Üzleti ajánlatok -...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KIBF36B3 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 06. 21. - 2017. 06. 21. )

ÉPÍTÉSZETI- ÉS MÉRNÖKI TERVEZÉS

„Tervezés-kivitelezés egy kézben"

Összeszokott tervező csapattal dolgozunk az összes szakágat illetően (épületgépész, elektromos, gyengeáramú tervező, statikus, kertészmérnök, belsőépítész).

Az építészeti tervezés megkezdése előtt segítünk Megrendelőinknek a telek, vagy a felújítandó lakás kiválasztásában. Miután eljutottunk az ingatlan kiválasztásához, hosszú egyeztetési folyamat kezdődik.
 
Megpróbáljuk kitalálni Megrendelőink gondolatait, hogy Nekik mi lenne a jó. 
 
Elkészítjük igény szerint az engedélyezési tervet követően a komplett kiviteli tervdokumentációt, mely utóbbiból az építészeti tervdokumentációt – a kivitelezés megrendelése esetén- ingyenesen bocsátjuk Megrendelőink rendelkezésére.
 
Folyamatos munkavégzésünk kulcsa: elégedett megrendelőink ajánlása.
 
 

BRILLBAU Kft.

Vezető neve:Gyémántné Kovács Mariann
Web:http://www.brillbau.hu
Székhely:1117 Budapest, Budafoki út 70. D. épület
Telefon:061/203-9890 0620/952-1821
Fax:061/203-9890

 
 
vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Céges autó fóliázására várunk árajánlatot, valamint szeretnénk referencia munkát is látni, mert az előző cég elrontotta a színt, valamint pár hónapon belül levált a fólia.
Részletek
Otti Manufactura Kft.- Megoldások felfagyott burkolathoz!Burkolás Otti kővel, Mapei anyagokkal! Egy gyakran előforduló probléma, ha a teraszon felfagy a burkolat. Ha a víz a burkolat alá jut, akkor számítani lehet a téli fagyok repesztő hatásaira. Ez tönkre teheti a teraszunkat. Ilyenkor mindenképpen elkerülhetetlen, hogy szakember...
Részletek
Induló vállalkozásunkhoz keresünk bútorgyártó céget hosszú távra, aki le tudna gyártani különböző méretű kisebb bútorokat szériában.
Részletek
Nincs még honlapja? Vagy van már, de rosszul teljesít? Megoldjuk!Valódi profitot termelő honlapokat készítünk. Meglévő oldalak újragondolását és felújítását, valamint egyedi igények alapján webalkalmazások fejlesztését is vállaljuk.
Részletek
Élelmiszerek tárolására készülnének az alumínium dobozok, mint tészta, liszt, kenyér, és egyéb szárazáru. Feliratozást is szeretnénk rá.
Részletek
Hosszútávú megoldást nyújtunk a hőszigetelési, hangszigetelési, és biztonsági problémákra. A műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó gyártása és beépítése terén minden felmerülő igényt teljesítünk!
Részletek
Az alábbi paraméterekkel szeretnék kérni személyszállításra ajánlatot. Kérem, hogy ajánlatukban tüntessék fel a /km árat is. 3 műszakos munkásszállítás (Sülysáp – Isaszeg útvonalon)
Részletek
Tekercses kivitelű, öntapadó címkék gyártása minőségbenMagyarország egyik legkorszerűbb címkegyártó üzemeként széleskörűen vállalunk megbízásokat.
Részletek
Jelenleg van egy 4,5x4,8 m-es kész beton alapom. Tudnának-e erre a méretre ajtóval, ablakkal ellátott fém kerti tárolót építeni?
Részletek
Úgy érzi, hogy cége megrekedt a növekedésben?Tipikus jelenség a kisvállalkozások életében, hogy eljutnak egy szintig és onnan nem tudnak tovább növekedni, vagy „szétesik” a szervezet és csökken munkatársak lojalitása. Elegendő a jelenlegi szint Önnek, vagy szeretne tovább fejlődni?
Részletek
Rovar, - rágcsálóirtás és növényvédelemA legmodernebb technológiákkal, a hatósági előirásoknak maximálisan megfelelve vállalunk rovar,- és rágcsálóirtást, Magyarország teljes területén!
Részletek
Teljeskörű épülettisztítás professzionális takarítógépekkel!Szakértő és végrehajtó személyzettel, teljeskörű épülettisztítást vállalunk professzionális takarítógépeinkkel!
Részletek
Teljes körű településrendezési-építészeti tervezési–mérnöki szolgáltatás nyújtása!Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a mérnöki szolgáltatások területén.
Részletek
Nálunk az épület kivitelezése-tervezése, a kőműves és szakipari munkák kivételével, egy kézben tud lenni, melyre garanciát vállalunk!
Részletek
Kapjon világos képet...A céghez jelentkezők önállóságáról, teljesítményigényéről, arról, hogy mennyire terhelhetőek, vagy bírják az idő, feladatok nyomását, on-line vagy személyes munkapróbáinkkal, tesztjeinkkel!
Részletek
Minősített Pályázatíró-TanácsadóTársaságunk a régió egyik piacvezető cége, másfél évtizedes pénzügyi, gazdasági tanácsadói, szolgáltatói tapasztalattal rendelkezik, főtevékenységként készít pályázatokat önkormányzatok, egyházak, vállalkozások, magánszemélyek megbízásából, vállalva a projekt teljes körű...
Részletek
Új,-és használt gépjármű értékesítéssel állunk rendelkezésére!Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk mind eladás, mind vásárlás terén. Naprakész információkkal biztosítjuk Önnek, hogy a legkedvezőbb feltételekkel vásárolhasson nálunk.
Részletek
Kávéfőzők, kihelyezett kávé automaták és italautomata gépek nagy választékát kínáljuk irodák, vendéglátóipari egységek számára! VIP tagok részére 5% kedvezményt biztosítunk!
Részletek
Számítógépek, laptopok kereskedelme - nálunk mindent megtalál!Kérjen egyedi árajánlatot! Továbbá segítünk kellékanyag beszerzéseiben, meghibásodott eszközinek javításában vagy karbantartásában is.
Részletek
Válassza prémium,-és aroma terápiás termékeinket!Silky márkanevű termékeink nemcsak a hazai piacon vannak jelen, hanem jelentős és folyamatosan fejlődő export tevékenységünk eredményeképpen az Európai Únió országaiban, és az arab piacon is. Vállaljuk úgynevezett Private Label (saját márkás) termékek gyártását is.
Részletek
Kommunikációs és csapatépítő tréningBeszédtechnika/logopédia képzés, Retorika képzés, Tárgyalástechnika képzés, Assessment Center, Coaching, Vezető képzés, Pszichodráma, Személyiség fejlesztés, Konfliktus kezelés.
Részletek
A földmunkavégzés széles spektrumát fogja át tevékenységünk.Pincevágástól (Szent Andrea borászat) patakmeder és partfalépítésen át, a házalap és pincetömb kiemeléseken keresztül, külterületi utak vagy nem utolsó sorban a „Kerékpárral a Bükkön át” programban Eger város teljes hosszában épülő kerékpárút teljes földmunkájáig.
Részletek
Fő profilunk családi házak, társasházak építése, felújítása, valamint építőmesteri és szakipari munkák végzése mind a mély és mind a magasépítés területén. A munkák gyors és pontos elvégzéséhez az adminisztrációs és műszaki háttérrel rendelkezünk.
Részletek
Megoldást kínálunk a védőitallal kapcsolatos bármilyen igényére, legyen az ballonos szódavíz, hideg-forró vízadagoló berendezés, szénsavmentes szűrt víz.
Részletek
Fényképezni annyi, mint megörökíteni, megragadni a jelen pillanatát, a múlt és a jövő számára! Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk, megbízható, tapasztalt szakemberekkel! VIP-tagoknak 10% kedvezmény!
Részletek
Konferenciát, rendezvényt szervez? Kérje egyedi ajánlatunkat!A hotel konferenciák, családi, baráti, üzleti összejövetelek kiváló helyszíne, mely 62 db elegánsan berendezett szobával rendelkezik. 10 % kedvezmény!
Részletek
Bármi, ami szerszám, keressen minket!A szerelőipar számára, valamint a fém felület-megmunkálás témakörében kínálunk minőségi szerszámokat, 30 éves szakmai tapasztalattal, országosan!
Részletek
Hagyd magad mögött a várost, és tölts el néhány pihentető napot a Bakonyban szívében! Csend, nyugalom, friss levegő vár! Egy kellemes séta után jól esik a forró szauna, forralt bor, forró tea. Ugye, jól hangzik?
Részletek
Szeretnéd hogy bevonzzunk neked új vevőket?Vevőmágnes köztéri reklámfelületekkel rendelkezünk országosan több városban. A kisméretű útbaigazító tábláktól az óriásplakátokon keresztül a több 100 négyzetméteres tűzfalreklámig tudunk biztosítani egyedi megjelenést cégednek.
Részletek
Vállalkozásunk számviteli és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtÁtfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adózási, könyvelési, bérszámfejtési, tb-ügyintézési, tanácsadási területeken, ezenfelül szakembereink segítik Önt a pályázatokra való felkészülésben is.
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek