Főoldal  Rólunk  Hogyan működik?  Adónaptár  Linkbázis  Referenciák  Szoftverajánló  Hírek  Videók  Hírlevél Hírlevél Belépés Belépés

Hogyan működik?

Érdeklődőknek Partnereinknek

Üdvözöljük Partnereink között megújult weboldalunkon! A portálunkat látogató érdeklődők, magánszemélyek, cégek – már a szerződés megkötésétől számított 24 órán belül - nyilvánosan megtalálhatják Önöket a cégkatalóguson belül létrehozott prezentációs felületen, valamint az Önök által küldött üzleti ajánlatok között válogathatnak a kiválasztott kritériumoknak megfelelően.

Cégkatalógus

Megtalálhatják cégét, tevékenységére vagy a szolgáltatására vonatkozó kulcsszavak beírására (ezen kulcsszavakat Ön adta meg a szerződés megírásakor, későbbiekben bővíthető, változtatható, ezzel kapcsolatosan keresse fel ügyfélszolgálati irodánkat ).

Prezentációs oldala www.vipbusiness.hu/cegnev megadható önálló weblap címeként reklámkiadványokon, vagy névjegykártyán, amíg a szerződés hatályos cégeink között, vagy szerződés szerint meg lett hosszabbítva, s amely ideig cégünk a webtárhelyet szolgáltatja és fizeti Önnek, az oldal fenntartásának és karbantartásának költségei mellett.

Üzleti ajánlatok

Üzleti ajánlatot küldhet hetente, havonta, kéthavonta, - de akár naponta is.

Ajánlatát elküldheti e-mailen, vagy faxon a megadott elérhetőségeken.

A szerződés megkötése után pár munkanapon belül kiküldünk az Önök által megadott e-mail címre egy űrlapot amelyen felvezetheti ajánlatait, valamint bejelölheti, hogy konkrétan hol szeretné megjelentetni a felsorolt lehetőségek közül, és milyen időtávban:

 • honlap főoldalán / üzleti ajánlatok boksz / forgórendszer
 • üzleti ajánlatok hírlevélben / amelyet cégvezetők kapnak
 • cég saját aloldalán

Milyen ajánlatot küldjön?

 • Ajánlatában célszerű feltüntetni konkrét szolgáltatásokra/termékekre vonatkozóan megírt egyedi ajánlatait, akcióit
 • Hírt adni elfekvő készleteiről, kifutó termékeiről
 • Tájékoztatni potenciális ügyfeleit legújabb akcióiról, ajánlatairól
 • Kiemelni mindazokat az előnyöket, egyedi specialitásokat, ami megkülönbözteti a piacon található egyéb más termékektől
 • Ajánlatát lehetőség szerint fényképpel küldje el, amely vonatkozhat akár általánosan is tevékenységére, termékére, szolgáltatására

Üzleti ajánlatok megjelentetése

A vipbusiness.hu főoldalán található üzleti ajánlat boksz a legnagyobb látogatottságot jelenti cégének. Az üzleti ajánlatokat a rendszer automatikus forgórendszerben kezeli, különbontva a belföldről és a külföldről érkező ajánlatokat.

További új lehetőség cégbemutató videó megjelentetésére a főoldalon! Amennyiben cégéről vagy termékéről készült reklámfilmmel szeretni megjelenni oldalunkon, részletes információért keresse ügyfélszolgálatunkat! Saját cégneve alatt létrehozott aloldalán feltüntetett cégbemutató videó ingyenesen feltölthető (kifizetett szolgáltatáscsomag tartalmazza ezt a lehetőséget Ön számára, azonban a főoldali megjelenésnek plusz tarifája van.)

Elküldött ajánlatának megjelentetését kérheti saját cége aloldalán is, amelyet Ön is szerkeszthet saját egyéni kódja segítségével, amennyiben a későbbiekben bővíteni vagy változtatni kívánja oldala tartamát.

