Üzleti ajánlatok - Párahűtés...

Üzleti partnereink minőségi, exkluzív ajánlatai között megkeresheti az Ön számára leginkább megfelelőt. Amennyiben kérdései vannak egy adott ajánlatra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot az ajánlattévővel.
Általános felvilágosítást a lehetőségekről elérhetőségeinken kaphat!

Üzleti ajánlatok
KIA16E62 - Kínál - Belföld ( Érvényes: 2016. 03. 23. - 2017. 12. 31. )

ÉPÜLETGÉPÉSZET, KLÍMATECHNIKA, HŰTŐTECHNIKA

Párahűtés alkalmazásával akár 20-25%-kal csökkenthető az energia felhasználás!

Hagyományos hűtőberendezések hatékonyságnövelése
- a bevételeik növelésére,
- a költségeik csökkentésére és
- az üzembiztonság fokozására.

A hagyományos hűtőberendezések a környezeti hőmérséklet emelkedésével egyre magasabb energia fogyasztással egyre kisebb hűtési teljesítményt biztosítanak, sőt nagy melegben a gépek ki is kapcsolhatnak. 
 
Párahűtés alkalmazásával
  • akár 20-25%-kal csökkenthető az energia felhasználásuk
  • 10-15%-kal növelhető a hűtési teljesítményük
  • folyamatosan üzemben tarthatók a kánikulai időszakokban is.
 
További információk:
 
 
EQUA Cool Kft.
Professzionális ipari párásító és párahűtő rendszerek
www.párahűtés.hu
Telefon és fax: +36 27 347 899
vissza az üzleti ajánlatok oldalra

