Hírek

Hírportálunk elsősorban üzleti, gazdasági szempontból veszi górcső alá a hazai- és nemzetközi világ legfontosabb híreit. Ezenkívül tájékozódhat a kultúra, sport területén kiemelt érdemi esményekről valamint az IT, technika világának érdekes újdonságairól.

Gazdaság | Külföld | Sport
2016. augusztus 09.

Ezért fogadta el Dzsudzsák Balázs az al-Vahda ajánlatát

Az Európa-bajnokság után még németországi folytatásban reménykedett Dzsudzsák Balázs, aki értékeli azt, hogy az al-Vahda ennyire ragaszkodott hozzá. A válogatott szélső őszintén beszélt arról, miért fogadta el végül az arabok ajánlatát. Részletek

2016. augusztus 09.

Rio 2016: diadala után visszavonult a kolumbiai súlyemelő

A riói olimpián szerzett hétfői aranyérme után még a csarnokban bejelentette visszavonulását Oscar Albeiro Figueroa Mosquera kolumbiai súlyemelő. Részletek

2016. augusztus 09.

Rio 2016: lejátszási rekordra tör a legnagyobb brazil sláger

A riói olimpia megnyitóján felcsendült híres brazil dal, az Ipanemai lány (Garota de Ipanema/The Girl from Ipanema) hihetetlen népszerűségnek örvend a zenemegosztó portálokon. Részletek

2016. augusztus 09.

Átigazolások: Cristiano Ronaldo már csak a 3. legdrágább – TOP 15

Paul Pogba 105 millió euróért visszatért a Manchester Unitedhez, ezzel minden idők legdrágább vételévé lépett elő. Az új csúcs kapcsán bemutatjuk a labdarúgás történetének 15 legdrágább transzferét. Részletek

2016. augusztus 09.

Rio 2016: elcsuklott a spanyol szpíker hangja Kenderesitől

A spanyol RTVE egyik kommentátora alig tudott megszólalni csodálatában a 200 méteres férfi pillangóúszás elődöntőjének befutójánál, amely során Kenderesi Tamás megelőzte Michael Phelphset. A megunhatatlan futam, ahogy még nem látta! Részletek

2016. augusztus 09.

Inter: Frank de Boer az új vezetőedző – hivatalos

A várakozásoknak megfelelően Frank de Boer veszi át a távozó Roberto Mancini helyét az Internazionale kispadján. Részletek

2016. augusztus 09.

Rio 2016: bajba kerülhet két tornászlány, szelfijük az olimpia jelképe lehet

Nem történt több annál, minthogy két lány közös képet készített a riói olimpián, fotójuk azonban máris az ötkarikás játékok jelképe lett. Hogy miért? Mert egy észak-koreai és egy dél-koreai tornász készítette. Részletek

2016. augusztus 09.

Rio 2016: így élte meg Tusup Hosszú újabb aranyát – párhuzamos felvétel

Hosszú Katinka edzője és férje, Shane Tusup a tőle már megszokott magas hőfokon élte meg a part mellől a 100 méteres hátúszás döntőjét. Az alábbi párhuzamos felvételen megnézhetik, hogyan reagált Hosszú újabb aranyára. Részletek

2016. augusztus 09.

Rio 2016: az egész világ a Phelpset legyőző Kenderesin ámul

A világ nem ment el szó nélkül amellett, hogy a 19 éves magyar Kenderesi Tamás kétszer is legyőzte a szupersztár Michael Phelpset, és a legjobb idővel jutott a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjébe a riói olimpián. Sokan úgy vélik, az... Részletek

2016. augusztus 09.

