletek
Már beszerelt nyílászárók javítása, karbantartása, felújítása, üvegek cseréje. Nálunk kiváló minőségre, megbízhatóságra talál. Vállaljuk lakatos munkák kivitelezését, korlátok felújítását, cseréjét is.
Részletek
Gipsz, higítók, mészfesték, glett anyagok, cement, fehér cement, tapétaragasztó, praktimix(beltéri) festék, sósav, rozsdamaró, faragasztó, vízüveg kínálunk.
Részletek
Autó- és karosszériajavítás ügyfélbarát árakkalCégünk vállal: autó- és karosszériajavítást , fényezést, teljes körű biztosítási ügyintézéssel, gumiszerelést, motordiagnosztikát. Emellett a vizsgára való felkészítést és a vizsgáztatás cégek és flották részére. Mi vár még Önre minálunk? Megbízhatóság, gyors és pontos...
Részletek
Regenerált oldószerekre van szüksége partnerünknekÉpítési- és festék segédanyagokat gyártó partnercégünknek, regenerált oldószerekre van szüksége. Acetonra, Butanolra, Etilacetátra,Toluolra, Izopropilalkoholra, Metylacetátra, Izobutilacetátra, N Butilacetátra, vagy ezek valamilyen elegyére. Várjuk jelentkezését!
Részletek
Nyomásos alumínium öntvényekNyomásos alumínium öntvények öntő- és stancolószerszámainak, kokillák, készülékek tervezése és gyártása. Nagy gyártási tapasztalattal, korszerű berendezésekkel rendelkezünk. Komplett szolgáltatást nyújtunk - tervezés, gyártás, vészegységcsere, felújítás, módosítás.
Részletek
Olajipar, Vegyipar, Energia- egész Európa területénTartályépítés, Solartechnika szerelés, Erőműépítés, Technológiai csőszerelés, üzemépítés, olajipari szerelések. Cégünk vállalkozik az Olajipar, Vegyipar, Energetika területén komplett fővállalkozásra illetve részfeladatok kivitelezésére. Vállalkozunk egész Európa területén...
Részletek
Translation offerAs a community of translators, interpreters, and project managers, we are able to offer flexible, dynamic, and high quality services at low and fixed rates and with significant discounts.
Részletek