Üzenet a feladónak

Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Külföld Belföld

Üzleti ajánlatok

ERP – út az üzleti sikerhez!A vállalatok sikeres működésének fontos eleme egy jól testreszabott, integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) használata. Cégünk terméke, a SeptoWin 7, magyar fejlesztésű program, mely 23 éve jelen van a piacon.
Részletek
Túlvezet?  Kevés a pihenő idő?Autóbuszt, tehergépkocsit üzemeltet és/vagy vezet? Ne fizessen bírságot!
Részletek
Klasszikusan szakfordítói, nyelvtechnológusi munkákra keresünk alvállalkozót. A munka fő része a fordítások formai ellenőrzése, angol fordítások lektorálása, lektoráltatása.
Részletek
Biztonsági ajtóinkat (HiSec biztonsági ajtók, Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel szállítjuk az ország egész területére, szerződött futáraink rövid határidővel szállítják a megrendelt acélajtót és...
Részletek
Cégünknél a 2017-ben beszerzendő tisztítószerek, takarítóeszközök és egészségügyi papírárukra várunk árajánlatokat, mint: általános üzemi tisztítószerek, dolgozói tisztítószerek, speciális tisztítószerek, takarítóeszközök, egészségügyi papíráruk.
Részletek
Kapjon világos képet...A céghez jelentkezők önállóságáról, teljesítményigényéről, arról, hogy mennyire terhelhetőek, vagy bírják az idő, feladatok nyomását, on-line vagy személyes munkapróbáinkkal, tesztjeinkkel!
Részletek
Hidraulika tápegységeket gyártó céggel keressük a kapcsolatot.
Részletek
Cégünk szakemberei vállalják, hogy a solar rendszerek alkalmazásával kapcsolatos kérdésekre szakmailag alapos, a lehető legrészletesebb tájékoztatást adják. Olyan kérdésekre is válaszolunk, amelyek nyomán nem kapunk megrendelést, csupán segít dönteni a felhasználónak a...
Részletek
Autószervíz - gyári és utánbontott alkatrészek beszereléseA legjobb minőségű olasz gyártók termékeit ajánljuk rövid beszerelési határidővel. Általános szerviz tevékenységünk kiterjed minden más gépkocsi szervizelésére,műszeres motordiagnosztikájára, illetve javitására.
Részletek
Hagyd magad mögött a várost, és tölts el néhány pihentető napot a Bakonyban szívében! Csend, nyugalom, friss levegő vár! Egy kellemes séta után jól esik a forró szauna, forralt bor, forró tea. Ugye, jól hangzik?
Részletek
Budapesten, a XVII. kerületben levő családi ház festésében, tapétázásában és stukkózásában keresek tapasztalt, jó referenciákkal rendelkező szakembert.
Részletek
Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, könyvvezetését, bérszámfejtését, mind az egyszeres mind a kettős könyvvitel keretében. Partnereinknek elsősorban mikro- és kis vállalkozások, a gazdasági élet szinte minden területéről
Részletek
Jelenleg van egy 4,5x4,8 m-es kész beton alapom. Tudnának-e erre a méretre ajtóval, ablakkal ellátott fém kerti tárolót építeni?
Részletek
Bármi, ami szerszám, keressen minket!A szerelőipar számára, valamint a fém felület-megmunkálás témakörében kínálunk minőségi szerszámokat, 30 éves szakmai tapasztalattal, országosan!
Részletek
Kültéri, műanyag lábtörlő szőnyegekre várunk árajánlatot.
Részletek
"Akar az ön cége jól kinézni?"Mi rendbehozzuk cége kinézetét, hogy ön a legjobb formáját mutathassa. Design stratégiai megközelítéssel kidolgozzuk cége emblémáját, arculatát!
Részletek
Szerződéses és különjárati szállításokat végzünk belföldi és külföldi viszonylatban is. Gépjárműparkunkat folyamatosan fejlesztjük megrendelőink igénye szerint.
Részletek
Autóbuszos személyszállítást vállalunk!Dolgozói járatokat indítunk Pécs,- és környékén, valamint vállaljuk sportcsapatok szállítását, iskola,- és egyéb kiránduló csoportok, - mint például bortúrák lebonyolítását járműveinkkel.
Részletek
200 FÉLE KAZÁN, 200 FÉLE NAPKOLLEKTOR ÉS HŐSZIVATTYÚK FORGALMAZÁSAVilágszínvonalú, prémium-, és csúcskategóriás termékeinket kínáljuk mindazon érdeklődők számára, akik fűtéskorszerűsítés előtt állnak, szeretnék fűtési költségeiket jelentősen csökkenteni vagy akár az újonnan épülő ingatlanjaikhoz keresnek minél jobb fűtési megoldásokat.
Részletek
Cégünk, a Margeda-Team Kft. felépítménygyártással foglalkozik. Speciális, egyedi igényeknek megfelelően vállalunk megrendeléseket, például sportokhoz kapcsolódó felépítményeket gyártunk, lovas, - motor és autó sporthoz.
Részletek
Műgyanta padlóburkolatok készítése ipari csarnokokba!Két komponensű műgyantából, a padlóburkolatokat a vevő igényeinek megfelelően, a meglévő adottságokhoz igazítva sima és csúszásmentes kivitelben készítjük régi (akár 40-60 éves kopott, porzó, szennyezett felületekre) és új beton felületekre egyaránt.
Részletek
Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére árnyékolástechnikai szolgáltatásainkkal.
Részletek
Biztosítjuk beruházásai megvalósításához szükséges szakmai hátteret!Társaságunk beruházás-lebonyolítási tevékenysége magában foglalja a beruházások elkészítését-terveztetés, engedélyeztetés, közbeszerzési eljárás lefolytatása - kiviteli szerződések létrehozását, üzemeltetéssel kapcsolatos teendők ellátását.
Részletek
COLUMBO 2007 vagyonvédelmi Bt.Célkitűzésünk, partnereink részére magas színvonalú vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtsunk.Különös tekintettel az élőerős őrzés-védelem területén, a piacon elérhető ár/érték arány mellett.
Részletek
Számítógépek, laptopok kereskedelme - nálunk mindent megtalál!Kérjen egyedi árajánlatot! Továbbá segítünk kellékanyag beszerzéseiben, meghibásodott eszközinek javításában vagy karbantartásában is.
Részletek
Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb a tartós bérlet! Tegye hatékonyabbá vállalkozását! Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb maradványértékes szemléletű tartósbérlet, ami csökkenti a havi díjfizetések összegét.
Részletek
A kaputechnika, ipari ajtótechnika, és ipari automatizálás területén komplett, minőségi szolgáltatást nyújtunk!
Részletek
Cégünket azzal próbálom egyedivé formálni, hogy a tervezés és lakberendezés mellett a bútorok gyártását is Mi végezzük, saját lapanyag és vasalat apparátussal.
Részletek
Automata és kézibélyegzők, speciális tinták, egyedi megoldások a bélyegzés világában. Az osztrák gyártású COLOP bélyegzőcsalád teljes árukínálatával állunk vevőink rendelkezésére.
Részletek
Az általunk elkészített munkákra akár 3 év garanciát vállalunk. Üzleti sikereinket a közvetlen személyes kommunikációnak, valamint a gyors és precíz munkavégzésnek köszönhetjük.
Részletek
Komplex lemezmegmunkálás szolgáltatások, lemezalkatrész-gyártásSheet metal fabrication services, sheet metal part production
Részletek