Rio 2016: foghíjas lelátók a strandröplabda-meccseken

Szinte minden jegy elkelt a Rio de Janeiró-i olimpia strandröplabda-mérkőzéseire, számos esetben mégis foghíjasak a lelátók. Részletek

Belföld

Üzleti ajánlatok

HP Probook 430 G3 – i5-6200U, 13.3 HD, 500 GB, 4 GB, HD Graphics 520.
Részletek
Vagyonosodási vizsgálatában segítünk!Nem tud elszámolni a tagi kölcsönnel? Vagy egyéb más okból kifolyólag vagyonosodási vizsgálatot rendeltek el Önnél? Forduljon hozzánk bizalommal!
Részletek
Fénymásoló gépek nyomtatók forgalmazása, bérbeadásaCélunk az, hogy szolgáltatásaink gyorsasága, szakszerűsége, minősége, partnereink számára biztosított, természetes legyen. Eredményeinket csak korrekt vevőkapcsolattal, kiépített szerviz tevékenységgel, partnereink igényeinek maximális figyelemebe vételével vívhatjuk ki, mely...
Részletek
Cégünk 1995-től feliratoz sportmezeket...Ügyfeleink közt tudhatjuk 1998-tól az FTC női kézilabdacsapatát, 1999-től a labdarúgókat, 2008-tól a magyar labdarúgó válogatottakat (MLSZ) stb. Cégünk egy családi vállalkozás,mely 1994-ben alakult, először címfestéssel foglalkozott. Fejlődni kell a korral és mi mindíg arra...
Részletek
Nem textil, hanem VINYL és passztartó tokra (kemény műanyag), ami minimum 2cmx90cm vastag, nem LECSATOLHATÓ. Fém PRÉMIUM karabínerrel. 300-300 db.
Részletek
20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást...Budapesti, XI.kerületi irodánkban állunk rendelkezésükre. Címünk: 1117 Budapest, Budafoki út 183. fszt.5. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal végzünk számviteli szolgáltatást, mind a nagyvállalati, mind a kisvállalkozási és a nonprofit szervezetek körében.
Részletek
Árajánlatot szeretnénk kérni műanyag bábura Árajánlatot szeretnék kérni műanyag bábura (társasjátékhoz), 8 különböző színben, mindegyikből 520 darabra lenne szükség ( összesen 4160 db ).
Részletek
Közműépítési munkákat vállalunk több éves garanciával!Fő tevékenységünk a vízi közművek építése, valamint útépítés. Munkákat első osztályú minőségben, a határidőket pontosan betartva, több éves garancia vállalásával végezzük el. VIP-business tagoknak 5 év!
Részletek
Önnek is elege van lassú vagy nem megfelelően működő számítógépéből?Korrekt árakon, hosszútávú partneri viszonyra törekedve, munkájára igényes rendszergazda vállal informatikai szolgáltatások nyújtását, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.
Részletek
Mobil járművek, szerelőállványok, rakodógépek fuvarozásaFix fuvardíjak, rejtett költségek nélkül! Szállítassa targoncáit, felkészült sofőrjeinkkel, nagy teherbírású járműveinkkel! 0-24 tonnáig.
Részletek
„Tervezés-kivitelezés egy kézben"Összeszokott tervező csapattal dolgozunk az összes szakágat illetően (épületgépész, elektromos, gyengeáramú tervező, statikus, kertészmérnök, belsőépítész).
Részletek
Kiszámítható pontosság: Bérszámfejtés – Munkaügy – HRFolyamatosan olyan kérdésekkel szembesül, hogyan lehet költséghatékonyan és mégis szabályos keretek között alkalmazni a munkavállalóit? Nem látja át a bonyolult hazai foglalkoztatási szabályokat? Gondban van az időelszámolások adminisztrációjával? Nem tudja, mennyi bért és...
Részletek
Professzionális párásítás, páraszabályozás!ESD védelem, technológiai előírások, humán komfort növelése miatti párásítás,páraszabályozás.
Részletek
Műhelyünkben típustól és évjárattól függetlenül vállalunk teljeskörű autójavítást. Az idejében kezelt probléma rövidebb időn belül, és lényegesen olcsóbban megoldható.
Részletek
A fejvadászattal ellentétben teljes körű megoldást  kínálunk!Felsővezetőket, főként pénzügyi, logisztikai, termelésvezetői vagy minőségbiztosítási terület irányítóit közvetítjük ki meghatározott időtartamra.
Részletek
Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásraCégünk a MUNKAORVOS Kft. közel 20 éve foglakozik munkaegészségüggyel. Jelenleg négy orvos és négy asszisztens dolgozik a cégnél, és körülbelül 400 cégből (2 – 800 alkalmazottat foglalkoztatók) áll a jelenlegi ügyfélkörünk.
Részletek
A gépi földmunka és a közúti áru illetve teherszállítás teljes területét lefedjük.A PIDÓ Gépi Földmunka és Teherfuvarozó Korlátolt Felelősségű Társaság 1994. november 30-án alapult, hogy professzionális szolgáltatásaival segítse meglévő és leendő ügyfeleit. Társaságunk a folyamatos fenntarthatóság elvét szem előtt tartva folyamatosan fejleszti gépparkját,...
Részletek
Vállaljuk új építőipari létesítmények, beruházások kivitelezésének szervezését, a felelős műszaki vezetői feladatkőr ellátását, műszaki ellenőrzését.
Részletek
Egyedi szoftverfejlesztés cégek részére!Informatikai rendszerek teljes körű létrehozását vállaljuk, amely magában foglalja az igényfelmérést, átfogó stratégia kidolgozását, tervezést, megvalósítást, üzembeállítást, oktatást, valamint az üzemeltetést és támogatást is.
Részletek
Nemzetközi fuvarozásNemzetközi fuvarozásra helyeznék a hangsúlyt. Európa bármely országában, az EU-ban bárhova, de EU-s országon kívül is pl. Szerbia. Igény esetén a megrendelő kérésére bármely országba szállítanak.
Részletek
A legjobb helyről rendeled nyomdai anyagaidat?Mivel cégünk szerteágazó nyomdai kapcsolatokkal rendelkezik itthon és külföldön nagy valószínűséggel a jelenlegi nyomdai áraidat le tudjuk csökkenteni. Bármire nyomunk bármit: -)
Részletek
Nem elég jó az együttműködés a dolgozói között?Az információk félre csúsznak vagy megkésnek? Visszatérő problémák és konfliktusok nehezítik a munkát? Az értékesítői magatartás nem meggyőző? Válsághelyzet alakult ki? Áraink nagyon kedvezőek. Emellett VIP Business tagoknak 10 % kedvezményt biztosítunk.
Részletek
Riasztó rendszerek, biztonságtechnikai berendezésekVideó,- megfigyelő rendszerek, riasztó rendszerek, biztonságtechnikai berendezések széles választékával állunk szíves rendelkezésére 25 éves szakmai tapasztalattal.
Részletek
Szeretnéd hogy bevonzzunk neked új vevőket?Vevőmágnes köztéri reklámfelületekkel rendelkezünk országosan több városban. A kisméretű útbaigazító tábláktól az óriásplakátokon keresztül a több 100 négyzetméteres tűzfalreklámig tudunk biztosítani egyedi megjelenést cégednek.
Részletek
Bízza ránk a kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatást!Kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi oktatás, képernyős munkahelyek kockázatértékelése, amelyben egyedi megoldással nagy tapasztalattal állunk ügyfeleink részére.
Részletek
Acélszerkezetek gyártása - műszaki előkészítésselMegrendelő által beküldött műszaki rajzok alapján megtervezzük a termék előállítás minden egyes fázisát. Segítséget nyújtunk a termék gyártási költségeinek csökkentésében új, produktívabb gyártási megoldások javaslatával, alkalmazásával!
Részletek
Budai oldalon keresünk: 2-3 szobás irodát. (egymásba nyitható szobák előnyt jelentenek), · 50-100 m2-es raktárt.
Részletek
Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb a tartós bérlet! Tegye hatékonyabbá vállalkozását! Költséggazdálkodási szempontból leghatékonyabb maradványértékes szemléletű tartósbérlet, ami csökkenti a havi díjfizetések összegét.
Részletek
25% kedvezményt adunk az összes programunk árából!Professzionális integrálható, moduláris ügyviteli -, és könyvelő programok a szakértőtől!
Részletek
Vállalkozáspolitikánk középpontjában a kiváló minőségre törekvés áll!Társaságunk szakmai felkészültsége, technikai és technológiai fejlesztése teszi lehetővé, hogy részt vállalhatunk az ország útépítési és burkolatfelújítási munkáiban ugyanúgy,mint a városi elkerülő utak építésében, vasútépítési és vízépítési projektek megvalósításában.
Részletek