Új felhasználóknak

A szerződés megkötésétől számított 24 órán belül létrehozzuk prezentációs felületét, amely után nyilvánosan megtalálhatják Önöket a cégkatalóguson belül. Kérjük tekintse meg prezentációs felületét, s amennyiben kiegészíteseket, változtatásokat kíván tenni, az Ön által fontosnak vélt anyagokat küldje el, hogy mi előbb fel tudjuk tölteni első lépésként az oldal tartalmát. Ellenőrízze az alábbiakat:

 • cégbemutatkozó szöveg
 • cégbemutató videó
 • céglogó
 • banner(ek)
 • fotók (minimum 5 db)
 • referencialista (amennyiben nem titkos)
 • minőségi tanúsítvány
 • specialitások
 • akciók

Ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében lehetőséget kívánunk teremteni saját oldaluk szerkesztésére is, - hogy az általunk küldött kód segítségével, az interneten belépve, bármikor változtathassa prezentációs felületét igényeinek megfelelően, amennyiben a tartalom szerkesztését nem ügyfélszolgálatunkon keresztül kívánja elvégezni. Cége kódja egy külön e-mail-ben - a prezentációs felület létrehozással egyidejűleg - kiküldésre került melyhez mellékeltünk egy felhasználói kézikönyvet.

A sikeres továbbajánláshoz, várjuk üzleti ajánlatait, szezon- vagy idényjellegű akcióiról, specialitásairól, kiemelten kezelendő termékeiről vagy szolgáltatásairól.

Ezenkívül szeretnénk még néhány szolgáltatásunkat figyelmébe ajánlani

Költségoptimalizáló programunkat, amely által jelentős mértékben (10%-30% arányban) tudunk konkrét segítséget nyújtani a költségeik racionalizálásában. Szolgáltatásunk igénybevételét, a VIP Business honlapján található Költségoptimalizálás menüpont alatt található Igényfelmérő kitöltésével kezdeményezheti.

Keresletére minőségi cégeket ajánlunk, amely szolgáltatásunkat a honlapunk nyitólapján megtalálható Keresletbox–ban kitöltött kérdőív alapján igényelheti. Ezen szolgáltatásunkat két esetben szoktuk preferálni ügyfeleinknek:

 • egyrészt, ha olyan terméket vagy szolgáltatást szeretnének igénybe venni aminek a piaci árát, kondícióit kevésbé ismerik,
 • vagy egyszerűen, csak szeretnék leellenőrizni, hogy a legjobb forrást veszik igénybe, vagy az ezzel a feladattal megbízott alkalmazottuk a leghatékonyabb megoldást választotta–e.

A szerződésnek megfelelően cégünk a szolgáltatást megkezdte. Kérjük a mellékelt megrendelőlapot töltse ki az Ön által megjelentetni kívánt üzleti ajánlat elküldéséhez. Kérjük töltse ki az ajánlat aktualitására vonatkozó határidőket, hogy mely időpontig szeretné megjelentetni. Az űrlapot elmentheti, valamint későbbi ajánlat esetén szintén ezen kell a megjelenést megrendelni, valamint a kiegészítő szolgáltatásokat megrendelni. (Ezen szolgáltatások a megvásárolt szolgáltatás-csomagnak megfelelő számkorláton belül díjmentesen kérhetők.) A megrendelőlapot e-mailben vagy faxon küldheti vissza.

 • Az aktuális keresleteket, üzleti ajánlatokat a szerződésen megadott e-mail címre fogja kapni.
 • Egyéni kódját e-mailben kiküldtük / kérésre új kódot tudunk generálni

Amennyiben már kiegyenlítette számláját és még nem kapott Üzleti Körlevelet keresse Ügyfélszolgálatunkat megfelelő e-mail cím és adategyeztetés céljából!

Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

Villanyszerelés teljes körben. Optikai hálózatok, kiépítés, kommunikációs hálózatok kiépítése, kamera hálózatok kiépítése.
Részletek
Térburkolatok készítése,ipari jelleggel és egyedi elkészítések alapján.Vasbeton munkák és hőszigetelés.
Részletek
PapírtálcaPapírtálca gyártás, többféle méretben, natúr-és fóliázott kivitelben, illetve igény alapján egyéni logóval vagy grafikával nyomtatva.Kiszerelés: igény szerinti zsugorfóliázva, ill kartondobozba csomagolva.
Részletek
Üveg-porcelán evőeszközök nagy és kiskereskedelme! Bárkellékes, standolóeszközök nagyon kedvező áron. Honlapunkon fotóval és árral együtt megtalálható a választékunk. Minden ami asztalra való!
Részletek
Épület és bútorasztalos munkák. Irodák,lakások,vendégláhelyek igényes berendezésének legyártása.
Részletek
Társaságunk szolgáltatási: Fő tevékenységi körünk a vagyonvédelem de természetesen, ha igény van rá személyvédelmt is tudunk biztosítani. Vagyonvédelem: Objektumok őrzése, ez lehet bármilyen épület, üzem, építési terület, iroda, intézmény, iskola, parkoló,...
Részletek
Marógép köszörűgép, Gépgyártás, gépépítés, Szerszámgépek javítása a helyszínen is. Alkatrész gyártás, beszerzése, beszerelése.
Részletek
Könyvelési feladatok ellátása, mikro és kisvállalkozások részére. bér és TB ügyintézés, bevallások elkészítése. Elektromos kivitelezés építésvezetése, szakmai felügyelet, felelős műszaki vezetés Dekortőri, lakberendezési feladatok ellátása.
Részletek
Társaságunk Kft-k,Bt-k, egyéni vállalkozók és egyéb szervezetek ( alapítvány, egyesület, társasház) teljeskörű könyvelését, szabályzatok készítését, bérszámfejtését, hatóságok előtti képviselettel válalja. Ügyvédi és könyvvizsgálói háttérrel rendelkezünk.
Részletek
Minden ami épületgépészet!/víz-csatorna-fűtésszerelés, tűz-vízhálózat kiépítés/LUFLÓ technológiával is. Sűrített levegő csőhálózat kiépítés, hőközpontok, kazánházak teljes kiépítées. Napkollektorok szerelése. A fentiek teljeskörű tervezése, tervdokumentáció készítése.
Részletek
Élőerős őrzés- irodák, áruházak, cégek, beruházások, közszolgálati intézmények, kiemelt létesítmények, közterületek részére Magyarország teljes területén. -24órás távfelügyeleti szolgáltatás kivonuló járőrökkel Bp. területén. -Magánnyomozás, adósságkezelés,...
Részletek
Kispéldányszámú POP és POS eszközök, display-ek gyártása korlátlan méretben. MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - GYORSASÁG
Részletek
A szabványos gömbcsapok mellett egyedi tervezésű gömbcsapokat is gyártunk. Ipari szerelvény kínálatunkból kiemelkedő forgalmat bonyolítunk le:gömbcsapokból, tolózárakbólk, pillangószelepekből, pompenzátorokból, szennyszűrőkből, visszacsapó szelepekből.
Részletek
Tisztelt Érdeklődő! Cégünk 2000. évtől ajálja őrzés-védelmi szolgáltatását. Amiben profik vagyunk a megbízóink visszajelzései alapján: személyvédelem, objektum őrzés, rendezvénybiztosítás, pénz és érték szállítás, birtokjogok szakszerű és törvényes képviselete. A felmerülő...
Részletek
Cégünk vállalja irodák, irodaházak,társasházak napi takarítását.
Részletek
Cégünk mikro,-kis, és középvállalkozások számára nyújt teljeskörű számviteli szolgáltatást. Partnereinket a következő szolgáltatásokkal várjuk: -naprakész könyvelés -bérszámfejtés -adóbevallások elkészítése,elektronikus beküldése -igény szerint adatszolgáltatás...
Részletek
Cégünk üzemi étkeztetéssel, és irodatakarítással foglalkozik, túlnyomórészt közintézményekben. A takarítási feladatokat kiterjesztettük az építőiparba. Ezen belül foglalkozunk az átadás előtti nagytakarítással is.
Részletek
Szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk akik pontosan tervezhető költséggel szeretnék üzemeltetni irodai eszközeiket nyomtatóit fénymásoló készülékeit Olyan testreszabott irodai megoldásokat kínálunk melyek a leggazdaságosabb működést biztosítják partnereinknek az irodai...
Részletek
Szabadkapacitásunk van a következő ipari termékek előállitásában.: Villamos érintkező, erősáramu és gyengeáramu kontaktus. Villamos kapcsolóérintkezők fejlesztése tesztelése. Nemesfém forgalmazás villamosipari ezüst és contaktanyagok.
Részletek
Takarítás felsőfokon, kiváló referenciákkal, több éves tapasztalattal korrekt árakon!
Részletek
Energiatakarékos világítási rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása kül- és beltéren egyaránt. Energia, költség és látáshatékonyság, olcsó üzemeltetés, hosszú élettertam.
Részletek
Az épületen belül és a távfelügyelet felé és vezeték nélküli inteligens, címzett behatolás, tűz, szénmonoxid jelző, orvosi segélyhívó, személyi, támadásjelző és épületfelügyeleti rendszer PC-s alaprajzos megjelenítéssel. Vezeték nélküli és vezetékes videó megfigyelő jelző és...
Részletek
Vagyonvédelmi tevékenység kis-közép és nagyvállalkozások részére, mely tartalmazza az élőerős őrzéstől a technikai telepítésig az összes tevékenységet magába foglaló feladatokat. Magánszemélyek részére biztosítunk villák-személyek védelmét, külföldről a megrendelőhöz érkező...
Részletek
Épületgépészeti tervezés, kivitelezés, műszaki ellenőrzés Hőszivattyúk telepítése, falfűtési-hűtési rendszerek tervezése, kivitelezése. Napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése. Fűtési – hűtési rendszerek tervezése, karbantartás.
Részletek
Fémtárgyak elektrosztatikus porfestése a RAL-színskála szerint,fényes,matt,sima és struktúr felülettel.Minőségi,igényes és gyors kivitelezés!
Részletek
Kisebb-nagyobb felújításokat, átalakításokat vállalunk korrekt áron, garanciával! Kőműves munkálatok A-Z-ig Külső-belső festés, mázolás, tapétázás Gépészet Villanyszerelés Víz-, Gáz-, Fűtésszerelés, Csatornázás Kertrendezés, tereprendezés, kézi-és gépi földmunka,...
Részletek
Biztonságtechnikai szolgáltatásokVállalkozásunk kínálata a biztonságtechnika területén: A legmagasabb technikai és technológiai színvonalat képviselő vagyonvédelmi termékeket és integrált biztonságtechnikai rendszereket, teljes körű tanácsadást, tervezést és a teljes kivitelezést, valamint a folyamatos...
Részletek
Haszongépjárműjavító üzletág: Ügyfeleink özött kötségvetési szervezetk, nagyvállalatok, közép- és kisvállalatok egyaránt megtalálhatók. Meglévő partnereink igényeinek folymatos kielégítése mellett, nagy figyelmet fordítunk technológiánk fejlesztésére, szakmunkásaink...
Részletek
Megbízható, precíz, minőségi munkavégzés. korrekt kapcsolattartás, Pontos határidő. Jelenlegi akciónk: Szőnyegtisztítás: 480Ft/négyzetméter árából 20% kedvezmény! Kirakat-ablaktisztítás illetve kárpittisztítás árából 20% kedvezmény!
Részletek
Tömítések gyártása és alapanyagok forgalmazása az egész ország területén.25 éves tapasztalattal. Minden féle tömítés legyártása. egyedi tömítés gyártása minta szerint, több féle anyagból.
Részletek
Vezető litván élelmiszer-nagykereskedelmi vállalat repce- és/vagy napraforgó olajat vásárolna nagyobb tételben ömlesztve tartálykocsis vagy 200 l-es műanyag hordós kiszerelésben. A Litvániában szokásos fizetési mód: 30 napos banki átutalás.
Részletek
Svéd cég kizárólagosan gyártót keres luxus kivitelű faasztalra kis darabszámban. Fényes kétkomponensű lakkal Hossz: 3,40 m Magasság: 74 cm Szélesség: 120 cm
Részletek
Francia cég fürdőszoba és gardrób bútorgyártókat keres!!
Részletek
Magyar borítékgyártókat keres francia cég!
Részletek
Francia cég pizzás dobozra keres gyártókat az alábbiak szerint: A doboz alsó része műanyag, a fedőrész vastag karton. Mennyiség: 1 rendelésnél 540.00db (ez kb. 1 konténer), utána havi tíz vagy több konténer.
Részletek
Francia cég ping-pong asztalokat szeretne gyártatni. Méret: 180-190X100/110cm Mindegyik félasztalon 8cm-ként 3-3 lyuk Magasság: 76cm Felület bevonva + színes, igény szerint
Részletek
Francia cég olyan magyar cégekkel keres kapcsolatot, amelyek fajátékok gyártását vállalnák (fenyő,bükk),elsősorban kézi készítésű játékok, viaszbevonattal.
Részletek
Német cég akácfából készült, minőségi kerti bútor gyártókat keres.
Részletek
Francia kereskedelmi cég az alábbi termékek gyártóit keresi: • kerámia és kézműves (agyag) edények, tányérok stb. • hímzett, vagy csipke terítő • vallási/egyházi kegytárgyak • zenélő dobozok • mindenféle dísztárgyak (pld. karácsonyi tárgyak, gyertyák, kerti dísztárgyak,...
Részletek
Horvátországi cég napraforgó olaj, mandula, tökmag, földimogyoró, szárított gyümölcs, étkezésiköles és fűszer termelő cégeket keres.
Részletek
Francia cég keres olyan magyar cégeket, akik gyártanak fém meghajtó tárcsát, melyek centrifugális tengelykapcsolóhoz tartoznak.
Részletek
Indiai cég nagy mennyiségű réz, alumínium, acél hulladékot vásárolna: HMS 1 & 2(80/20) Scrap qty 10,000 MT Per Month Other Scraps as per ISRI Specs Qty 15,000MT Per Month Cu Scrap 2000 MT PER Month Cu Cathode Non LME Grade a Less 15%, Qty.2000MT Al Scrap 3500 MTper Month
Részletek
Magyar cégeket keresünk növényvédelem területén! Horvátországi ipari környezetvédelmi cég olyan magyar cégeket keres, amelyek tapasztalatokkal rendelkeznek a növényvédelem nemzetközi konvenciójának (IPPC) alkalmazásában .
Részletek
Kijevi cég csirke- és kacsaláb korlátlan mennyiségben való beszerzésében érdekelt. Az áru rendeltetési helye: Kína.
Részletek
Koreai áruházlánc magyar termékek gyártóit keresi: kristály termékek, kisméretű dekoratív otthoni bútorok.
Részletek
Orosz vállalat érdeklődik közlekedési jelző berendezések és eszközök iránt, parkolóházakba.
Részletek
Poltava megyei vállalkozó (Ukrajna) felvenné a kapcsolatot kónya-féle forgófészkes méhkaptár magyarországi gyártójával.
Részletek
Myanmari cég orvosi- és egészségügyi termékek gyártóit keresi.
Részletek
Bolgár cég olyan magyar cégekkel szeretné felvenni a kapcsolatot, akik élő borjút exportálnak.Nagy számban.
Részletek
Gyógy- és fűszernövények termesztése, feldolgozása terén Ukrajnában piacvezető vállalat gyógynövény-alapanyagok beszerzésében érdekelt. A tevékenységi köréről bővebb információ a vállalat honlapján található.
Részletek
Francia cég illóolaj gyártókkal és forgalmazókkal keresi a kapcsolatot, vásárolni szeretne
Részletek
Osztrák partner a „burberry” textil-mintázathoz hasonló, de mégis tipikus osztrák és Habsburg címer-színekkel kreált (piros, fehér, sárga, fekete) „Signum Austria” megjelöléssel szeretne divatárut (elsősorban női és férfi divatáru) és egyéb kiegészítőket (nyakkendő, kendő,...
Részletek
Ukrán zöldség- és gyümölcs-feldolgozó vállalkozás saját felhasználásra az alábbi nyersanyagok és csomagoló eszközök beszerzésében érdekelt: - gyorsfagyasztott borsó és csemegekukorica; - bádog konzervdobozok; - konzerves üvegek és tetők. A vállalkozásnak Kárpátalján saját...
Részletek
Román gyümölcstermesztő cég a gyümölcsök tárolására hűtőházakkal keresi a kapcsolatot.
Részletek
Horvátországi cég PVC profilgyártó, szerelt építményekhez fém profilgyártó, valamint összeszerelhető falrendszerekhez (montázsfalakhoz) fém profilgyártó cégeket keres.
Részletek
Koreai cég magyar édesipari gyártókkal keresi a kapcsolatot, magyar csokoládét, cukorkát és bonbonokat szeretne értékesíteni!
Részletek
Olasz vállalat magyar élelmiszeripari termékek promotálását tervezi Olaszországban (sör, bor, kolbász, stb.). Egy bár megnyitása kapcsán keres olyan magyar cégeket, amelyek ilyen jellegű termékeiket szeretnék reklámozni/népszerűsíteni külföldön.
Részletek